30 juni

Shohej alla party sugna människor! Idag är det Valborg som vilket innebär fest + ha trevligt med vänner och familj. Jag ska då vara med mina vänner och vi kommer vara ett helt tjejgäng, fun! Fast lilla sjukling Erika kan ej vara med oss :(

Tidigare idag gick jag på en promenad med Johanna. Vi chillade i en park och lyssnade på musik och njöt av solen. Love it. Har duschat och rakat bort varenda litet hårstrå på ben och ja.. ni fattar hehe. Jag ska grilla med familj och bekanta först sedan möter jag upp tjejerna nere vid brasan! Ha en fin valborg gott folk!
Peace


-


what a day

Idag har det varit hektiskt! Har inte suttit still och har varit i farten hela tiden!

.. Vi började skoldagen med elevensval i Skärholmenssimhall och vi fick prova på olika grejer. Först fick vi gymma och det var jätteskönt och kul (: vill fan börja där! Sedan fick vi dansa afrikansk dans och shit det var jobbigt med ändå kul! Tillsist körde vi rullstols-basket haha! Bästa.. vill fan ha en rullstol som jag kan åka runt med hehe. Efter lunch hade vi vanliga lektioner. Efter skolan åkte jag och Johanna till Andra hemmet och just idag hade vi våran Valdebatt! Har kanske inte berättat om det tidigare? Okej.. jag är ju med i en styrelse och vi är med i en tävling som handlar om demokrati. Vi hade i uppdrag alla få hit Centerns partiledare men fick hit istället Fredrick Federly! Och de andra styrelserna hade bjudit in andra partiledare. Vi hade då idag en valdebatt och det var ju kul. Det tog typ slut vi nio men jag och J chillade där en stund tills halv tio när vi drog hem. Imorgon är det ju valborg! YIPPIE! Och ingen skola för min del heller!!!!!

Ska vara social mot Johanna nu på msn hehe..
Peace ♥

♪ uncontrollable


idrottsdag

Hello sunshines! Idag hade hela högstadiet idrottsdag i Sätra. Jag var inte med och gjorde olika grenar eftersom jag är sjuk. Men jag hjälpte till och sånt. Varje gång på slutet av idrottsdagen har vi stafett och dragkamp tävlingar och sjävklart vann min klass! 9B vi äger (: tog en dusch när jag kom hem och åt cheerios. Ikväll ska jag ner till mötesplatsen med Johanna den bajskorven!
Peace

 


teater

hej igen,  kom hem för en stund sedan. har erika med mig ;) vi har varit på teater i Bredäng. Jättekul!
Anyway snart börjar desperet. Caio ♥

oboy

Vilket vackert väder! Har till-och med solat idag! Alltså inte på solarium haha. Idag har skolan varit kul hihi. Det var världens liv på lunchrasten idag, alla hade vattenkrig (: skolkade från spanskan och jag och Cassie gick då hem till henne och solade på henne balkong. Skitskönt. Efter skolan hämtade jag Amelia och nu är vi hemma. Mamma är och handlar mat så vi slipper henne på ett tag. Ska laga nudlar nu och sedan fixa mig inför ikväll ♥

our song C


♪ big spender


tired and sicko

Hejsan, jag är sjuk. Inte trevligt. Idag har jag haft prov i skolan, fysik. Det var fint väder och man kunde vara ute på rasterna :) efter skolan följde jag med Erika snabbt till Hornstull för hon skulle sola..
Har nyss ätit och ska snart dra ner till mötesplatsen för möte.
Peace ♥

sjuk?

