norge here i come

gud, jag fattar inte att jag kunde gå upp så tidigt. klockan är ju bara sju ! vi har precis ätit frukost och jag håller på att fixa mig, det är lång bilresa .. dagens outfit fick bli mjukis och hoodtröja- blir skönast så (: men jag har iallafall PC:n så jag kan kolla på filmer å sånt. vet inte om jag kommer ha tillgång till internet där nere menmen om man har det så ska jag försöka få ihop ett inlägg hehe (: brorsas snowboard åker med, ska lära mig å åka på den men skidor ska vi oxå hyra. jag kommer sakna mina tjejer jättemkt "/ sen kommer jag hem på tisdag igen .. har spanska prov den veckan så böckerna åker med, ska plugga lite då & då i norge när man inte har något att göra. anyway it's time for me to go sweeties (: 
byeee / amanda

-


bedtime stories

nu blir det film och chips i markus rum, ska sova där för farmor & farfar tar mitt inatt (: lillebror min följde med mig till ica, ville inte gå själv hehe. bilderna tar hundra år att ladda upp så det får bli på tisdag istället .. 
jag hinner nog skriva ett inlägg imorgon innan jag åker sötisar. gonatt på er alla / ami 



18:02

i'm home, finally. efter frukosten hos erika började jag klä på mig sen gick jag hem, tog en snabb dusch och packade kläder. vid halv fyra fixade jag mig snabbt sen gick jag ner till cassie för jag skulle lämna hennes väska men hon var inte hemma  .. men jag träffade hon å shadan påvägen till centrum (: har skitont i min axel för väskan vägde ton. världens lättnad när jag fick ta av mig den. farmor & farfar kommer ikväll, så åker nog tidigt imorgon tror jag. gud, hoppas jag kan fortfarande åka skidor hehe det var ju ett tag sen (; ikväll blir det en ny film- bedtimes stories som pappa har laddat hem hihi, ska gå till ica senare å köpa godis. ah, vet inte mer vad jag ska skriva om .. men ska försöka lägga in bilderna från igår iallafall (: 




the day before i go

godmorgon (?) efter hundra års väntade kom de äntligen (: vi gick ner till "bryggan" och chillade där, vi gick oxå på isen- trodde jag skulle dö fan men det gjorde jag inte iaf. vi kanske var där nere i en, två timmar och vi hade snöbollskrig och jag och jocke brottades i snön hela tiden så jag blev så jävla iskall och tillslut bestämde de sig för att gå hem och vi gick hem då till erika och byte om till mjukis och varma kläder hihi (: vi kollade på patrik 1,5 och jag sov över här. tidigare idag kollade vi på crossroads, älskade den filmen som liten .. vid två ungefär måste jag väl börja röra mig hemmåt för jag ska packa å sånt sen åker jag till södertälje. jag bloggar väl senare när jag är hemma hos pappa igen, vi ses då (:
p.s bilder från igår lägger jag oxå ut

hos erika

hi again .. är hos erika vi har inget å göra. killarna har ännu inte kommit. liksom vi har väntat sen imorse. nu sätter erika på filmen honey så jag antar vi ska kolla på den(: imorgon åker jag till papi, kommer saknar mina tjejer !  
jaja, men jag och erika dör snart av väntan. ha ett bra liv

bilder från igår


chillkväll med hink

heeeeeeeellöö (: igår efter gossip girl åkte jag och ekaterini hem till vårberg eftersom jag var tvungen å hämta min hund. klockan sju mötte vi erika, michelle, jocke och danne i söder och sedan gick vi vidare till ett cykelrum där vi drack och hade kul hehe. vi körde jag har aldrig och den och snurra flaskan, den kom mest på mig och erika därför blev vi lite roligare än de andra ( om ni förstår vad jag menar ) ja, vid nio följde vi med ekaterini till vårby ooch tillbaks. sedan blev det bara jag, erika, jocke, daniel och så kom micke. vi satt där typ tills tolv eftersom vi inte visste vart vi skulle gå. vi fick inte sova hos jocke så vi gick hem till mig tillslut .. och nyss kollade vi klart på en film och ska kolla in lite bloggar å sånt. sedan blir det frulle + att kanske jocke & danne kmr hit, har FF . idag blir det nog bara film och mys med erika (:
kisses / me och the alkoholist erika

