sleep over

Jag och Cassie gick ner till mötesplatsen förut men det var helt dött där så vi tog en promenad till IP istället :)
En stund efter kom Johanna och Luis dit och vi var med dom en stund. Nu är jag hos Johanna och ska sova här inatt! Vi ska kolla på filmen "Morgan Pålsson" som verkar vara jättebra!
Bye

boys are toys




rawr


2 veckor kvar

Om 2 veckor är skolan slut! Det ska bli så jäkla nice ;) jag hoppas bara att jag får något sommarjobb annars blir jag galen! Jag kan typ jobba som vad som helst, bara man får bra betalt för det. Idag har det inte hänt något speciellt i skolan. Är hemma nu, ska snart äta mat. Senare ska jag ut med Cassandra :)
Peace


HELT SLUT!

Jag är helt körd.. har bara sovit i 5 timmar idag!

Igår var jag och mina tjejkompisar hos Demet och firade henne. Vi åt god mat och dansade och hade trevligt. Vid elva tiden åkte jag, Cassie och Johanna hem till Vårberg och hämtade sprit och bytte om och drog till Axelsberg där vi hade blivit bjudna till en annan fest. Vi var inte där så länge, det var ganska B. Istället drog vi hem till Vårberg igen och drog ytterligare till en annan fest haha! Vi gick hem till en kille som heter Dennis, vi var hos honom för typ 2 veckor sedan(?). Vi drack oss fulla, lyssnade på musik och spelade strip poker!! Jag, Cassie och Johanna fick klä av oss tills vi kom till trosor och bh men tre av killarna satt helt NÄCK! Cassie drog hem vid halv tre men jag och Johanna stannade kvar tills tre. Vi ville inte gå hem och sova så jag, Johanna, Jocke och Danne drog till en lokal ( där vi festade på Valborg ) och chillade där. Vi kollade på skräckfilmer! Runt sjutiden, då vi hade sett klart på filmen så var vi uttråkade och ville dra ut och hitta på någonting. Vi drog ut på gården klockan halv åtta på morgonen och grillade korv HAHA! Jag kände mig som största luffaren hehe (a). Vi fyra satt där som ett jäkla pakt och åt körv. Jag och Johanna drog hem till mig vid niotiden och sov!

Vi vakande runt ett och vi började fixa oss. Johanna drog och jag mötte Erika vid Vårgården och vi åkte till Hornstull och gick på promenad till Zinkens IP. Vi kollade på ruttna fotbollslag som inte ens kunde spela fotboll, blev lite sur när som söööööög! När matchen var slut drog vi till Liljeholmen och köpte jordgubbar och bullar (: vi satte oss i fruktparken och myste där hihi. När jag kom hem fanns det pizza på bordet! Pluggade fysik och har nyss skrivit i en fucking timme!!! Vi skulle i uppgift skriva en träningsdagbok på idrotten. Ja, alltså vad vi har ätit och hur mycket vi har tränat under 2 veckor. Nu när jag är klar (FINALLY!!) ska jag sova som aldrig förr! Gonatt och det var trevligt att råkas!
Puss

lördag

Raderade inlägget haha, helt störd. Igår möttes vi tjejer vid centrum och bestämde vart vi skulle vara och tillslut kom vi hem till Michelle! Vi drack, dansade helt crazy och vi bjöd även dit 4 killar. Det var trevligt (;
Jag sov även över där, det gjorde vi alla tjejer förutom Shad. Idag ska vi på en till fest. En tjejkompis till oss som heter Demet har fyllt år och vi ska åka hem till henne och fira det! Nu är jag hemma, har nyss duschat och ska snart börja fixa mig. Måste ha något å äta också.. är skithungrig! Bye


äntligen helg!

Woho freeeeeeeeeedag! Nu jävlar när föräldrarna är borta så blir det fest hela helgen!
Idag har det varit nice ;) fick veta att jag ficck VG på musik provet yeye :) efter skolish gick jag och Johanna till vårgården och chillade där ett tag. Kom hem runt fyra, duschade och nu har jag suttit vid datan snart i en timme!
Ska äta mat snart och sedan börja fixa mig inför ikväll!
Ha en bra kväll, ciao ♥


en bild på mig från fest

torsdag

Hej! Sitter och lyssnar på musik just nu, ska snart dra och möta upp Johanna. Skolan har varit chill, like usual ;) ikväll blir det work out med Erika. Bye ♥

♪ natteravn



Rasmus Seebach - Natteravn

yeah!