Hej! Igår åkte jag - Johanna och Ekaterini och mötte upp Linnéa och Hedvig i Hornstull. Vi gick till tanto och chillade där. Vi drog efter en timme, jag och ekan köpte snacks och grönsaker och gick hem till henne och tjockade oss :) vi kollade på en film, the box hette den.. lite wierd. Jag sov över där och vi vaknade typ runt tolv idag och då var man helt död. Hade huvudvärk, ont i halsen, förkyld och det var så jäkla varm! Kände mig bakis, även om jag inte hade druckit något.. förutom 3-4 klunkar vodka(?) men jag blev ju inte full precis..
Vi drog hem till mig på förrmiddagen, jag fixade mig och sedan åkte vi till skäris. Ekaterini skulle köpte ett par saker och även lilla jag fick med mig en skitfin väska hem från Belle men alla har ju såna eftersom dom är ju både fina + billiga. Men men.. behöver verkligen en väska! Efter det följde jag med Cassie till Hornstull för solning. Kom hem vid halv sju, åt mat och har kollat på GG. Nu ska jag plugga fysik, great!
Peace ♥


lista

Tre ord om varför du spydde sist: Druckit för mycket
Vad gjorde du 08.00 imorse : Fixade mig inför skolan
Vad gjorde du för 30 minuter sedan? Städade lägenheten
Har du mens? Inte just nu
Vem fick dig att skratta senast? Någon av mina vänner
Vilken färg är din borste? Vit/orange
Vad köpte du sist? Sprit
Vilken färg har du på din tröja? Svart
Var förvarar du dina pengar? På mitt bank.kort
Hur var vädret igår? Fint & soligt!
Vad ser du fram emot? SOMMAREN
Snarkar du? Vet inte ..
Är du kär? Nej
Är du redo för ett seriöst förhållande? Kanske
Vilken skostorlek har du? 37
Vill du klippa dig? Ja
När ska du dricka sprit? Idag (?)
Pratar du mycket?
Har du haft sex denna vecka? Nej
Vem skriver du med på msn nu? Är inte inne
Hittar du på egna ord? Har hänt
Är du en typiskt svartsjuk person? Nej
Vad har du för mobil? Sony Erikcsson C902 Cyber-shot
Vem ringde du senast? Johanna
Är du beroende av nått? Cigg
Har du lockigt hår? Nej
Vilken konsert ska du på härnäst? Ingen planerad 
5 bra personer i ditt liv just ? Har många fina vänner
Hur många gånger har du svurit idag? Vet inte
Vilket ord säger du ofta? Öh..
Ska du till skolan/jobbet imorgon? Inget av dom
Vem sa du "jag älskar dig" till senast? Cassie tror ja
Vad borde du göra nu? Äta
Har du något smeknamn? Ami ibland
Har du smsa snuskigt med nån någon gång? Jadå ;)
Vilken är den bästa filmen du sett inom loppet av 2 veckor? Minns inte jao
När var du sist ute? Idag
Har du gråtit idag? Nej
Är du en glad person? Ja
Har du roligt nu? Nej..
Vad äter du helst? Mat
Vem var du med senast? Haben plingade på nyss så ..
Vem kramade du sist? Haben
Nämn den bästa personen: Amanda Svanborg
Tycker du om någon just nu? Nej
Vill du flytta? Nej/Ja
Hur ofta borstar du tänderna? Morgon & kväll
Är du egoist? Ibland hehe
Gillar du att bada? I badkar, nej men i badhus, ja :)
Skrattar du åt allt? För det mesta
Vem får dig alltid på bra humör? Mina vänner

öppet hus

Sho vad händer? Igår så hade jag party här hemma med tjejerna och ett antal killar. Vi drack, rökte, dansade, kollade på film(?) och hade det trevligt. Alla drog hem vid tre typ och då deckade jag och Johanna som sov här på direkten ;) idag har jag varit i skolan och sjungit inför massa människor. Vi hade nämligen öppet hus och jag med några tjejer sjöng då. När jag kom hem för ett tag sedan såg det för jävligt ut här hemma så nu har jag städat HELA huset! Jag är ju bara så duktig. Men nu ska jag fixa käk!
Peace ♥


FF(riday)