13.32

ekaterini ringde nyss, undrade om vi kunde göra något. ska börja fixa mig nu och sedan åka hem till henne. vi ska kolla på gossip girl har jag bestämt- får inte missa (:
ha en bra dag

pictures from yesterday


090223

i'm back. har kollat in lite hemsidor (: glömde kolla på gossip girl igår, dumma mig. ska kolla på repriset som går 15.00 på kanal 5. ska fixa lite popcorn då tror jag hihi, vilken tjockis jag är fan. hur mår ni då? vad händer på sportlovet? jo jag drar till pappa på onsdag sen på torsdag åker jag till norgeeeeeee (: lilla sofia och jossan är nu i sälen. kanske de träffar varandra? det skulle vara mysigt om någon från klassen skulle just vara på samma ställe som en. men jag är outsider, alla andra i klassen åker till sälen eller andra ställen ..
ska väl fixa mig snart, lägger ut en outfit senare om jag orkar (:
blir väl en innedag tror jag med filmer & godis hehe. orkar inte gå ut i den här vädret. snöstorm nästan.
nu ska jag iaf läsa min frida tidning, vi ses coolingar

morgonmys

godmorgon bloggen. vaknade för en stund sen och har fixat frukost. ska kolla på fool's gold och ha lite mysigt hihi. är hemma ensam så man måste ju passa på då (;

utedag m erika

hejhej bloggen. har inte hunnit skriva på hela dagen men idag vaknade jag vid elva ungefär och åt frulle sen fixade mig. mötte erika vid ett- två och vi åkte först till hornstull för att köpa cider sen åkte vi vidare till zinken för att köpa örhängena men affären var stängd så ist gick vi till donken och köpte mat sen gick vi till zinken ip och hade jättemysigt hihi men det var skitkallt. småungar, skitsöta hade ishockey matcher (: så vi satt där kanske en timme (?) sen blev det kallt, för all jävla hor snö gjorde så att mina skor blev blötta -.- när vi kom till vårberg hade vi ingen å göra så vi ringde en killkompis men han var tydligen i södertälje så vi gick hem till mig ist och kollade på film. vid sex gick hon hem och jag gick ner till söder å mötte cassie och wael som hade 10 cider som de skulle dricka upp så jag fick hjälpa till lite hehe. vi gick hem till canny för hon skulle ha fest. vi åt mat, tårta och sånt tills åtta sen gick jag och cassie hem. jag hämtade pengar och hon bytte kläder. jag behövde köpa tamponger så vi gick till centrum men vi bestämde oss för att åka någonstans så vi tog tbanan och mötte carro där. hon skulle till stan så vi åkte med henne. för en stund sen kom jag hem och tänkte kolla på film snart (: har två cider kvar och de måste drickas upp hähä.
bilder från idag lägger jag upp imorgon, see ya

night

kollade nyss på SAW V den var inte alls läskigt utan tråkig tyckte jag .. ska väl sova lr kolla på teve nu

i can change ya life


utekväll med tjejerna

hej igen sötisar (: idag vid fem ungefär mötte jag ekaterini och vi åkte till hornstull där vi köpte cider och sedan åkte vi till gullmarsplan där vi mötte linnéa sötnos. hon skulle äta mat så vi åkte till farsta där hennes pappa bor, men jag och ekaterini stannade i centrumet och kolla runt lite. det var helt tomt så vi passade på att dricka lite (:
efter hundra år av väntan bestämde vi att gå hem till henne men när vi nästan var framme kom hon ut. vi åkte till slussen och träffade ekaterinis vänner på mcdonalds och satt där en stund. vi följde med dom till bagarmossen och tillbaka och gick då till mcdonalds igen och åt mat .. vid tio åkte jag hem och ekaterini å linnéa åkte hem till farsta. när jag kom hem till vårberg gick jag hem till cassie. hon hade så tråkigt, hon var barnvakt (; vi hann inte göra så mycket, kollade in andras bloggar och nu är jag hemma, vid datan och ska snart in på mitt rum å dricka upp min sista cider hihi. martin och anders kom nyss in och berättade att min irriterande lillasyster har tagit sönder mitt vitrinskåp, hela glassrutan är sönder. ibland undrar man hur livet varit utan henne. tomt men skönt .. ibland iaf (:
have a good night / amanda