Äntligen kom solen fram igen! Det gillar vi ;)
Dagen har varit bra! på HKK:n hade vi matprovet som jag - Joyeta och Sofia längtat till! Vi lagade god kyckling, nybakat pitabröd, exclusive sås (haha) och fräsch sallad till, det låter väl gott? :D Resten av dagen har varit chill. Kom hem för ett tag sedan, ska väl snart äta mat. Ikväll åker jag och Johanna till min gamla prao plats! Den tiden var så jäkla bäst! Jag praktiserade på en restuarang/bar i Midsommarkransen i två veckor med Cassie.
Saknar er!! ♥

Här är lite bilder från veckan


Joyeta goes crazy!


Maten vi tjejer lagade idag!


Alla somnade på svenskan hehe

25/5

Hejsan:) idag regnade det så jag och Erika skippar träningen idag. Istället ska jag stanna inne och plugga, kolla på teve och bara ta det lugnt. Efter skolan åkte jag, Johanna och Cassie till Hornstull för att sola. Vi tog en 15-minutare och det var skönt ;) snart ska jag äta mat sedan ska jag städa mitt rum -.-
Peace

24/5

Heeeeeeeeeej!

Idag har det varit ganska fint väder(?) eller vad tycker ni? Skoldagen har väl vart bra ;) vi hade orientering idag på idrotten, höll på att dö när jag skulle bestiga tippen(ett berg)! But i made it. Efter drog jag till vårgården och mötte Johanna, gick hem och tog en snabb dusch och vi följde med Hani till Skärholmen där hon skulle fixa en grej med hennes mobil. Köpte även en skön och mysig kofta från h&m. Har varit på mötesplatsen tills det stängde och då satte vi oss på min gård och chillade ett tag. Nu ska jag kolla på teve och mysa med mig själv! Haha det där lät snuskigt ..
Bye ♥


home

Pappa skjutsade hem oss tidigare idag så jag mötte upp Erika i Skärholmen och vi åkte till Hornstull för att sola :) känner mig lite brunare faktiskt! Efter åkte vi till Zinkensdamm och åt på McDonalds som två tjockisar hehe.
Nu är vi hemma hos Erika och snart kommer John och Almir hit för att se på film..
Ciao ♥

mystime

Familjen åkte till några bekanta runt sju så jag passade på att pumpa hög musik och dansade här hemma :) när dom kom hem spelade vi buzz, fun! Nu ska jag äta mitt godis och kolla på filmen "step brothers".
Älskar när jag är ensam hemma, då kan jag leva livet!
Gonatt ♥

crazy bananas

Hej igen, nu är jag hemma! Jag mötte upp Johanna vid plattan och vi gick runt i olika butiker och jag köpte en shortsdress från h&m utan att prova för vi hade bråttom till Kungshallarna för att möta upp Wael. Hans brorsa jobbar där så vi fick gratis mat, yeye! Bytte om till dressen och den såg förjävligt ut på mig! Såg ut som en banan fan haha. Så jag lämnade tbx den ;) Köpte med mig godis hem så ikväll ska jag tjocka mig! Vi hörs sötisar ♥


jag just nu ...

on my way/mobil

Nu sitter jag på bussen, helt ensam! Ska också åka tåg ensam :(
Hoppas man överlever! Cyaaaa ♥

the city

Tja! Idag ska jag till stan, alltså in till Stockholm där jag ska möta upp Johanna (:
Igår gick jag hem till Hanna runt halv tio, kollade på film och gick hem efter.
Håller på att fixa mig just nu, min buss går klockan ett, men det hinner jag!
Puss på er och ha en fin dag ♥

bilder från urix 09

Anonym om 1 år sedan:
kan inte du lägga upp fler bilder?
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 64.62.196.24
Jovisst kan jag det! håll i er.
Vill tillbaka till 21-24 maj 2009! Så jäkla bäst.
Saknar Johanna, Miriam, snyggingen från tivolit, grönbyxan och rutis, skolan, staden, allt!