Woho idag blir det p.a.r.t.y! Familjen är ju inte hemma i helgen så då passar man på ;)
Jag har bjudit hit alla tjejer ikväll, så det blir mest chillkrök hihi. Skolan har varit kul faktiskt. Speciellt när solen skiner! Idag på idrotten hade vi dans, skitkul haha. Jag har varit hemma och läst bloggar och småstädat. Nu ska jag fixa med gymnasievalen!
Peace ♥




22april

Hej! Idag hade alla 94:or nationella i matematik! Det gick väl sådär för mig.. matte har aldrig varit "mitt" ämne precis. Klurade ut en del MVG tal iaf ;) man blir ju också lite deppig av vädret, fan det är ju snart maj och det SNÖAR?? Kom hem för ett tag sedan, hade bild. Ikväll blir det mötesplatsen med Johanna.
Peace


♪ yesterday


21april

När solen skiner som mest börjar det att snöa och regna igen. Vad är det här för skit?!?
Anyway idag har jag varit i skolan like usual.. efter skolan följde jag med erika hem och vi bakade en skitgod kladdkaka med kina puffar inuti! Den blev bääst (:
När jag kom hem åt jag mat och sedan vid sex gick vi hem till moster & kusiner för kalas. Lilla Edwin fyller 3 år sötnosen. Snart ska jag ut med Cassie- cyaaaaaaaaaaa


sum 10

Heeeeeeeeeeeeeeej allihopa! Är glad idag för jag, erika, haben och michelle har bokat tågbiljetter ner till Göteborg den 18 april!!! Vi ska då gå på Gothia och vara där i en hel vecka :) annars har dagen varit bra, speciellt när solen har varit framme. Kom hem för en stund sedan, jag och johanna drog till skäris en snabbis och kollade runt men vi ska snart ut igen. Fan sommar 2010 kommer att bli bääääst! <3


glassy

hellooooo ;) igår åkte jag till stan med erika och hade det trevligt. när vi kom hem mötte vi upp ekaterini och rökte vattenpipa. på kvällen åkte vi till skäris och åt glass hihi :)

idag på min hl-timme gick jag och cassie ner till johannesdal och satt där. helt plötsligt kom en lös hund till oss utan ägare. vi ringde polisen och de hämtade henne, så söt var hon. efter skolan åkte jag och johanna till skärholmen och köpte glass igen och hämtade min lillasyster. har nyss ätit mat och ska snart börja fixa mig och sedan gå ut med cassie ♥


what a weekend

Hejsan (: har inte hunnit blogga, har haft fullt upp med party's and some stuff. I fredags gick jag ut med Johanna på kvällen, vi taggade ner till mötesplatsen och chillade där en stund. Sedan mötte vi upp Cassie och Shadan och drog till centrum för att köpa sprit. Vi tjejer gick ner till Johannesdal och spelade ett spel där man ska dricka och göra roliga saker, skitkul! Efter ett tag kom några killar som vi hade bjudit dit och vi hade jättekul när vi sprang runt där fulla och vet inte vad man gjorde hehe. Runt midnatt gick vi alla hem till Cassie där festen fortsatte. What a night säger jag bara! ;D Jag och Johanna gick hem vid halv fyra och jag sov där.

Idag har jag följt med mamma på "kusinträff" i Odenplan. Det bjöds på mat och vi hade det trevligt. Jag tog t-banan hem till Vårberg vid halv nio ungefär. Gick hem till Johanna och vi mötte upp Shadan, Cassie, Michelle & Haben i centrum och vi alla gick hem till Johanna :)
Vi har dansat, lyssnat på musik och även bjöd vi dit några killar som vi körde bubblan med och hade roliga straff.
Kom hem för ett tag sedan, är ganska trött och vill bara sova. Ja... hade det trevligt iaf ;)
Peace ♥

friday's

Hejwh (: idag hade vi nationella i matte.. det gick väl sådär. Ja mina kära och få läsare.. det har väl inte hänt så mycket idag faktiskt. Efter skolan följde jag med Erika till Hornstull och hon solade den lilla skiten :)
Vi tänkte röka vattenpippa men jag hade ingen kol så det blev inget och som tur var gick vi hem igen eftersom det började hagla is(?)
Senare blir det utgång med Johanna
Btw, tröjorna blev jättefina igår!
Peace ♥

baksidan ..
framsidan ..

