31 mars

hejhej :) idag efter idrotten gick jag, linnéa och sofia till centrum för att äta lunch. jag tog bara en tallrik med pommes och dom kebab med bröd. eftersom hela högstadiet skulle mötas fem i ett i centrum så åt vi där istället. vi träffade daniel och några till där och vi tog en cigg vid dagiset :) efter så hade alla kommit och vi åkte tunnelbana till t-centralen där vi gick till oscars-teatern tror jag den hette och vi såg på en musikal! den handlade om en melodifestival typ och den vare ganska bra faktiskt ;) vid halv fem kom jag hem och började fixa mitt rum. sen har jag bara kollat på teve och ska plugga snart -.- har so prov imorgon men måste först ta ut en grej från skolwebben. shit jag har så mycket att plugga den här veckan, help me (?)

  

favorites



utedag med cassie

utvecklingsamtalet gick sådär, vissa saker måste jag bli bättre på ;) men annars vare bra. när vi kom var maten klar, min favvo mat hade martin lagat :) sedan gick jag ut med hunden och läste sofis mode när jag kom hem. några minuter ringde cassie och undrade om jag pallade följa med henne till skäris och jag tackade ja hehe. hon köpte lite saker från h&m och kolla in i lite butiker men hittade inget annat .. sedan tog vi en glass på donken och såg lilla haben jobba i "Abra Kadabra" och småpratade. vi gick ut och tog en cigg och snackade. när vi åkte hem till vårberg gick vi hem till henne för hon skulle byta om och efter gick vi ner till mötes. nu ska jag kolla på teve och krypa ner i sängen :)

en grej innan jag drar - HAHA så jävla skön! check it out
http://www.youtube.com/watch?v=hVj1wK70Whw
gonatt på er!


love story


mysig video :):)

boooooring

Nämn någon som gjorde dig glad igår: hanna
Vad gjorde du kl 8 i morse:  var på lektion
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: öppnade dörren
Det sista du sa högt: minns inte
Vad har du druckit idag: saft hehe :)
Vad var det senaste du åt: köttbullar och makaroner
Vad var det senaste du köpte: godis
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun
Vad är det för väder hos dig just nu: fint&soligt
Godaste glass-smaken: eh ..
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nja ..
Drömmer du mycket: japp
Mardrömmar: nej
Favoritlåt just nu: beroende av "red red wine"
Vad ska du göra härnäst: äta mackor
Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: trött men glad :)
Favoritgodis: olika :)
Klädsel just nu: tigths och linne
Hur många kuddar sover du med: 2, men andvänder bara en
Morgon- eller nattmänniska: båda :)
Vilka är viktigast för dig:  vänner och familj
Bio eller promenad: bio
Snarkar du: jag vet inte ?
Stjärntecken: jungfru :)
Vad vill du jobba som: lite osäker
Stökigt eller välstädat? välstädat
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? ja haha
Antal timmar sömn inatt? 6 tim
Sov du ensam? japp :(
Vem sov hos dig senast? eh ..
Vad ser du fram emot? påsklovet
Vad vill du ha just nu? SOL
Vem längtar du mest efter? 2010
Vilken årstid är det nu? vinter/vår
Har du varit kär?självklart
Är du kär nu? *hemligt *

my love


halv-skoldag

hello :) nu är man hemma, kom hem för en stund sedan. vi fick nämligen sluta efter lunch idag. på biologin fick vi tillbaka våra prov och jag fick bara G :( lite besviken men jag har bara mig själv att skylla på .. vid fyra tiden har jag utvecklingssamtal och är lite små nervös sådär hehe vet inte varför, det går nog säkert bra ;) ikväll då, vet inte vad man ska hitta på faktiskt (?) just nu gör man inget speciellt, lyssnar på musik. ska snart gå och hämta hunden hos mormor. woho om en vecka är det påsklov! jag och sofia ska ha så kul på konfan hehe :) vad ska ni hitta på då ?
åker nog till pappa den veckan för mamma och martin åker bort till västervik, lyllosar.

30 mars

godmorgon! någon som redan är uppe ? har klätt på mig och ska börja sminka mig. börjar åtta idag och har spanska som första lektion .. vi hörs ! 

  

me ♥ you

amanda och sofia 

design

vad tycks om nya headern ? ♥

dagens outfit



cardigan - gina tricot 
linne - indiska
jeans - bikbok 

FINALLY

äntligen! internet funkar igen. hela dagen har jag inte kunnat gå in -.- det är så irriterande. idag har jag inte gjort något speciellt .. kollar på film - varit med hanna - läst lite ur min bok från engelskan - kollat på gossip :) - och nyss ut ur duschen. ska fixa lite med designen och sedan läsa ut boken, är snart klar med den och hittills är den jättebra! det är judy blume som har skrivit den - tiger eye heter den. ska upp allt godis som blev över från igår! fattar inte hur jag kunde spara på något sånt hah :) 

gonatt

sådär, tvättat av mig sminket och ska snart hoppa ner i sängen. kom nyss hem från hanna :) kanske kollar på någon film om jag orkar hålla ögonen uppe! gonatt på er <3 

en dag på stan

hej igen! kom nyss hem, lämnade sofia i stan vid tågstationen. först så mötte jag henne klockan tjugo i tolv vid tågstationen och vi tog bussen uppåt mot kringlan. vi kollade in lite butiker men köpte inget .. sen tog vi en fika och tog det lite lugnt och snackade. efter skulle E.M.D uppträda på scenen mitt i torget så vi gick dit och kollade på :) de sjöng bara tre låtar - jenny let me love you, alone och baby goodbye. en grej som jag aldrig tänkt på, mattias är ju skitfin! tog mest bilder på honom men inte så bra för någon kärring stod ivägen med hennes stora huvud som täckte hela skiten men när det var slut gick folk bort och lyckades ta några bilder på M. vid två ungefär kollade vi när bussen gick och hann köpa lite godis innan :) men bussen var försenad så vi gick till luna galleria sålänge och kollade in butiker. när vi kom hem hit satt vi lite vid datan och tog bilder och sedan tog vi ett mellanmål. tiden gick och det blev dags för oss att åka mot stan .. hon hann precis med tåget men jag missade min buss så jag fick stå där ensam i en halvtimma, stackars mig .. men nu är jag hemma igen och ska snart äta mat. ikväll ska jag och hanna hitta på något. förresten vilka ska joina EARTH HOUR ? kanske att man är också med :) nu ska man äta tacos IGEN, tredje gången i rad den här veckan haha :P datan är lite seg så bilder från idag kommer kanske imorgon .. 



28 mars

godmorgon! kom nyss ut ur duschen och håller på att klä på mig :) idag ska jag träffa sofia i stan vid tolvtiden ungefär, hon kommer med tåget så måste fixa mig snabbt idag hehe. pappa och christel håller på att renovera i ena badrummet så det är lite kaos här hemma för alla vill duscha och fixa sig där inne haha .. har inte ätit frukost ännu så blir nog snart! men vi hörs senare sötnosar! ♥

 

haha låten

den är bääääst! 


schh.