say Aah

Pappa är ju bäst. Då fick man äta sin favorit mat här igen, yeah! Ikväll ska jag bara ta det lugnt.. kanske ta en promenad och sedan kolla på film. Helt enkelt bara slappa ;)
Fast man är ju lite party-sugen *suck*

1 år sedan

För exakt 1 år sedan åkte jag med mötesplatsen till Urix! Jag och Josefin umgick mest där och vi hade det jättekul! Vill tillbaka, göra saker som jag borde gjort! Men nästa år, då jävlar!! <3
Idag har jag haft på mig shorts för första gången i år! Härligt var det. Efter skolan gick jag hem och packade, åkte till Fittja, tog bussen mot S-tälje och nu är jag hos daddy (:
Håller på att ladda ner låtar, kollar in lite bloggar å sånt
Peace ♥


urix 2009

♪ OMG



Got me like oh my god,
i'm so in love
I found you finally, you make me
wanna say ..


Usher ft. Will.i.am - OMG

schteek

Håller på att dö här! Så jäkla varmt! Har nyss städat mitt rum, har lite kvar. Har svettats ihjäl hela dagen, imorgon ska jag fan ha shorts! Inget special har hänt idag i skolan, det rullar på som vanligt ;) Idag är det torsdag vilket innebär att jag och Erika ska ut och springa! Det ska bli skönt, har inte gjort det på en vecka p.g.a bakfylla, sjukdomar ...
Men nu jävlar ska vi köra på!! ♥



haha bjussar på en mongo bild!


Bieber fever



HAHAH fyfan va sööööööööt!

crazy

SHO! Kom nyss hem. Jag och Johanna chillade nere i mötesplatsen i detta underbara väder! Wael skjutsade oss i hans bil även om han inte kan köra.. det var ruuuuuuuuuligt hihi :)
Nu ska jag plugga och kolla på teve jaao

hothothot

Fuck! Vad det är varmt ute, men ska inte klaga! Idag har jag gjort historia prov och det gick ganska bra i think ;)
Efter skolan gick jag och Johanna hem till mig å chillade, vi har nyss ätit mat och ska dra ner till mötesplatsen.
Ciaaaaaaaaaaao



vi bjussar på en bild (:


I <3 T

Heeeeeeeeeeeeeeeej! Hann aldrig skriva igår.. hade fullt upp! Jag och Johanna solade lite efter skolan igår och tog en promenix ner till Johannesdal och chillade där. Runt sex tiden skjutsade Johannas pappa oss till Solna/Råsunda.. Vi skulle på AIK:s match mot Tvidabergs FF. Det var proppat med folk överallt + snygga killar, rawr. Vi stod på Norra stå där alla huliganer + alla snygga killar stod, riktigt kul! Min älskling, Miran gjorde 3 mål och AIK vann med 4-1, wiiiiiie :)

Today. Det har varit ett kanonväder denna vecka, me like! Efter skolan idag gick jag hem till Johanna och var där tills jag gick hem och åt mat. Vi tog en promenix till Skärholmen och sedan åkte jag hem igen. Har nyss duschat och ska snart sätta på tv:n och kolla på desperet + cougar town OCH plugga historia! Har ju prov imorgon ..
Men ha det gött ♥


hej

Kom nyss hem, har varit hos cassie. Vi rökte vattenpipa och chillade på hennes balkong. Nu ska jag kolla på teve och plugga historia, great! ♥

promenix 2

Hej! Jag och Erika gick på en promenad idag från Hornstull till Zinkensdamm (: mysigt. Vaknade idag vid halv två, hoppade in i duschen och fixade mig. Johanna sov över här också. Mötte upp Erika vid våris och vi tog tbanan till Hornstull.

Igår var jag med Johanna i det underbara vädret! Gick ut i linne för första gången! Det var super. Vi åt glass och gick på promenader. Mot kvällen gick vi på en fest hos en tjej om heter Carro och chillade där. Vi drog hem vid fyra på morgonen och somnade på stört ;)

Ska städa mitt rum nu -.- önskar att mamma och resten av familjen kunde stanna kvar på landet föralltid. Happiness när dom är borta. Måste plugga ikväll, sedan är det GG också!
Puss♥


i feel good

Fuck va fint väder! Skulle kunna gå i shorts och linne bara ;)
Happiness.