get loose

Cha Cha Bloggen! Idag började dagen med en dusch. Vid åtta började min lektion och hade mentorstimme. På svenskan hände en rolig grej.. jag brukar oftast luta mig med stolen till vägen eftersom jag sitter alltid längst in i klassrummet och min lärare brukar säga till mig att jag kan ramla med jag lyssnar inte. Så idag när jag pratade med Joyeta, ramlade jag självklart och fick typ en black out. Alla i klassen reste sig upp och kollade på mig så jag låg där helt paralyserad och skämdes :P 
Efter lunch hade vi biologi prov och jag hoppas att det gick bra! Gick till Vårgården och träffade Hani där, min fritidsledare och jag ringde till ABC nyheter och Mitt I tidningen och bjöd in dom till en debatt den 29 april. Lite pirrigt vare med det gick bra hehe :) skippade bilden och gick hem så nu har jag suttit framför datan ett tag nu. Klockan fyra ska alla styrelse medlemmar mötas i centrum och åka till stan!
Peace










halvdag

SHO :) Idag slutade alla efter lunch. Jag gick hem då och åt nudlar hihi. Vid ett mötte jag upp Cassie och vi drog till Skärholmen, hon köpte jeans och sedan promenerade vi hem igen. Skönt väder idag :)
Nu ska jag fika med mig själv haha! Ikväll blir det möte med alla andra styrelser i 2:a hemmet..
Peace














sol baby

Shooooooooooooooooooooooooooooooo (: kom nyss hem från skolan. Skit nice väder idag, det gillar vi!
I skolan vare som vanligt.. på spanskan såg jag en hare utanför fönstret men Cassie trodde att det var en sten(?) så vi bråkade om det och sedan gick vi sedan ut ur klassrummet och gick dit och självklart vare en HARE! SUCK ON THAT CASSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIW!!
Igår gick jag ut med Johanna. Vi drog till centrum och träffade på två killkompisar som vi skulle röka vp med. Vi gick ner till skolan och satt där, även några andra som dom kände. Vattenpipan sög.. så det gick inte att röka :(
Ikväll ska jag följa med J till 2:andra hemmet.

Fan vad jag är bra, ville ha Sofis mode men mamma hade hunnit köpra det idag. Så nyss kom hon in med den :P haha hon hade åkt till centrum för att köpa den till mig (A)
Peace









tired

Kunde inte somna inatt.. eller inte förs vid tre typ. Hatar när det blir sådär!
Har varit trött hela dagen. Anyway det är ju fint väder ute, me like it (:
Idag har det mest varit chill lektioner så det var ju skönt. Kom hem för ett tag sedan, hade idrott sista lektionen och vi kämpade som djur. Var helt svettig efter haha. Så vad händer idag då? Förmodligen ska jag väl ut med J och vi drar väl ner till mötesplatsen as usual.
PEACE











the last one

Hello. Det blir ett sent inlägg, blev strul med datan tidigare så jag har inte kunnat skriva något. Har varit med Hanna idag (: vi har mest chillat och kollat på teve. Såg nyss på dom två sista avsnitten på TVD. Shit. Nästan så att man började gråta till avsnittena. Inatt kommer jag inte kunna sova igen.. blir alltid så på söndagar. Men vet inte varför.
Ska antingen se en film eller GG avsnitt. Fan orkar inte med skolan imorgon, but that's life.
Hugs

little MJ

fyfan va söööööööööt! <3

solstråle

Godmorgon! Äntligen har solen bestämt sig att titta fram igen, great :]
Idag ska jag ut med Hanna. Ska börja fixa mig nu sedan äta frukost.
Vi hörs senare ♥

so B

B to the O to the R to the I to the N to the G. BORING. Seriöst har inte gjort ett skit idag förutom när vi åkte hem till Olivers kompis och åt mat. "Fun". Har kollat film med Olle och ätit candy :] nu ska jag kolla på TVD ♥














HELP ME! :D

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


LÖR.