 

äckliga väder

äntligen hemma från allt horväder, usch nu får det vara nog! på dansen idag körde vi lite annorlunda men det var verkligen kul :) vi fick lite nya steg också .. alla andra sitter å äter men jag åt innan dansen, tacos yummie! robban kom på besök idag och ska tydligen sova inne hos mig inatt. just nu sitter jag och chattar på msn, ikväll ska jag nog kolla på filmer och bara ta det lungt .. vad ska ni läsare hitta på då? för sig finns det nog inte mycket att göra i det här vädret förutom stanna inne och ha filmkväll? jo det skulle vara mysigt mhihi. hoppas imorgon att snön lagt sig så man kan vara ute och hitta på något kul, fick 200 av farmor och farfar som åkte till thailand idag och ska stanna där i hela två veckor! åh vill också dit .. men de ska köpa antingen en mysdress (rosa) om det hittar någon eller adidas tröja till mig :) men hörni, ha en mysigkväll trots vädret! pussar ♥ 



27 mars

hejsan svejsan

kom nyss hem från skolan, nu sista lektionen kom en kille, pär som han hette och pratade lite om inför gymnasie och linjer att välja på. andra klassen var också där och vi fick kolla på ngn film och val och sånt .. idag är det dans som vanligt och pappa hämtar mig efter :) kanske möter ekaterini innan och får min ipod tbx, ska ladda ner nya låtar till den. snart om en timme ska jag upp till dagis och hämta lillesyrran, mamma tvingar mig -.- orkar verkligen inte men orkar inte heller höra hennes irriterande röst så jag offrar mig ;) japp har inte så mycket mer att skriva om men tänkte lägga ut lite bilder från igår! lite från bakningen och promenaderna till johannesdal och tippen :)

               
 

hemma hos sofia

tjenixen coolingar! dagen har varit jättetrevligt hittills :) på hemkunskapen idag fick man vara två och två och då var jag och sofia tillsammans men tyvärr kom inte joyeta gumman .. alla par fick laga bullar och en dessert, vi fick göra en mandeltårta :) när alla var klara med bullarna och bakelserna fick man börja äta och man fick också ta av andra så det blev nästan som en liten knytis hah. vid halv tolv var alla klara och man fick gå och äta lunch men istället gick vi hem till mig för jag skulle fixa mitt rum innan mamma kom hem .. halv ett följde vi med cassie och michelle till johannesdal och haben hängde också med :) det var jättemysigt där nere och solen var framme! när vi kom upp på berget tog haben och michelle av sig tröjorna och jag filmade och vi hade världens party där nere hehe. tio över ett skulle alla från bakningen mötas på skolgården för vi skulle tydligen gå på en promenad -.- vi gick till tippen och det var jättekul faktiskt! jag hade med min kamera så jag tog lite bilder och vi hade snöbollskrig med nördarna haha och vi vann! när man fick gå hem åkte jag och sofia hem till årsta och vi gick in till ica och köpte jordgubbar till "mellanmål" - årets första jordgubbar och de var jättegoda .. vi har kollat in bloggar och lyssnat på musik men snart ska vi gå ner till ica igen för att handla mat, jag ska nämligen äta här! men vi har inte bestämt vad vi ska äta .. några tips ? :)


26 mars

godmorgon sunshines :) sovit gott? själv vaknade jag varannan timme inatt men är ändå glad och pigg. vakande sju idag och hoppade in i duschen direkt och nu är jag fixad och klar. idag är det elevensval och jag har bakning :) vi ska göra två olika desserter. vi börjar nio och ska vara uppe i vbg-skolan i hemkunskapen. nä, nu måste jag röra mig uppåt mot skolan! ciao ♥

good girls gone bad ?





låten ♥


bättre än orignalet, visst ?

cosmonova

hej igen :) kom nyss hem fårn stan. vi alla mötes i skäris och åkte mot östermalmstorg där vi bytte tbana och kom fram till naturhistoriska, där inne fick vi vänta i 15 innan föreställningen började. det handlade typ om planeter, hur de kom till och sånt saker .. det var coolt är titta på men lite uttråkat efter en stund :p men när den var slut fick vi gå runt där och kolla på uppstoppade saker hah
efter åkte vi till medis och åt på mcdonalds igen :) haha när vi var nere på perrongen och väntade på tåget satt jag och ekaterini på bänken och någon snubbe satt bakom mig. jag hade min hand nere på bänken om plötsligt kände någon ta om min hand och trodde då det var ekaterini men när jag tittade bak satt han där och log och det var hans han på min! så jag tog genast bort den och höll om ekaterini och då började han smeka min rygg! så jag sa till honom men han fattade inget så vi sa till amanda och sandra som tog ett rejält snack med killen som tur var, skitäcklig var han .. usch jag tål verkligen inte sånna där människor ..
nu är jag iallafall hemma igen och ska snart gå in på rummet och kolla på grey's :)
här är lite bilder från idag! gonatt på er ♥

           

25 mars

hejhej allesammans! idag vaknade man sju och låg kvar i sängen tills halv åtta och började fixa sig sen gick jag till vbg-skolan där jag hade fysik. som vanligt glömde man boken och gjorde ingenting på den lektionen. övriga lektioner hade jag matte, spanska & biologi. på biologin hade vi prov och det gick väldigt bra faktiskt :) bättre än jag trodde. när man var klar fick vi sluta för dagen och jag, sofia och linnéa åkte då till skäris för att äta lunch, det blev donken. efter åkte vi hem till vårberg för linnéa skulle ha utvecklingssamtal. sofia och jag hämtade hunden och nu sitter vi hemma hos mig i vardagsrummet och kollar på teve :) kvart i fyra ska alla från tjejkvällen mötas utanför andra hemmet i skäris för vi ska åka till cosmonova :) så det ska bli kul hehe. måste städa lite sen innan jag drar, sofia får hjälpa till lite ;) vi kanske hörs ikväll!

todays outfit


jeans - bikbok
linne - hm
halsduk - kappahl
vårjacka - hm
skor - hm
örhängen - accent

24 mars

all dess snö, helt otroligt. först är det klar himmel och sol sedan ändras det till snöstorm :S hur går det till ? aja kom hem för en stund sedan, har ätit upp alla mina chokladbollar nyss :) före lunchen gick jag, sofia och joyeta hem hit för jag skulle hämta mina gympakläder och jag bjöd då på lite chokladbollar som de tyckte jättemycket om! vi är de tre tjockisarna haha därför har vi bestämt att när det blir lite varmare ute ska vi ut och jogga :) mamma och martin är och handlar så det är bara jag och mackan hemma, skitskönt, då slipper man allt tjafs och bara tare lugnt (; stannar hemma idag igen, har massor av läxor -.- jag är så trött på det .. bara läxor läxor läxor hela jävla tiden! kan det inte vara påsklov nu? jag har planerat jättemycket kul :)

in school

tjohej bloggen :) sitter i datasalen och har spanska. vi ska skriva om länder men eftersom erika är sjuk och jag ensam så skiter jag i det. idag har jag haft mentorstid, fysik, svenska, idrott, spanska (nu) och sedan efter har vi so tror jag och slutar efter. men nu måste jag kila, affe kom på mig haha :) hörs sen! ♥

ensam hemma :)

hej igen :) mamma, martin och amelia åkte för en stund sedan, de skulle köpa lite grejer till markus nya rum och då blev jag ensam hemma och hade lite tråkigt. då blev det bakning! tog ut ett recept från google och gjorde chokladbollar och blev nyss klar. ska äta de ikväll hade jag tänkt (; nu ska jag fixa mitt rum lite, rensa gaderoben och mitt hängstol där det ligger massor av kläder på .. efter blir det pluggning och sedan blir det inte så mycket mera, tror jag. ha en bra kväll allesammans
   
 

true love

 


dagens outfit

 
klädd såhär gick jag i skolan idag :)
tupkjol - monki
linne - björn borg
jeans tigths - bikbok
& en svart kofta över