Igår gick jag och johanna ner till mötesplatsen en stund och chillade där. När dom stängde taggade vi hem till cassie och hade förkrök och vid elva drog vi till Zinkensdamm där vi skulle på fest. Vi hann inte vara där så länge så vid halv ett åkte jag hem till Vårberg med shadan och michelle. Jag gick hem och tog det lugnt, hade världens huvudvärk efter vi sprungit i regnet till tunnelbanan -.-
Vid halv tre kom johanna och vi gjorde nudlar,yum yum! Vid tre kom en killkompis, luis. Vi stannade uppe ändå tills halv sex då han gick hem. Jag somnade på direkten! Johanna åkte till skäris vid halv ett. Jag har bara kollat på teve och så kom erika hit en stund. Nu är jag fixad och ska snart möta johanna för nya äventyr!
Peace ♥

♪ waving flag


FRIDAY'S

Heeeeeejsan! Är hype just nu, vet inte varför.. kanske för att det är FREDAG! Och att familjen är borta, förutom min störda bror :( menmen det ska nog ordna sig ändå! Filmen som jag laddade ner igår söööööööög! Kollade bara i 5 min och började redan tröttna så jag sov istället ;)

Idag har jag varit med Erika i skäris, vi gick runt och kollade men jag hittade ingenting som jag tänkte att jag kunde ha på mig ikväll :( brukar det bli så för er också? Att när ni inte har pengar hittar ni alltid något fint som ni vill ha men när man har pengar och ska shoppa så hittar man ingenting.. hopplöst. Vi mötte Johanna i centrum och vi chillade och pratade men sedan åkte hon iväg för att käka krubb. Vi fortsatte å prata om allt från jord till himmel :P men nu är jag hemma och ska äta mat snart och sedan börja fixa mig inför ikväll! Förresten! Har hittat min balklänning! Är lycklig hihi :) lite komiskt faktiskt hur jag fick den! Jag kollade på nelly.com förut om balklänningar och hittade en jättefin klänning som jag ville ha. Sedan visade det sig att Erika hade beställt en exakt samma klänning som jag kollade på! Men hon kunde inte ha den så istället för att skicka tillbaka den så ska jag köpa den ;) Men ha en trevlig kväll allihopa! Själv ska jag festa hela natten
 - pussssss ♥


movie time

Är hemma igen :) har varit med cassie, erika, johanna och shadan. Vi chillade bara ute, sjöng och dansade. Håller på att ladda ner en film som jag sedan ska se på och den heter "18 year old virgin" och ni kan väl typ lista ut vad den handlar om hehe :)
pusss

party people

hello (:

Igår åkte jag och cassie till real gymnasiet och gick på stylistdagen och det var intressant! Man fick lära sig om hur man sminkar, hur man tar han om sminket och hur man gör olika tekniker för att få sminket att se bra ut. När det var klart fick man en goodiebag som innehöll nagelfil - sminkborttagningsmedel - mascara och hudkräm, me like it! Vi åkte hem, åt mat och jag träffade johanna och shadan nere vid mötesplatsen och vi gick till centrum för att köpa cigg och tillsist hamnade vi hos en killkompis dennis som hade bjudit oss dit för fest. Cassie kom också sedan och vi hade a great time (;
Vi var inte så många där men vi hade ändå kul. Jag, cassie och johanna skulle egentligen gå hem och sova men det slutade med att alla vi deckade där haha :) men cassie vaknade fem i morse och drog hem medans vi var kvar och sov vidare hehe. Vaknade vid åtta och vi var kvar där till ett och då gick vi hem för att fixa oss. Ekaterini och erika kom till mig och sedan drog vi till skäris. Kollade runt lite, johanna kom och för någon timme sedan åkte vi hem igen. Har nyss ätit McDonalds! Riktigt bakis/fyllekäk. Vi alla ska ut sen igen men då hänger några till vänner på! Är helt seg.. är bakis och jag har bara sovit 4 timmar.
Vi hörs ♥

(p.s - till dig som hade en fråga förut, nej hon hade ingen "aktiv" blogg )



 jocke, niklas och johanna




 efter en natts festande ..