Godmorgon. Tråkigt väder idag också,blä. Igår kunde jag inte motstå TVD och kollade yttligare på 2 nya avsnitt.
Måste se idag igen, det blir bara bättre&bättre. Bästa serien på länge! Ska äta frulle nu sedan fixa mig
PUSS



TVD

Kollade på Asterix & Obelix filmen för ett tag sedan.. den är bäst! (:
Ska kolla på TVD nu och sedan sleepa ♥

whyy

Tråk.Tråk. Vill ut! Sitter å lyssnar på Hugo Rosas låt - love it. Kan inte hålla mig längre. Måste se på ett nytt Vampire Diaries avsnitt. Addicted. ♥

♪ lever i en illusion

Hugo Rosas

hej hopp

Whazzzzzup? Idag vaknade man av att mamma och lillasyster tjafsade. Irri. Sedan när jag skulle somna om kom det två killar som skulle byta ut våra ytterdörrar och det lät som fan! Anyway.. är hos papi nu- all alone :)
Pumpar musik och läser bloggar, yeaaah ♥

grillningen

Som sagt gick jag och Erika till Sätrabadet vio sjutiden. Det började regna -.- men vi skyddade oss under tak hehe. Vi grillade korv, marschmellows, smälte choklad och dansade runt. Lite senare kom Almir och John förbi en snabbis. Jag och erika taggade hem vid nio och gick hem till henne. Vi skulle kolla på Vampire Diaries men det funkade inte :/ gick hem vid halv tolv och träffade på Johanna, Cassie och Shadan en stund. Nu ska jag försöka att kolla på VD igen(håller tummarna!) <3

Inlägget som inte publicerades igår ..

OMG

OMG OMG OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!! Bästa avsnitten på Vampire Diaries ever! :D <3

 dör för serien!

CHILL.

Tja tja bitches!

Yesterday: Var med Erika på dagen och vi satt nere i skolan med min hund, Adele och lekte lite. Vid nio på kvällen mötte jag upp Johanna och vi gick till centrum för att möta upp dom andra(Cassie, Shadan och Karim). Vi gick ner till Johannesdal och rökte vp och hade det trevligt. Efter ett tag kom typ 20 killar(?) som vi hade bjudit.. eller vissa av dom. Men iaf hade jättekul! Vi lyssnade på musik, dansade och sjöng för fullt =) vid halv två gick alla hem.

Idag: Följde med Erika till Skärholmen, hon skulle ta ett ID-foto. Vi tänkte grilla ikväll så vi köpte en engångsgrill, marschmellows(fel stavat?) choklad och 10 st energidrickor :D ikväll ska det firas! Hahah.
Är hemma just nu, ska äta mat snart och efter drar jag och Erika till Sätra badet och chillar.
Cyaaaaaaaaaaaaaa ♥


no line

Hej! Igår var jag med Johanna och Michelle. Vi åkte till Skärholmen en stund och träffade Ekaterini där. Vi åkte till Gamla stan och ekaterini åkte hem. Vi gick runt där och hade det mysigt! Michelle åt kebab och åkte sedan hem. Jag och Johanna drog till Skäris igen och köpte pizzor och chips, gick hem till henne, kollade på film och sov över där :) nu ska jag ut med Erika.. är lite stressad som ni kanske märker hehe. Cya ♥

♪ i wanna know what love is


I wanna know what love is
I want you to show me
I wanna feel what love is
I know you can show me

paradise



ta mig dit ..