23 mars

hejsan! kom hem för ett tag sen hade sista lektion bild och det var helt okej. har städat lite här hemma innan alla andra kommer hem så man slipper tjat och skäll. hunden måste också hämtas men mormor var inte hemma så ska snart ringa och höra om någon är hemma där borta. det har bara varit snö hela dagen, skittråkigt ..
har tänkt på en sak - jag kommer vara ensam i sommar, alla vänner åker bort på resor och själv kommer man vara hemma i tråkiga sverige :( får väl se till att man får något att göra, skaffa sommarjobb eller något. man hoppas på det bästa, för ingen vill ju sitta inne i sommar (?) längtar till min födelsedag - då kanske ska jag och ekaterini ha en stor fest tillsammans eftersom hon fyller år dagen efter mig :) kanske hålls på landet, det skulle vara kul. 25 & 26 augusti fyller vi år och blir FEMTON ! byxmyndig alltså haha :p

todays outfit

  

cardigan - gina tricot
linne - h&m
jeans tights - gina tricot

sundays

blev lite ändrade planer idag. vid ett kom rebecka med edwin och lex och vi fikade och lekte lite med sötnosarna :) hann inte fixa mitt rum så mycket för att ekaterini ville att jag skulle följa med till hennes dans men jag orkade inte men hon tjatade så jag offrade mig. träffade henne vid två och vi åkte mot östermalmtorg och tog bussen till norrtull. för en gångs skull kom hon inte försent så vi hade god tid på oss. efter en halvtimme orkade jag inte sitta där inne och kolla, blev så himla trött så jag gick ut och tog en cigg och lyssnade på musik tills dansen tog slut. efter åkte vi till slussens mcdonalds och hon tog en glass sen chillade vi där en stund men mamma ringde mitt i det hela och tvingade hem mig för att maten var klar. påväg hem vare skitväder, snö och blåste som in i helvete. jag är så jävla trött på snön och vill ha sommar! det har varit fint väder hela helgen tills nu .. usch. nu ska jag fixa lite mat och gå in till mitt rum och kolla på gossip girl :) undrar vad som händer den här gången .. ? japp, det får vi vänta och se hehe.

090322

god morgon bloggen ! vakande vid nio och har legat i sängen tills nu :) vilket väder det har varit hela helgen ! man blir gladare på något sett. idag ska jag nog bara vara hemma. ska städa i mitt rum, rensa gaderoben, fixa ögonbryn och lite smågrejjer (; ska snart hoppa in i duschen och sedan fixa mig!

shopping dag, alltid lika härligt :)

hejsan kom nyss hem! vi två idag skulle jag och cassie åka till stan men så ändrade hon sig och jag sket i och åkte ensam till skäris. först gick jag till h&m och hittade en jättesöt liten "minijacka" men bestämde mig att gå vidare till monki och lite små butiker men så messa ekaterini mig och hon kom dit och shoppade med mig :) träffade erika & josefin och några till i gina tricot och köpte lite smått där som ni får snart se hihi. både jag och ekaterini hade händerna fulla med påsar när vi var klara och vi gick till donken för vi hungriga och åt där. efter var klockan kanske halv sex och vi åkte till sätra för att lämna några saker hos ekaterinis mamma. sen åkte vi hem till ekaterini och hon bytte om och lämnade påsarna och vi rullade vidare till my place där jag gjorde samma sak hehe. vi gick ner till söderholm men det var helt dött där och en kille frågade oss om en fritidshem låg och vi visade vägen sen gick vi till några ställen där jag & ekaterini hade så härliga minnen tillsammans och vi pratade om hur allt var då å så .. vid halv nio gick vi till centrum och åkte till norsborg för vi hade inge å göra men det var inga på tuben så vi hade hög musik och dansade runt haha, skitkul! när vi kom till vårby igen hoppade hon av och vi sa hejdå sen åkte jag vidare hem till kära vårberg och gick hem. man kan inte ens gå här längre, det är saker överallt men de är snart klara med markus rum och har precis målat det, latte-färg som är jättefin och gissa vad? JAG SKA FÅ MÅLA OM MITT RUM TILL LATTE-FÄRGAT! jag blev jätteglad när mamma sa att det blev färg över och undrade om jag också ville måla om och självklart svarade jag ja! jag vet inte hur många gånger jag har tjatat på henne att jag vill måla om och fixa om mitt rum eftersom jag tycker inte mitt rum är riktigt jag om ni fattar (?) det är mest mamma som har fixat i mitt rum och jag trivs helt enkelt inte i det .. menmen det blir det nu ändringar på! hehe. nu sitter jag med en bacardi breezer - watermelon som jag fick av mamma, min favorit :) börjar redan känna mig snurrig .. haha not (; senare ska jag och mamma kolla på en film, the unborn och mysa så fort amelia har somnat. här är mina inköp från idag

  

tupkjol - monki - 150 :-
jeans tigths - gina tricot - 179 :-
linne - h&m - 79.50 :-
hotpants - gina tricot - 3 för 129 :-

going to the city

hej igen sötisar, har fixat mig och ska snart åka till stan med cassie :) tänkte bara lägga ut en outfit först


the song

that give me summer feelings
 

21 mars

godmorgon dom som är vakna :) jag vaknade halv åtta för att mamma höll på att fixa markus nya rum. jag har nyss gått ut med hunden och ätit frukost men har inte fixat mig ännu, lite tidigt ännu .. igår så mötte jag ekaterini & linnéa i centrum sen åkte vi till hornstull för att köpa cider, men alla goda smaker var slut så det fick bara bli en päron cider. sen åkte vi hem till vårberg igen och gick ner till mötes och träffade jocke, leo & danne där. vid kvart i åtta gick vi alla upp mot centrum för jag och ekaterini skulle lämna linnéa i liljeholmen och killarna följde med :) precis när vi ut ut tunnelbanan vare två väktare som hade tagit fast en kille som låg på marken och skrek, jag vet inte riktigt vad han hade gjort men typ att han inte hade någon biljett och planka men de var så jävla hårda mot honom och överdrev tycker jag. när vi lämnade henne åkte vi mot norsborg men killarna hoppade av i vårberg och vi fortsatte mot vårby och där följde jag med ekaterini en bit hem. sen åkte jag hem igen men gick ner till mötes igen för klockan var bara halv tio. jocke och leo var där nere och några till som kollade på hundtricket på tv:n. vi gick ut och tog en cigg sen stängde dom och jag gick hem och kollade på teve och åt godis hihi :) idag ska jag shoppa tror jag men är inte riktigt säker på vad man ska köpa .. kanske skippar jeansen och köper de nästa månad eller så, vi får se helt enkelt.

dansen inställd!

japp så är det, marit smsa mig nyss och berätta att hon var sjuk och att dansen blir inställd .. tråkigt men sånt händer. istället ska jag träffa ekaterini & linnéa men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på faktiskt :) men vi har nog säkert kul hihi. har inte gjort någonting sen sista inläggen, jag är lat. men ska fixa rummet, byta om och fixa mig sen smsar hon när vi ska träffas för de är nämligen i skanstull. ha en bra fredag ! xoxo


friday :)

helloooo :) slutade nyss skolan, fan va skönt! dagen har varit helt okej faktiskt och fint väder ute.  gud vet inte mer vad jag ska skriva om, det brukar bli så ibland .. tomt i skallen liksom, brukar ni också få det ? så vad händer ikväll då? själv ska jag på dans och köra arslet av mig hehe, sen kanske jag ska träffa några vänner men inget är bestämt ännu.
blir väl inte så mycket mer tror jag men är det den 20:onde och pengar kommer! så det blir nog shopping imorgon i stan eller i skäris men blir inte så mycket, måste spara pengar till en grej hihi. just nu händer inget speciellt, äter glass och lyssnar på hög musik som jag sjunger med haha i love it!