♪ patron tequila



Paradiso Girls feat Lil jon'

stylistdag

Hejsan!
Idag ska jag och cassie gå på stylistdag på det gymnasiet som vi vill börja på. Dagen har varit trevlig med vänner och sol, så man har i stort sett suttit ute på rasterna och solat! Hade HKK prov idag och det gick super! Hoppas på ett MVG :)
Vi fick sluta tidigare idag, wiho! Är ju ledig nu hela veckan låång - yeaaaaaaah
Dricker min goda smoothie som är gjord av jordgubbar, banan, äpple och vatten.
Ha en super dag - puss ♥



tuesday 11/5

HEJ! NU ÄR DET BARA 1 MÅNAD KVAR TILL SOMMARLOV!

Nu har solen äntligen kommit fram! Nice. På spanskan idag gick jag, erika och cassie hem till C och chillade på hennes balkong (:
På engelskan körde vi sketcher, vi har alltid så kul när vi gör det.
Idag är det tisdag och har massor att göra!
Först ska man då äta mat och sånt sedan ska jag och erika ut och springa!
Plugg, desperet housewife och cougar town efter (;
Peace ♥


10/5

Herregud.. snart är det ju sommarlov! Och sedan börjar jag på gymnasiet.
Dagen har i stort sett varit lugnt och bra - förutom det äckliga vädret. Hade först mentorstimme på morgonen och sedan hade jag HLtimme istället för spanska. På so:n tittade vi på film, "låt den rätte komma in". Skippade idrotten och gick till vårgården istället och chillade där. Nu är jag hemma och har vart det ett tag nu.
Ikväll ska jag ut med Johanna ♥


MYS

Hello sweeties
Vid halv sju tiden kom Hanna upp hit och sedan drog vi till ica. Skulle egentligen köpa hallon men det fattades 3 kronor :( så det blev popcorn istället! Vi gick hem till Hanna och kollade på The Proposal som är jättebra.
Kom hem för ett tag sedan.. ska snart lägga mig i min lilla säng (saknar min stora hos mami) men jag kommer inte kunna somna för det blir alltid så.. nästan som att jag får ångest eller något, jätteskumt :S
Gossip Girl får hålla mig sällskap!
Gonatt ♥



smoothie time

Fundar om man ska gå till ica och köpa lite hallon? Vill så gärna göra en smoothie!
Nä, nu tar jag med mig mitt feta arsle och går dit (:
Peace ♥

♪ what if


har man tråkigt ..

slutar det med det här..


1. Vad står det i ditt första sms? " ring! "

2. Vem ringde dig senast? Johanna

3. Är den 8:e kontakten någon du har ett förflutet med? haha nej 

4. Vem är kontakt nr 10? Danne 

5. Vad står det på ditt 22:a sms? " Ligger i sängen med Haben, själv? <3 " 

6. Vad heter kontakt nr 4 på din mobil? Camelia 

7. Älskar du konakt nr 20? haha nej :)

8. Är kontakt nr 30 fin? haha ah

9. Har du kysst kontakt nr 33? omg nej! 

10. Vad står det i ditt 19 sms? " har du dom? "

11.Har du träffat kontakt nr 14 idag? nej 

12. Har du gillat kontakt 5 mer än en vän? nej hihi 

13. Vad står det i ditt 2 sms? "Linda, sanna och ninnie"

14. Vad tycker du om kontakt nr 16? jag älskar min farmor :) 

15. Hatar du kontakt nr 32? nej verkligen inte ♥

16. Hur känner du för kontakt nr 31? hon är precis som jag, roligt och social 

17. Vem är kontakt 17 på din mobil & vad tycker du om henne/honom? Gabi och hon är en skön prick 

18. Vad står det i ditt näst sista sms? " aa <3" 

19. Har du haft sex med kontakt nr 5? jag är inte lesbian 

20. Är kontakt nr 28 din stora kärlek? han var det för några år sedan 

21. Vad står det i ditt 7 sms o vem är det i från? "JAAA mina högtalare funkar nu!! <3" från Johanna

morning

GODMORGON!
Visst är det fint väder ute? Nästan att man kan gå ut i shorts och linne, fan va nice (;
Om det nu skulle vara så... men istället är det molnigt och regnigt. Usch för det.
Ska äta frulle nu. Idag ska jag plugga - kolla på GG - träna.
Peace ♥



sleepy


Nu ska jag kolla på filmen Juno som jag vann idag (;
Har haft det trevligt med familjen och vänner när vi körde buzz!
Sleep well ♥

memories never die

memories never die ..