  
   

outfit 21/2

nu har jag fixat mig klart och städat mitt rum. christel kom nyss förbi och hämtade sina skjortor som jag "lånade" ..
har världens jävla mensvärk, mår inge bra "( tänkte kolla på någon film kanske, får se vad som hånder senare. iaf här är dagens outfit

 

dagens outfit
brunt linne - indiska
gul cardigan - gina tricot
svart tights - bikbok

frisyr
våfflat och utsläppt

humör
uttråkad och har ont

ska göra
vete fan

090221

helluuuuu (: har precis kommit ut ur duschen och ska fixa mig snart. igår efter erika hämtade mig gick vi till centrum och hämta ut pengar men mamma hade tydligen inte hunnit föra över pengar till mitt kort så jag blev skitsur eftersom jag skulle köpa örhängena men iaf vi åkte dit och erika köpte två par, skitfina (: vi gick till mcdonalds och hon köpte cheeseburgare sen drog vi till skäris och gick runt men det fanns inget å göra så vi gick till skärholmenssimhall och kollade på när ett lag innebandy killar hade tränning, det fanns bara en fin kille ..
vid kvart över fem gick vi till dansen men den var inställd för de skulle ha öppet hus där, så jag och erika träffade josefin å joyeta och vi drog till plattan och gick runt där. det är så himla kul att kolla på när fjortisarna skämmer ut sig haha. vi blev hungriga så vi gick till mcdonalds igen och åt mat. när vi skulle hem bestämde vi oss för att åka till vällingby ( vet inte varför ) men josefin åkte hem för hon skulle packa. det tog skitlångt tid å åka dit men när vi kom fram vare heeeelt  dött, så vi åkte vidare till hässelby strand där jag köpte ben & jerry's och vi tog lite kort sen åkte vi hem till vårberg igen. när jag kom hem kollade jag på "när lammen tystnar " och åt glassen. sen vid elva typ somnade jag, gick ju upp halv sju den dagen ..
ah, det var min kväll det. spenderade tiden för det mesta på tbanan hehe, men jag hade skitkul ändå hähä (;
vi dog på tbanan hem, ett killes ansikte såg nertryck ut + att han inte kunde fan inte snacka, stackars ..
idag hoppas jag att någon kan följa med mig till zinken så jag kan köpa örhängena, men ska fixa mig först

         


dikten

här är "dikten" som ekaterini älskling skrev om mig (: hon skulle skriva om den person hon beundrar

One of the persons I admire most is my best friend Amanda. She means a lot to me. I have known her for almost twelve years now. She is like familiy for me, and for me that means that I never will loose contakt with her.
One of the reason to why I have chosen her is because we have a very much in common. First of all she was born one day before me, the same year and at the same hospital. We got to know eachother at kindergarten when we were three years old, and we have been beset friends since. She knows almost everything about me and I know as much about her, so we have very easy to understand each other.
 
I admire her for many reasons, and one of them is that she is not a person who likes to talk shit about others, and she also never starts a fight with someone. Even if we have been best freinds for such a long time we have never had any big fight. Not as long as I remember anyway, and serious buddy fraction is not easy to forget. She is a very good person, and I don't think people really understand how caring she really is before they get to know her well. She can be quite closed at the beginning when you get to know her, but she becomes more open after a while. I myself think it is because she likes when people already know the real her so she is quite stick to her old friends and contakts who have known her a longer time. One thing that I think is funny about her is that she is not afraid of anything special.
I think that is funny and particualarly because I myself am afraid of quite a lot actually. As an example, I am quite afraid to go home alone when it is dark outside. She knows that so when I am with her she always follow me home just to make sure I'm fine. When she can't follow me she calls or texts me so that I don't have to feel lonley. I really appreciate stuff like that.