090319

efter spanskan fick jag och sofia skynda till hk:n. när vi kom dit fick vi provet direkt och det gick jättebra! kunde alla frågor och allt flöt på :) när alla var klara med proven fick vi göra rulltårtor och eftersom joyeta inte var där fick jag jobba med kristina men allt gick bra ändå. efter det gick jag hem och byte om + fixade mitt rum sen gick jag till tbanan och mötte ekaterini på tåget. hon var sjuk och skulle inte dansa men hon skulle kolla på. vi gick ut lite då&då och killarna kom! de hälsade och visslade några gånger hihi, det är så jävla fina :) men som alltid får vi inte titta på när de dansar för en brunett fitta stänger alltid dörren .. sen gick vi mot lidl för vi skulle köpa godis men hade inga pengar på kortet så vi fick åka hem istället men vi hoppade av i zinken i fem min men det var helt dött där så vi rullade hem. ska äta lite mat nu, är jättehungrig för jag har inte ätit sen lunch. blir teve och varmt te för jag har nämligen blivit sjuk :( hostar och är lite förskyld, usch men det blir skola ändå! see ya

spanska projekt

hej igen söta bloggläsare :) sitter i datasalen och har spanska. vi håller på att göra ett litet "projekt" om länder som man får skriva om. min grupp tog uruguay men det är bara lilla victor som gör arbetet hehe. lite konstigt väder som jag märkte på matten .. det snöar ute och det är plusgrader (?)  men det är trevligt ändå :) vi slutar tio i och jag har då min sista lektion, hemkunskap. har prov då och är lite nervös för jag har inte pluggat sådär jättemycket :S men får väl hoppas på det bästa. ha en fortsatt trevligt dag!

19/3 outfit

godmorgon ! vilket väder, härligt va? har precis fixat mig klart och ska gå mot skolan, böjar nu om fem min och har svenska :) tur att man bor nära skolan



t-shirt - gina tricot
tights - h&m
tupkjol - vet inte

21.29

jag mötte sofia vid sex i våris sen gick vi upp till centrum och in till ica. vi köpte glass och joyeta ringde då och sa att hon inte kunde komma, hon är sjuk :( efter tog vi bussen ner till söderholm och tänkte gå till en killkompis men han svarade inte på sms så vi gick till johannesdal :) det var jättefint där nere och vi träffade milosh från klassen hehe. vi var där nere bara i typ 10 min för det blev tråkigt så vi gick upp till mötes istället. men det var inte så många där men på slutet kom alla. jag, sofia, john & jocke körde "tecknet" och självklart vann vi hihi - girl power ! kvart öer åtta gick sofia hem men jag stannade med killarna en stund ute :) nu är jag hemma och ska plugga hemkunskap för vi har prov imorgon! wish me luck ;) gonatt på er


no air

vet inte varför - men jag tröttnar inte på låten


vårkänslor



vilken väder ! sol och klar himmel :) kom hem för en stund sen, har hämtat adele hos mormor och fixat lite här hemma. vi hade visst slöjd idag och jag började med ett par jeansshorts för jag glömde broderiet hemma men det ska bli kul att göra den. idag blir det ingen tjejkväll för mig. istället ska jag, sofia & kanske joyeta träffas och hitta på någonting :) vi tänkte köpa lite glass och gå ner till johannesdal och chilla där, skulle inte det vara mysigt ? eftersom det är bra väder kan man börja göra sånt nu och det är så härligt hehe. sitter och lyssnar på hög musik, det gjorde jag alltid förra sommaren :) nu är det bara 3 månader kvar till lovet, gud vad jag längtar! gör ni också det ? dagen efter skolavslutningen åker jag och sofia på läger, i cant wait :) det ska bli jättekul hihi. sen händer mycket andra saker också. nu när jag tänker på det måste jag snart kolla på avslutnings kläder! det blir nog en kort klänning och pumps har jag tänkt mig ..
idag har jag inget speciellt på mig- jeans, linne & tröja över bara. orkar inte lägga ut en outfit idag. yippie snart rullar pengarna in och vilket betyder shopping!


spanish

god morgon :) hann inte skriv igår på kvällen men jag var bara hemma och pluggade. nu sitter jag i biblan och har spanska, vi ska skriva om ett land och i min grupp är jag, erika & victor i. har haft fysik och matte tidigare sen har jag biologi efter och har förhör sen är det lunch, svenska och ska sen egentligen ha slöjd men det blir HLtimme och slutar då :) nu ska vi börja bye

17/3 outfit

såhär ser man ut idag då :)
   
mini jacka - cubus
grått linne - bikbok
jeans tights - bikbok

gästbloggare : joyeta

hej alla negrar, jag är amandas älskling, joyeta :) Just nu gör vi absolut ingenting & har inget

speciellt att säga här. bara att amanda är sexig och att jag ska klämma på hennes juicy butt snart.

it's sooooo yummie !

So long fuuuuuckers / från eran sööööötnos joyeta hihi


17 mars

hellööööö good people :) hade ingen spanska så jag och några  tjejer sitter i biblan sålänge. idag vaknade vid sju och började fixa mig till mentorstiden som började åtta. efter gick jag å linnéa till centrum, vi köpte godis och fixade cigg. sen har dagen bara rullat på :) slapp idrotten idag för jag glömde kläder men de andra gjorde inget speciellt ändå. på svenskan kom ann marie och berättade en skräck historia, jag älskar när hon gör det ! hihi. snart har vi so och sedan slutar vi men vi hörs sen när jag kommer hem xoxo

myskväll med sofia

hemma igen! påvägen hem till sofia gick jag förbi mitt moster hus och hon stod på balkongen å rökte. vi snackade lite sen kastade hon ner en cigg till mig :) är hon inte bäst? jo det är hon hihi. sofia och hennes lillasyster maria var endast hemma och vi var inne på datan, åt glass och kollade in bloggar. sen valde vi ut en outfit till sofia för imorgon och pluggade hemkunskap och biologi. vi snackade lite sen vare dags för mig att gå hem :( jag ligger i sängen och ska nu kolla på filmen, bedtimes stories. idag hade jag helt enkelt jeans, linne & munktröja ..
gonatt på er


film & läxor

hej igen :) nu ska jag kolla på en film - bedtimes stories sen ska jag plugga lite & blir säkert teve då oxå. xoxo
nope, det blir en kväll hemma hos sofia istället ! lilla sötnosen smsa mig nyss och fråga om vi skulle äta upp glassen som vi köpte för ett tag sen :) vem tackar nej till glass ? hihi xoxo

lite bilder från idag

   
här är coola gänget som består av mig, joyeta, sofia, josefin & lilla erika :) några killar från klassen är också med !

15:50

äntligen hemma. bilden var så himla tråkig, jag gillar inte våran lärare där. vi gör alltid tråkiga saker .. blev så himla trött nu på slutet ville bara lägga mig ner. dagen har varit lite småseg sådär men ganska bra väder idag. inte als kallt eller blåsigt - så jag gick bara med min munktröja upp till biologi. riktigt skönt faktiskt, man fick vårkänslor och längtar som in i helvete till sommaren :) vi håller på att fixa ett rum till markus här hemma så det står saker lite överallt i rummen .. t.ex mitt rum som man nästan inte kan gå i eftersom det är jättemycket saker på golvet. shit har jättemycket läxor den här veckan :( biologi, hemkunskap, matte & bildläxa .. känner att jag inte alls har lust att plugga, det gör vi ju hela tiden (?) menmen sånt är livet. äter mackor och chattar med john just nu, inget speciellt. såg ni igår på gossip ? jag höll på att gråta när blair sa "jag älskar dig" till chuck och när han kom hem till henne. seriöst så jävla söta tillsammans :') tänk om man var henne för en dag ..
xoxo


design

förresten ! vad tycker ni om min design ? xoxo

16 mars

god morgon :) någon vaken ? vaknade vid sex, kunde inte ens hålla upp ögonen när pappa väckte mig. kunde inte somna igår men jag vet inte varför, jobbigt var det iallafall .. har klätt på mig och ska snart sminka mig & fixa mitt hår sen åker jag mot vårberg. ska plugga lite biologi på vägen om pappa skjutsar hem mig. första lektionen är spanska och jag hoppas vi har aarya eller fredrik - båda är ju så fina hihi :) men saknar också lilla affe, vill ge han en stor kram när han kommer tillbaks! 
hoppas  ni överlever skolan 
puss 