favorite

Då fick man äta favorit maten idag igen! Kan ni gissa vad det var?
Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Bara kollat på teve och pluggat -.-
Snart kommer några bekanta och då blir det buzz, fun.
Peace ♥



lillebror

Hej! Idag väcktes man av lillebror runt nio och åt frukost med familjen. Vid tio åkte vi till Olivers(lillebror) skola där det var öppet hus/vår fest. Det fanns fika, tävlingar och småungar som uppträdde. Pappa och dom skulle åka och handla så de skjutsade hem mig (; har precis gjort en smoothie till mig själv, yummie! ♥

3 dl hallon
2 dl vatten
2 kiwi's
lite socker

och såhär ser den ut!

♪ i am not a whore


take it chill

Hejsan svejsan alla glada läsare ;)
Idag har det blåsigt som fan! Inget roligt väder precis..
Hade nationella i kemi idag, det var kul faktiskt. Efter skolan gick jag direkt hem för att packa å sånt. Skulle möta upp Johanna för att lämna några grejer men hon kom ju självklart sent så jag missade bussen -.-
Anyway är hos pappa nu. Kollar runt efter sommarjobb!! Är fan desperat. Någon som kan tipsa om någon?
Ikväll blire chill ♥

feeling good

Hej! Nu är vi hemma hos Erika efter den sköna joggingturen ;) Först så joggade vi längst med Johannesdal området och sedan när vi kom upp till tippen så lyssnade vi på musik, dansade och gjorde olika övningar! Jätteskönt. Tillslut kom vi ner till skolan och chillade där ett tag. Snart blir det Vampire Diaries, love

Joy

Hello humans!

Idag är jag glad. En allmänt bra dag bara (; har varit i skolan, chillat ute på rasterna och njutit av solen.
Idag ska jag plugga.. och för första gången ska jag och Erika ut och springa/jogga! Vi hade ett löfte, att den 1 maj skulle vi börja gå ut å springa. Egentligen ville vi ha gymkort men dom är så dyra + att man måste vara 18 år på de flesta gym. Anyway det ska bli härligt att jogga i detta väder!
Peace


♪ lever min dröm


ONSDAG

HEJ ALLA!

På morgonen hade båda niorna nationella i kemi -.- hoppas att det gick bra, fast det kändes inte så.. kemi och jag går inte hand i hand precis. Hade HL timme så jag följde med Cassie hem en stund. Har egentligen spanska nu men pallade inte gå eftersom våran lärare är sjuk.. Ikväll blire pluggkväll men Ben&Jerry's om Johanna nu har förlåtit mig.. :(
Peace ♥



älskade johannesdal


4/5

Hej! Ville bara skriva å säga att jag lever :) puss

all the crazy shit i did this weekend

hellu. idag har det inte hänt så mycket. skolan som vanligt men på idrotten åkte tjejerna i klassen.. eller bara 6 st, vi åkte och simmade i Bredäng. fun. efter åkte jag och Johanna och köpte glass och gick på promenad hem och nu sitter vi här och ska snart ut. cya


promenix

Hejsan! Min vän jocke hade fest igår hemma hos sig och det var kul (; jag och Johanna stannade kvar där tills halv fem imorse! Jag är fortfarande lite bakis.. trött å så. Träffade Erika vid tre och vi drog till Hornstull där vi tog en promenad genom tanto och kom till Zinkens IP och åt pommes + kollade på fina killar som spelade fotboll :) nu är jag hemma och ska precis äta tacos, yeye. Efter ska vi röka vp och äta godis
Peace ♥

  


1 maj

Heeeej! Igår hade jag så jäkla kul! Jag och tjejerna blev bjudna till en "lokalfest" och det var riktigt kul!
Det blev lite mycket dricka men jag kom hem glad och oskadd hehe. Ekaterini sov över hos mig och vi gick hem runt två tiden när festen började gå mot sitt slut. Idag vaknade vi och var helt bakis men det har gått över nu! Jag och Ekaterini följde med Johanna till Skärholmen och nu är jag och Johanna hemma hos henne men ska hem nu och äta. Idag kör vi en repris från igår!
Peace

RSS 2.0