When we were little we lived fairly close to each other and were hang out with each other almost every single day. After all we have grown up together as if we were family. Then when we became older, I moved far away from her and the place I called my home. The grief was heavy and both the two of us were very sad and disappointed but we still always kept in touch. We both hoped that one beutiful day would come and I would move back to the place I called home. That bautiful day came after almost three years and amanda was so incredibly happy. We continued where we left each other last and life rolled on as usual.

She is not only a person I admire, she is also a person that I can trust at up to hundred percent

dagens outfit

  
dagens outfit
klänning - esprit
tights - bikbok
halsduk + jacka
skor - uggs

frisyr
lugg och utsläppt

humör
gladast

ikväll
dans, sen vet jag inte

im waiting


jag längtar dit

sportlooooooooov

ääääääntligen sportlov (: har precis slutat och kom nyss hem från skolan. idag har jag bara haft tre lektioner- historia, idrott och matte. jag vaknade halv sju imorse för jag skulle vara i biologi salen kvart i åtta och göra ett omprov i biologi och jag fick G hehe. fick tillbaka mitt matte diagnos och jag fick godkänt ! blev så himla överglad efter som jag har IG i matte .. klockan halv tre kommer erika hit å hämtar mig, sedan åker vi till zinken och kollar in butiken med bambo- örhängena (: sen efter blir det dans. nä nu ska jag fixa lunch, är jättehungrig- han inte äta frukost imorse
bloggar senare
jalla bye


dagens outfit

 

dagens outfit
grått linne - bikbok
jeans tights - bikbok
stickad tröja - h&m

frisyr
utsläppt

humör
lite seg men glad (:

ikväll blir det
pluggning + teve

 

bloggish

linnéa och haben har bestämt för att blogga (: här är adresserna ; http://hhaben.blogg.se & http://lifebynnea.blogg.se


 


matlagning

jag säger bara; goooooooodaste maten vi gjorde (: den måste jag göra någon annan gång hehe. vi fick sluta tidigare eftersom vi var klara med maten vid tre typ. linnéa fick hoppa in i vår grupp men allt gick bra (; har fixar mitt rum lite, och ska väl fundera på vad jag ska göra ikväll .. ekaterini smsade mig nyss och frågade om jag ville följa med på dansen som vanligt men jag orkar inte idag, ska vara hemma och plugga inför biologi provet som jag har omprov på imorgon. har inte smsat typ hela veckan för comviq har gått ut och har inte haft några pengar att köpa nytt, men imorgon får jag barnbidraget så då ska jag och erika shoppa lite hihi. om 1 vecka exakt drar jag til norway hehe, jättemånga i klassen ska åka skider på sportlovet, kanske träffa några där? skulle vara kul iaf.
ska kolla in lite hemsidor nu, men vi kanske hörs sen !
<3

090219

hejhej har lucnhrast men sitter hemma för lunchen var äcklig så det blev popcorn för mig del, nyttigt va ?
lektioner jag haft idag är; matte - svenska - engelska och ska ha spanska nu och sist hemkunskap (: då ska vi laga indisk köttspett yummie hihi. måste börja röra mig till skolan snart, börjar tio över (;
bloggar när jag kommer hem puss / a

090218

hej söta bloggläsare ! förlåt för den dåliga uppgraderingen men jag har inte hunnit blogga något ..
iaf nu ska jag berätta lite om idag och igår (:
vaknade sju och fixade mig sen gick jag iväg till vårbergsskolan och hade fysik diagnos och allt gick åt skogen "/ efter gick jag å nea till centrum och fixade cigg sen gick ner till skolan och hade matte. övriga lektioner var; so - spanska - slöjd .
när skolan var slut skyndade jag mig hem och packade badkläder för alla ( tjej- killgruppen ) skulle mötas centrum 16.00.
det var jag, cassie, shadan, demet, amanda, canny, shazada, salar, daniel, andreas och joakim (: vi åkte tbana till slussen och sedan bytte till skanstull. vid fem ungefär var vi i erikdalsbadet och vi hade skitkul hehe. först åkte vi ruschbanorna och vid sex åt vi mat. sedan var vi i utepoolen och vi rökte där haha :p men som tur var kom ingen på oss häh. halv åtta började vi gå upp och fixade oss sedan drog vi hem igen till vårberg ..
ja, det var väl allt som har hänt idag tror jag .. och nu sitter jag här i mitt rum och ska snart kolla på dirty sexy money och sedan plugga för vi har engelska prov imorgon -.-