22.20

i ♥ gossip 
tja, har pluggat lite men suttit mest vid datan. ska tvätta av mig sminket sen går jag och lägger mig för idag. gonatt på er 

min dag hos pappa

idag har jag bakat med oliver - chokladbollar, jättegoda :) kollat på film & ätit mat. gick nyss till ica med oliver och köpte lite chips till gossip girl efter blir det biologi, trevligt va ? sen blir det nog sängen för min skull, ska nog upp tidigt imorgon .. 
men glöm inte att titta på gossip nu & gonatt ♥



japp

hej igen i rutan :) kom hit för ett tag sen, ingen är hemma men de kommer snart. laddar ner låtar och tar lite ego bilder för jag är lite uttråkad hehe. har inte så mycket å skriva men ha en skön söndag så kanske vi hörs senare sötisar 

   

har man tråkigt så har man hihi

outfiten idag är :
grått linne - cubus
ljusa jeans - bikbok
inget speciellt ..

15 mars

först vill jag bara säga - grattis linnéa älskling :) är fixad och klar och ska snart gå upp mot centrum, jag åker ju till pappa idag. en sak som är säker är pluggning ( biologi ) och gossip som är ikväll - längtar redan :) ska kolla snabbt på SL:s hemsida när bussen åker sen drar jag iväg men skriver när jag kommer hem till pappa. puss så länge

keffaste

fuck melodifestivalen - måns skulle fan vinna, vem fan vill lyssna på opera ? nä gud nu är jag sur. pinsamt svergie ..

vem vinner ?

mina två favoriter i melodifestivalen :)

sarah dawn finer - moving on
 


vs



måns zelmerlöw - hope & glory


vem vinner, vem försvinner ?

fuck this

blev ingen middag .. orkar inte skriva varför, jag bryr mig inte längre. åt nyss godaste maten hemma istället och är skitmätt, orkar inte knappt stå upp hehe. ikväll blir det melodifestivalen och godis :):) mamma, martin & amelia går ner till några vänner och kollar där så jag och markus blir ensamma hemma - yeaaah. imorgon åker jag ifrån vårberg till pappa å det ska bli skönt men är där bara en dag men ändå. snart snart om typ 6 dagar får jag pengar igen och ska shoppa jeans, tights & tröjor - kanske en bh om jag har pengar kvar :) mina börjar / är för små så det är ju inte så bekvämt ..
hann inte skriva det här förut men grattis josefin ♥


dance music


den här låten dansar vi till, den är bäst (:
B2K - TAKE IT TO THE FLOOR

GRATTIS ÄLSKLING

GRAAAAAAAAAAATTIS ANNA CASSANDRA DANIELA SCHENK 15 ÅR ! JAG HOPPAS DU FÅR EN BRA DAG MED MIG & TJEJERNA (:
JAG ÄLSKAR DIG AND YOU KNOW IT

http://fantasias.webblogg.se

  

öppet hus & dop

hejsan läsare (: idag gick jag upp vid åtta tiden och började fixa mig till skolan. tog på mig tights, ett grått linne & en svart kofta över. jag började nio och hade mentorstimme i vårbergsskolan men inge föräldrar var där men vi gjorde inget speciellt .. sen så följde jag joyeta ner till skolan samtidigt hämtade jag biologi böcker för jag har förhör på måndag. vi gick in i matsalen där alla var men tio minuter senare gick hon in så då gick jag hem. ni vet den dära äckliga killen som följde efter mig & joyeta igår ? jo han var där med sin kompis ! men som tur var sa det inte något men han log bara å stirrade som ett freak .. när jag kom hem så var nettan & robban här och hälsade på för de skulle vara barnvakt åt några kompisar men tyvärr kom inte erika eller linus med. halv elva åkte vi till skäris och vi gickin i kyrkan och dopen började. min konfirmander ( fenja ) var den som döpte lex och vi pratade lite efter om sommar och så :) efter så fikade vi, jättegoda tårtor men blev mätt som fan haha. lex rikard ålund heter han nu min lilla kusin som är den sötaste hihi. jag tror vi åkte hem vid ett tiden och har inte gjort något speciellt sen dess utan bara lek lite med amelia. snart ska jag börja fixa mig och lägger ut bilder på min outfit så ni kan se hur fin jag kommer vara haha :) här är lite bilder från dopet

   
   

13 mars

hänt något otur för mig idag ? nope, snarare bättre (: inte för att jag tror på såna saker menmen man vet inte vad som kan hända, trots allt, dagen är inte slut än .. kom nyss hem från skäris. dansen blir bara bättre å bättre men svårare men vi alla klarade den och det va jättekul :) när man väl har börjat vill man inte sluta hehe, man har sån energi. hulda ( våran andra lärare ) besökte oss idag och vi bestämde att beställa munktröjor & mjukis till dansen där de ska stå våra namn på. jag tog färgen svart och det ska amanda skrivet i guld. det jag inte gillar med att dansa på andra hemmet är att andra personer kommer in mitt i dansen och kollar på. då blir vi okoncentrerade och vi får avbryta men marit säger såklart till dom men de fattar inte för de gör samma sak veckan efter .. gud vad jag stör mig på dom. anyway efter dansen åkte josefin hem och vi andra ( jag, joyeta & erika ) gick in i centrum för joyeta kollade på presenter till jossan och hittade fian grejer (: för hon ska ha "fest" imorgon och hon fyller år sötnosen. sen när jag och joyeta var påväg hem så vare två killar som typ ropade hej och grejer men vi struntade i dom och fortsatte gå men då följde ena killen efter hela vägen hem och sa massa grejer, skit läskig :S men när jag skulle lämna joyeta så svängde han in på en gård så vi slapp honom ..
nu ska jag äta mat - tacos mums, sen ska jag nog hoppa in i duschen men jag tror inte att man går ut sen, skola imorgon -.-

13/3 outfit


tripp trapp trull & bull

* jeans legins - bikbok
* vit tröja - bikbok
* stickad tröja - h&m
* örhängen - accent
frisyr :
ni ser själva
humör :
gooodie (:
vill ha :
pengar & pengar
ikväll :
dans iallafall sen vet jag inte

oh yeah - friday

hejsan svejsan (: fint väder idag eller hur ? trevligt, trevligt hihi. kom nyss hem å ingen är hemma. min rum är lite stökigt så det måste fixas innan mamma kommer hem, annars får hon utbrott .. sitter och lyssnar på hög musik, S1 - sommar (: jag älskar den låten, man får en riktig sommarkänsla när man hör den. kommer ihåg i somras när jag & cassie låg hela dagarna i johannesdal och alltid hade den här låten, härliga minnen. tänkte ta en dagens outfit nu men kameran måste ladda så det blir snart. idag har vi bara haft 4 lektioner och allt har varit helt okej faktiskt. förutom gympan där vi hade kondition test igen .. men det gick bra ändå (; idag är det fredag och vilket betyder dans igen men åker inte hem till pappa idag, det får bli på söndag eftersom imorgon har vi öppet hus nere i skolan men går bara en timme för klockan elva har lex ( min kusin ) dop i skärholmens kyrka så kan då bara gå på första lektionen som börjar nio tror jag. sen senare på kvällen ska några tjejer till stan för att fira cassie som fyller 15 år och äta mat å så (: det ser jag fram emot men måste fixa pengar av mamma, det kostar 200 typ och alla mina pengar är slut ! fattar inte hur det gick till, hade liksom 300 för någon vecka sen .. menmen får barnbidraget  om en vecka så jag klara mig nog hehe. tänkte ta en cigg på balkisen innan alla kommer men skriver senare om jag har tid :) ha en bra fredag kära läsare / amanda