06/4

Heeeeeeeeeeeeeeejsan! Är glad.. gissa varför? om ni inte kan gissa, titta ut! SOLEN ÄR FRAMME FIFAN! ;D
Igår gick jag ut med Cassie, vi rökte vattenpipa med Daniel, Jocke, Micke, Niklas och sen kom Johanna också. Vid tio åkte vi till Skärholmen och vi skulle vara med några killar men dom åkte till stan(?) så vi åkte hem igen och luffade runt hihi (:

Kom hem för ett tag sedan, ska fixa mig snart och sedan dra ut med Johanna ♥



e & a












bullshit

Vad är det här? Igår vare varmt och nästan igen snö, varför ska det då börja snöa igen? Fattar inte..
Whatever.. ska stanna inne och kolla på Vampire Diaries :) cya ♥


shopaholic

hellu.. igår åt vi middag hos moster med la familia. Fick 500 kr av mormor & morfar, tack!
efter gick jag hem till johanna. på kvällen träffade vi cassie och shadan och letade efter fest men ingen hade..
vid elva typ träffade vi ett gäng killar och chillade med dom.

Idag har jag shoppat med erika. Vi åkte först till Slussen och köpte lite grejer där- sedan till liljeholmen och köpte grejer där och tillsist åkte vi till skäris men köpte endast en is-chai, yum yum :) vi åkte till vårberg och köpte vattenpipa grejer till ikväll. Vi träffade på ekaterini också och nu är vi alla hemma hos mig! Puss

feelings

Vårkänslor- snön har nästan smält bort, det börjar bli varmt ute och solen skiner, härligt!

Igår blev det ingen fest :( istället gick vi hem till Michelle och chillade där. Gick hem vid halv två typ och kollade på teve tills jag somnade. Vaknade idag av att mamma kom in med presenter! Fick godis och två navelpiercingar :) Gick ut med hunden nyss, det var skönt. Idag ska jag äta påskmiddag hos moster med familj och sedan dra ut med Johanna. Ha en glad påsk allesammans! ♥



2 april

Förra inlägget: APRIL APRIL! :D

Haha hej! Igår sov jag över hos erika. Imorse vaknade vi vid elva typ och kollade på teve och internet. Vid två typ kom john och almir förbi och john skjutsade mig hem på hans moppe :) när jag kom hem duschade jag, sedan satt jag framför teven och chillade. Lagade mat till mig själv eftersom mamma och dom åkte bort för påskmiddag. Nu är jag hemma hos johanna, vi fixar oss för fest! Ciaaaaaaaaao <3


FUCK!

FAN.HELVETE.JÄVLA.SKIT. #¤%¤%/%&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allt var ett misstag, förlåt men det är så jag känner. Testet var positivt. Va fan ska jag göra nu? :'(


20:17

Hej igen  är hos erika nu med några boys och vi kollar på älskade Vampire Diaries. Har redan sett avsnitten men det är så bra so i don't mind to see it again ;) var ju som sagt i Skärholmen med styrelsen och vi köpte hood tröjor och sedan gick ja å johanna runt där å chillade. Var på mötesplatsen vid sju för möte. Nu börjar det! ♥




1 april

APRIL APRIL! Det där har man hört hela dagen (: på matte lektionen idag bestämde vi i klassen att vi skulle köra ett skämt. Vi alla satt i klassrummet och när matte läraren hade genomgång så ställde han sig upp och sa "fan va tråkigt, kom vi drar" och då gick hela klassen ut :P efter en stund kom alla in igen och sa "APRIL APRIL". Hehe det var lite kul. Till lunch fick vi nachos, yum. Slutade då och följde med cassie hem for a smoke. Nu sitter jag här och försöker mixa med videon, vi filmade alltihop. Senare ska jag möta upp styrelsen och vi åker till Skärholmen och köper hood-tröjor till oss :) efter det blir det Vampire Diaries ♥

JUSTE, DET ÄR JU FUCKING PÅSKLOV NU!!!!!!!! :D


RSS 2.0