igår-
efter maten mötte jag erika vid vårgården och vi gick mot centrum och bestämde oss för att åka till zinken men vi hoppade av i skäris för att de om någon var där men icke och när vi gick ner till perrongen fick vi vänta i tjugo min fan. anyway vi kom iaf fram dit och erika hade pengar så vi drog till mcdonalds och hon bjöd på cheeseburgare och glass (: sedan såg vi en affär med finaste sakerna t.ex bambo- örhängen i olika färger och former. så nästa gång vi har pengar ska vi kolla köpa lite godsaker hihi. vi åkte sedan till mälarhöjden för erika har aldrig varit där så vi skulle "utforska" stället men som vanligt vare helt dött där så vi åkte till vårberg och mötte en killkompis som vi var med en stund men sedan blev det kallt men han var snål och ville inte släppa in oss hos honom så vi drog hem till erika och kollade på teve och snackade å sånt. vid tio gick jag hem och typ somnade på direkten ..

vi hörs imorgon (: gonatt på er / amanda

-

Tjejen: Sakta ner, jag är rädd.
Killen: Nej, det här är kul.
Tjejen: Det är inte alls kul, sakta ner.
Killen: Säg att du älskar mig då.
Tjejen: Jag älskar dig, sakta ner nu.
Killen: ge mig en kram.
- Tjejen kramar honom.
Killen: Ta av min hjälm och sätt på dig den.


I tidningen nästa dag:
En motorcyckel har krockat in i en byggnad.
Två satt på motorckyeln, men bara en överlevde.

Sanningen: Killen hade insett att hans bromsar inte fungerade, men han ville inte tala om der för tjejen.
istället fick han henne att säga jag älskar dig
känna hennes kram för en sista gång, och han fick henne att ta på sig hans hjälm sa att hon skulle klara sig även om han skulle dö.

090217

hejhej bloggläsare, hur mår ni? vågade ni kolla på videon igår ? om ni gjorde - det bästa är på sluten hehe (:
idag hade jag mentorstid på morgonen och kom några minuter försent och fick en jävla anmärkning för 3 jävla minuter !
jag tycker de överdriver när de skriver en anmärkning när man kommer försent på 1-5 min ..
anyway hade fysik efter och för första gången jobbade jag i boken, kanske för jag satt brevid sofia haha. sen hade jag svenska - idrott - spanska - so
jag älskar min klass, vi har alltid kul på rasterna tillsammans (:
jag hoppas vi åker på klassresa innan skolavslutningen i nian,
det skulle vara bästa fan men vi har ju 5000 tror jag
så det är inte så mycket mer man måste samla in ..
niorna i våran skola ska åka till turkiet på deras klassresa, så himla lyllo "/
aja ska väl göra läxorna senare å kanske går ut,
vi får se (:
xoxo

dagens oufit blev ;
gråa mjukis
grönt linne
svart munktröja  
+ jacka & halsduk

utgång

har nyss ätit mat- ska fixa mitt rum, ut med hunden sen drar jag till mötes med cassie. när jag kommer hem måste jag duscha och blir teve (: vi ses bloggläsare ♥


    
min min min

favoriten

här är den sjuka favorit videon som vi hittade hehe



vågar ni kolla ? ..