no city

kunde inte följa med cassie till stan idag eftersom de fick inte plats för mig i hennes bil så jag följde med på ekaterinis dans istället (: jag mötte henne först i lilje där hon köpte cheeseburgare sen åkte vi vidare till östermalmstorg. fick världens rumpvärk efter allt sittande i 1½ timme på stenhårt golv så det var en lättnad när den var slut ..
när hon skulle byta om kollade vi efter de fina killarna som dansar där och vi fann dom hihi. men de skulle precis börja dansa så det var lite tråkigt menmen vi har ju alltid nästa vecka haha (; efter åkte vi vidare mot norsborg och vi hoppade av i vårberg för hon skulle köpa tuggumi den lilla bajskorven, sen åkte hon hem å jag mötte cassie i våris för hon skulle till centrum och köpa cigg till hennes syrra och sig själv. men så vanligt får man stå där i 1 timma och vänta å vänta å vänta tills hon frågar någon -.- men tillslut fick vi iallafall hennes cigg och vi gick hem. och nu är jag hemma och är jättehungrig eftersom jag inte ätit sen lunch .. så jag ska fixa något gott och sedan går in i mitt rum och kollar på teve :) ska också smaska på mitt godis som jag köpte i centrum hihi ( tjooooooockis säger jag bara ! )
men hörru ni ni - have a good night and we will "höras" tomorrow hehe. puss


090312

hallå bloggen. nu är jag hemma, äntligen - det har varit en otrolig seg dag men vi fick sluta 1 timme tidigare från hemkunskapen annars skulle vi vara kvar till fyra så det är ju nice (: vi gick bara igenom våra mål för provet som är nästa vecka .. ska följa med cassie till stan med hennes styvmamma för hon ska ta håll i naveln så det får man inte missa hihi. måste se hur det gör tills jag tar hål där nere ( om jag får av pappa ) men jag hoppas. japp så äre mina kära läsare.
amanda från mötes fråga igår om vi ( tjejkvällen ) ville följa med på en utställning idag som är i botkyrka men ska ju följa med cassie så det blir nog inget ..
vi ses då sötisar

dagen outfit är ;
hög kjol - gina tricot
vit linne - björnborg
tights - bikbok

11/3 outfit

åt nyss mat och har bytt kläder tills ikväll :) är osäker om jag ska ta pumpsen idag ? inte ganske det perfekta vädret direkt men det gör nog inget .. nu ska jag ut med adele sen möter jag cassie å vi går till centrum och köper cigg & möter linnéa där. hoppas bara vi stannar inomhus idag, orkar inte vara ute. vi ses / amanda


  

* jeans - h&m
* vit linne - h&m
*svart cardigan - gina tricot
halsband & ytterkläder


090311

hejhej ! haft en bra skoldag ? som igår snöade det hela dagen idag men inte så mycket. kom nyss hem från skolan, hade slöjd nu på slutet och jag håller på att brodera ett jättefint A som ska stå för amanda självklart :) orkar inte skriva vad mer andra lektioner jag haft, ni vet väl säkert redan hela mitt schema haha .. håller på att ladda ner lite låtar från g-med@pea han lägger ut jättebra låtar :) idag äre onsdag vilket betyder tjejkväll och idag vet jag inte vad vi ska hitta på men måste gratta lilla canny som fyller 14 år idag ! iallafall ska städa mitt rum, äta mat, gå ut med hunden, dra till centrum å köpa cigg innan jag går ner till mötes- och lägger ut en outfit till ikväll också. men ah, vi kanske hörs senare om jag hinner skriva innan grey & dirty sexy money börjar :)



header ?

jag vill göra om min design men vet inte riktigt hur man gör men gjorde nyss en header, men vet inte om jag ska använda den ..
vad tycker ni ?



090310

hello (: how are you ? i'm fine - förutom det äckliga vädret som man har fått gått i hela dagen ..
första lektion hade jag mentorstid men vi gjorde inget speciellt, sen hade vi fysik - svenska - idrott - spanska - so. jag, joyeta & sofia hade snöbollskrig mot några killar i klassen och vi vann hihi (: hade spanska prov idag och det gick skit så jag tror jag får göra omprov senare. iallafall dagen har inte varit  så speciell menmen kom nyss hem och har bytt om. klockan sex ikväll ska jag möta ekaterini i slussen sen ska vi åka på hennes dans i östermalmstorg tror jag det ligger. måste köpa tights och funderar på att köpa cigg .. ? hursomhelst har inget mer speciellt å skriva om men utom att ni får ha en bra dag - med eller utan snö
love


gästbloggare : sofia

                                                                            Halloj!
Nu är det Sofia som skriver! Amanda betyder verkligen mycket för mig och jag är jätteglad att jag känner henne. Hon är verkligen alltid där för mig :)! Älskar dig honeybuney!

Jag och Amanda har nyss bakat chokladbollar och för att försnabba tillagningen har vi lagt in bollarna i frysen... Det där kan misstolkas ;).

Just nu sitter jag och Mandi och äter gelehjärtan och spanar in bloggar och snackar. Egentligen borde vi båda plugga, men det känns inte så intressant i dagsläget :)... Strax ska vi äta häagen-dazs, min nya ben and jerry´s.

Dagens:


Frisyr:
Utsläppt

Humör
Glad

Ikväll
Mys me Amanda och plugg!

                                          Ses nån annan dag! / SOFIA


090309

hejsan alla läsare (: dagen började med spanska och vi hade fredrik, en vikarie istället för affe, han är pappa ledig. anyway fredrik är jättefin och alla vi tjejer satt å fnissade i klassrummet hihi. andra lektioner - matte - engelska - svenska - bild - biologi .. jag skulle egentligen följa med erika till tandläkare idag för hennes tandställning är inte som den ska men när jag skulle möta henne skulle vi inte åka för hennes tandläkare hade inte tid så jag följde med sofia hem till mysiga årsta istället (: jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi kanske ska baka eller göra något annat roligt hehe. sofia ska plugga lite först och jag bloggar och kollar in hemsidor men skriver när jag kommer hem puss

dagens outfit blev
jeans tigths - cubus
en stor munktröja - grosslagret
vit linne - indiska


memories never die

kommer ni ihåg låtarna ? minnen från fritis återuppväcks när jag hör dom :) här är några favoriter


shebang - romeo


&
eva & petra - tusen bitar


&
eva & petra - jag vill vara din margareta


&
angel - sommaren i city



&
shania twain - let's go girl

20.04

hej igen :) blir ett kortfattad inlägg om min dag. möte ekaterini på tbanan - åkte till dans - efter åkte vi till stan å fixa cigg - köpte godis - åkte hem - mat - gossip girl & nu ska jag börja plugga, great .
kisses

8/3 outfit

 

ah såhär ser jag ut idag - ska möta ekaterini kvart över :)

♥ blått linne - cubus
♥ mörkblå cardigan - gina tricot
♥ tights - bikbok

i ♥ sundays

hallå alla bloggläsare :) har storstädat i mitt rum och fixat mig lite. släkt & vänner kommer snart hit och de ska fira för amelia så tjatade mamma om att fixa mitt rum. senare typ vid halv tre ska jag och ekaterini åka till hennes dans men jag ska bara titta på (; sen vet jag inte vad vi hittar på men ikväll blir det pluggning & gossip hihi. söndagar är så härliga tycker jag - bara chilla . menmen har lite kvar att göra och lägger snart ut en outfit :)

dagens fråga
vad ska ni göra idag ?


the hills

för första gången i spencers & heidis förhållande gjorde han något rätt. lätt heidi få sitt drömbröllop. tittade nyss på the hills - sista avsnittet tror jag och allt fixade sig till slut ..
har inte ätit mat ännu, är inte på mathumör. vill dansa, festa, gå ut och inte sitta inne som jag har gjort hela dagen.
anyway vet inte vad jag ska hitta på nu eller sen faktiskt. cassie har inte smsat så vi går väl inte ut tror jag.
- teve händer nu

barnkalas = inget för mig

det var inte världens roligaste menmen vad gör man inte för sin lillasyster ? .. jag & rebecka ( min moster ) hade tråkigt så vi gick ner till söderholm och vi tog en cigg hihi hon är bäst :) kusiner var där & hennes vänner med familj och de körde lite lekar och dansade å sånt man gör på kalas. ska kanske ut senare med wael och cassie sen, vet inte när. nu ska jag kolla in hemsidor och sånt skit men här är dagens outfit :)


 
bara slappkläder, inget speciellt ..

wrangler jeans - JC
grått linne - bikbok
tröja - h&m

frisyr
utsläppt

humör
lite seg

ikväll
vetja fan

090307

sådär har precis fixat mig å mitt rum :) ska bara ut först med adele sen drar jag ner till kalaset och vi hörs senare sötisar
bye

01.00

sååååååå skön film alltså :) kollade nyss på yes man och åt popcorn men som tog redan slut efter tio minuter. ska väl sova nu eller ? nja jag är fortfarande ganska pigg efter filmen - har skrattat så jävla mycket så det kanske blir en till ? ..

me & my new shoes

haft en bra kväll ? jo min var faktiskt bra, har bara lite ont i fötterna - ni får snart veta varför :) dansen idag var den bästa lektion vi haft, vi fick nämligen en ny dans och vi hann lära oss nästan hela dansen, vi var jättebra och hade sån energi. efter dansen gick vi in och kollade i olika affärer, hittade jättefina tröjor från monki men har tyvärr inga pengar :( eftersom jag sparar men när det blir pengar över kanske man kan shoppa loss. när jag kom hem tog jag en snabb dusch och fixade mig för jag skulle träffa ekaterini i sätra. jag bestämde mig för ha på mig mina nya skor :) vi gick till sätras mötesplats och hälsade på alla men för det mesta satt vi i trappen å snackade. vid tio tiden träffade vi ekaterinis kompis för hon skulle sova över hos henne och de gick hem och jag åkte hem till vårberg. därför har jag lite ont i fötterna eftersom jag inte är van att gå runt i pumps, men får bli ändring på det (; nu ligger jag i sängen och tänkte kolla om det är något bra på teve och om inte sätter jag på någon film på datan. mamma och martin har laddat hem många nya filmer som går på bio just nu, så kanske blir en av dom :) imorgon har lillesyrran kalas i en lokal och tänkte då gå ner och kolla lite då&då hur de är å så hehe.
vi ses imorgon - sovgott allesammans

   

6/3 outfit

      
före & efter

före  :
 svart kofta - gina tricot
svart linne - h&m
svarta tights - bikbok
favorit halsband - h&m
& ytterkläder såklart (:

efter :
 gråa mjukis - grosslagret
JL tröja från thailand
svart linne - h&m
i det här dansar jag i .

frisyr
uppsatt

humör
gladast

ikväll
dans & sen vetja inte

wonderful day

heeeejsan alla glada människor :) kom nyss hem, följde med micke å rökte efter skolan - det var härligt .. har inte rökt sen innan norge resan. idag har jag haft - historia - matte - idrott - svenska. på idrotten idag hade vi kondition tränning och jag dog verkligen, så himla jobbigt. menmen vi ska ockås ha det nästa vecka usch. sitter å chattar med coolingen john på msn, har inget bättre för mig men ska snart fixa mitt rum och ska packa upp alla kläder å sånt :) ikväll 17.30 - 19.00 är det dans igen hihi men lilla sjuka erika kommer inte because hon är sjuk :( krya på dig gumman
hoppas vi kör riktigt hård uppvärming - har inte rört mig på två veckor förutom åkt skidor dåra men har säkert gått upp några kilo efter allt godis ätande under lovet hehe ..
juste har jag berättat om mina nya skor som jag fick av mamma ? det är svart pumps, jättefina som jag kan använda till våren. fick veta idag på matten att jag fick fucking underkänt på provet men vi gick igen allt och det var bara slarvfel och kommer nog klara ett G tills terminen är slut ( i hope ) ..
har ni hört det dära om kissie, att hon ska anmäla desirees blogg för hon hade nästan samma design som henne ? jag tycker det var omoget så jag skrev :
men gud så omogen du är, anmäla ens blogg för hennes design ser ut som din? hon kanske är en fjortis men so are you (:

- ah, jag tycker det är lite löjligt att anmäla ens blogg för likadan design menmen
anyway tänkte lägga ut en outfit nu sen hörs vi nog senare ikväll :) ha en bra fredag allihopa !
puss


21.20

nu är jag hemma och nästan ingen är hemma förutom mamma & amelia. det blev ingen bakning för att de hade ingen vaniljsocker :( men istället satte vi på oss ytterkläderna och gick till ica. vi bestämde för oss att köpa glass och vi köpte lite tidningar också, jag köpte nya frida :) innan jag gick var vi inne på youtube och kollade på roliga videos hehe ..
joyeta ringde och berättade varför hon inte kom till skolan eller hem till sofia för fika, vi har försökte nå henne hela dagen. men imorgon kommer våran sunshine igen :) och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på teve, vad finns det för bra idag då ? + måste smaka på min saft som jag har gjort själv på hemkunskapen - det var inte svårt att göra den faktiskt - lägger ut receptet imorgon och angående outfiten, sorry hann inte idag .. men imorgon lovar jag att lägga ut en :)
idag hade jag iallafall på mig
- vit stickad tröja - h&m
- JL ( blåa ) jeans - JC
- grått linne - bikbok
och jacka & halsduk, ni vet ytterkläder ..
ha en gonatt / ami


hos sofia

lilla maria & jag sitter i sofias säng och myser :) sofia gick nyss på toaletten sedan ska vi baka havrebollar tror jag. jag är verkligen förskyld, kan fan inte andas. gud vad jag hatar det .. vi sitter och kollar på videos på youtube och kollar efter recept på hemsidor. blir nog kvar här tills ikväll å måste då städa mitt rum när jag kmr hem. jaja nu ska vi börja att sätta igång med bakningen

wake me up when september ends



Summer has come and passed
The innocent can never last
wake me up when september ends

like my fathers come to pass
seven years has gone so fast
wake me up when september ends

here comes the rain again
falling from the stars
drenched in my pain again
becoming who we are

as my memory rests
but never forgets what I lost
wake me up when september ends

summer has come and passed
the innocent can never last
wake me up when september ends

ring out the bells again
like we did when spring began
wake me up when september ends

here comes the rain again
falling from the stars
drenched in my pain again
becoming who we are

as my memory rests
but never forgets what I lost
wake me up when september ends

Summer has come and passed
The innocent can never last
wake me up when september ends

like my father's come to pass
twenty years has gone so fast
wake me up when september ends
wake me up when september ends
wake me up when september ends

lunchrast

hellööööööö :) har precis ätit mat, kebab som var jättegod men riset var för salt. idag har jag haft svenska, engelska & matte och ska efter lunchen ha spanska och sedan hemkunskap och vi ska laga egen saft idag :) i matsalen satt jag, sofia, linnéa, erika, jossan och pratade om fina killar i skolan men tyvärr finns det inga fina killar i våran ålder utan lärarna är bara fina här. såhär blev våran "finast lista"
1. nils
2. aaira
3. "the new guy" som jag inte vad han heter
4. någon gympalärare
5. johan
6. pelle
7. henke


ah, det här är alla fina lärare som finns på skolan och det är jättekul (:
efter hemkunskapen ska vi till centrum och hämta sofias lillesyrra sen drar vi hem till sofia och kanske bakar något gott och kanske äter där också. nu sitter jag, sofia & linnéa i biblan och bloggar förutom sofia ..
men vi hörs senare och outfiten hann jag inte lägga upp så det blir ikväll istället
- puss på er

18:46

har suttit inne hela dagen, jättekul. gick nyss ut med hunden och har  läst lite på biologin och ska läsa boken och lite spanska också. mamma och martin ska kolla på någon film, kanske joinar om det är någon bra :) imorgon blir det skola igen för jag mår bättre nu men halsen är fortfarande lite risig. har inte packat upp ännu jag är så hilma lat, har itne orkat helt enkelt, har bara legat i soffan och kollat på teve & film hela dagen. imorgon ska sofia bjuda mig & joyeta på fika hemma hos sig så det ska bli mysigt. hennes pappa kommer inte hem förs på kvällen så fritt fram att ha partyparty hehe :) sofia är så himla gullig, hon är verkligen en äkta vän hihi. på fredag startar dansen igång yippie har saknat uppvärmningen den är så himla jobbig men skön efteråt. man känner sig så lättad efter det, en riktig skön känsla (;
menmen lägger ut en outfit imorgon det var ju sålänge sen, ska försöka få ihop ett inlägg på morgonen innan skolan men jag hinner nog för jag börjar 08.30


    

hjälp (?)

någon duktig som kan fixa design? börjar tröttna på min ..
puss

090304

en nyduschad sjukling som mår bättre (: har kollat på filmen wanted och klätt på mig. ska väl bädda sängen sen packa upp mina kläder som fortfarande ligger i resväskan, har inte orkat att organisera allt. gossip girl blev inte av igår för kanal 5 har inte avsnittet från söndags, men de har ju webbteve ? jag hittar inga avsnitt och har kollat på youtube men det är bara små klipp från avsnittet .. amanda smsa nyss och skrev att det inte bli någon bio idag utan filmkväll där nere istället så då missar jag inte bion iallafall för de ska vi ta någon annan gång istället (: den 25 april ska grönan ha premiär frö deras nya berg-o-dalbana som heter insane. jag och erika pratade om att gå på premiären men det kommer säkert vara fullt med folk och man får då säkert köa i en timme. men det skulle vara kul att gå faktiskt men är väl lite kallt ännu, bästa sättet att hitta fina killar är att gå på sommaren som när jag, joyeta & linnéa i somras gick dit, hittade vi en litet gäng som vi kollade efter. vi hade såååå kul hehe :) nu när jag tänker på det längtar jag starkt efter sommarn och på vad alla saker som man har planerat. läger, landet, västervik, ung 08, fester, sol&bad och mycket mera.
drömde en härlig dröm inatt, att jag och mamma skulle åka till thailand i två veckor och bara shoppa, sola & bada men jag och mamma har pratat om att åka på en weekend resa till något land och shoppa bara (:
ska kolla på film och bara ligga och tare lugnt hela dagen men senare ska jag plugga lite och måste läsa ut boken från skolan tills imorgon.

favorite scene


godmorgon världen

stannar hemma idag eftersom jag är sjuk "/ tror jag har halsfluss eller något men jag har jätteont i halsen när jag sväljer å så .. men jag hoppas på att bli bättre men det blir ingen utgång idag tror jag och jag missar då bion med tjejkvällen :(
vaknade sju och kände mig yr och hade ont i huvudet så jag bad mamma ringa och sjukanmäla mig och ligger nu i sängen, ska snart fixa frukost. menmen bloggar då&då när jag känner för det (:

jag = sjuk ?

det  fick bli en film till amelia " den magiska leksaksaffären " och jag hoppas hon tycker den är bra (: efter att jag köpte filmen gick vi till GT och lite andra affärer. jag fick jätteont i halsen och erika var hungrig så vi åkte till heron och jag köpte milkshake och hon mat. halsen blev bättre när jag fick i mig lite glass, hjälper alltid (; vi åkte hem  till kära vårberg och jag började känna mig sjuk så jag köpte halstabletter och sedan gick jag hem men när jag tog tempen hade jag bara 37.4 * så det blir skola imorgon ..
nu ska jag kolla på missade gossip avsnitt och sedan pluggning och teve (:
gonatt på er

go to shop

nu äre såhär att erika ska följa med mig till skäris å kolla på present till amelia sen kanske jag åker till ekaterinis dans om jag orkar (: men först ska jag städa rummet. här är dagens

outfit
stickad tröja
grått linne
tights
skor & jacka
+ halsduken

frisyr
uppsatt

humör
ont i halsen men annars glad

ikväll
teve & plugga plugga

the norway trip

            

pictures from last week

              
i love you erikah (:

090303

shululu (: kom nyss hem från skolan, segaste dagen idag .. första lektionen hade jag mentorstid sen fysik och svenska. på idrotten hade vi HLtimme och då gick jag, sofia, joyeta & john hem till mig men vi gjorde inget särskilt bara chillade. igår när jag kom hem firade vi min lillasyrra sen gick jag hem till erika och vi skulle "plugga" spanska men vi gjorde aldrig det så vi gick till centrum för jag var godissugen (: och köpte marabou och dricka sen gick vi ner till våris och satt där en stund och pratade lite privata grejer haha. som tur var är alfredo ( spanska läraren ) borta hela veckan så vi slipper provet hehe. ikväll vetja inte vad jag ska hitta på men tänkte åka till skäris kanske å kolla på present till lillesyrran, glömde köpa något till henne. senare blir det pluggning och desperata hemmafruar som börjar igen, äntligen hihi (:
imorgon äre tjejkväll och berättar då vad vi ska göra för något kuligt, vi kommer inte vara på mötes iallafall (;
anyway tänkte lägga upp bilderna nu från förra veckan och norge resan nu så vi ses sötisar

home sweet home

i'm back bitches (: gud vad jag har saknat att blogga, att hålla fingrarna igång. istället har jag spelat spel och försökt att sysselsätta mig. resan hem kändes som en evighet men klarade mig ut den. jo jag har haft det jättebra i norge och åkt skidor hela dagarna. en vanlig dag såg ut såhär, vaknade vid sju- åtta för att lillebrorsan väckte mig och åt frukost. fixade mig och klädde på mig sen vid nio- tio åkte vi iväg till backarna och körde igång. vid tolv tiden åt vi lunch och sedan åkte vi igen till två- tre. jag har världens tränningsvärk + blåmärken på bena. inte för att jag ramlade eller så för det gjorde jag aldrig ( stolt ) utan pjexorna satt jättehårt och jag är inte van men det. resan dit åkte vi mest genom skog, och det såg lite ut som området från twilight filmen och tänkte då om det skulle finnas fina killar där, grr bite me haha. men jo, fina killar fanns där och hade ögonen speciellt för en som jag såg på ett café, han var nog norsk i think.. 
har tagit massor av kort som jag ska lägga ut senare (: snart ska pappa skjutsa hem mig till vårberg och ska först gratta mig lillesyrra, amelia som fyller 5 år idag (: sen ska jag träffa erika och vi ska plugga spanska ihop inför  provet imorgon. 
men vi hörs senare eller imorgon sötisar. 
ses / amanda 

RSS 2.0