090216

hej sötisar kom nyss hem från moster & kusiner (: mormor var där med adele så jag lekte lite med mina kusiner. dagen har gått fort faktiskt tycker jag ..
jag gick upp sex, åt frukost, fixade mig, bloggade och åkte iväg hem till vårberg. första lektionen hade jag spanska men vi gjorde inget särskilt sen har jag haft matte, engelska, biologi & bild. vi hade ingen svenska så på lunchen gick jag, sofia & joyeta hem till mig och fixade nudlar + kakor (: vi kollade på sjuka videor på youtube haha, ska visa en favorit sen hehe. måste diska snart, allt disk lät vi bara stå, mamma kommer inte bli glad ..
om en vecka och 3 dagar drar jag iväg till norge ! äntligen hihi. ni vet ju hur mycket jag har skrivit om hur jag längtar att åka dit å så (: på fredag kan jag börja använda mitt bankomat kort för då kommer pengarna in. juste cassandra ni vet, har börjat blogga igen här är hennes blogg ; www.fantasias.webblogg.se
vet inte vad som händer ikväll, får se ..
xoxo / ami

15/2 outfit

  

svart linne - h&m 
tights - lindex
skärp - vet inte 
skjorta - vet inte 

gossip

sådär ja, ätit mat & kollat på min älskling film när jag var liten - kenny starfighter (: 
och nu blir det älskade gossip girl och efter blir det läxor och sen natti natti för mig. ska upp tidigt imorgon .. 
bye / amanda


shopping

kom nyss hem från stan. jag, pappa & christel och vi köpte ett skidställ till mig å handlade lite mat (: tänkte göra läxan snart men måste äta något först- jag är jättehungrig .. 
måste packa lite sen också 


oufit for today


  
linne - bik bok
tupkjol - h&m 
halsband - vet inte
tights - bik bok

090215

godmorning sunshines (: hade ni en bra dag igår? vaknade vid nio idag av min lillebrosa som ville att jag skulle spela playstation med honom så jag spelade lite. ska snart fixa frukost å sen fixa mig. idag måste jag göra mina läxor och kolla på gossip ikväll (; har inte så mycket å säga men vi kanske hörs sen ..
love / a 

old school

liten och brunett - i miss it 

 

090214

hej igen har ni haft en bra dag hittills ? själv har jag bara suttit inne hela dagen, hanna är inte hemma och ingen annan kunde träffas .. har kollat mest på teve å suttit vid datan. ikväll är blir det nog samma som igår- filmkväll. nä imorgon får jag se till att göra något iaf, orkar inte sitta inne ;/ men nu ska jag äta middag
ha en fortsatt trevligt alla ♥ dag 

dagens
humör : uttråkad
outfit : kjol, linne & tights
längtan : norge å sommar
vill ha : pengar 
frisyr : utsläppt, sne- lugg & flätor på sidorna
senare : filmkväll
vill : festa 


-

sometimes you have to stop thinking so much and go where your heart takes you

oufit for today

hej igen sötisar har precis fixat mig klart å ska lägga in bilder på oufiten idag (: kisses / amanda

   
linne - björn borg 
kjol - gina tricot
örhängen - accent
tights - bik bok





14/02

godmorgon sweethearts ♥ ni får ha en bra alla hjärtans dag idag (: vaknade för en stund sen och ska snart fixa frukost. igår kollade jag på filmerna - the rocker & burn after reading och båda var jättebra .. ska väl hoppa in i duschen också senare och fixa mig men jag vet inte vad jag ska göra idag? kanske frågar om någon vill träffas lr något. ni får se outfit-for-today lite senare men måste fixa mig först (; men ett måste är ju röda detaljer och sexiga underkläder eller vad säger ni? 



hej allesammans (: önskar er en glad alla hjärtans dag idag hihi 
ha en trevlig dag / amanda


dance dance dance

äntligen hemma. är helt varm å svettig, vi körde hårt idag igen men dansen blir bara bättre & bättre (: lite svår men ska nog fixa det. håller på att ladda ner låtar till ipoden och äter macka för åt ingen mat, hann inte. innan dansen kom erika hem till mig å vi satt vi datan och väntade tills martin kom hem med pengar och sedan åkte vi till skäris å gick runt innan dansen bara. senare blir det nog bara filmer och mys. det sägs att den 13:e är "otursdag" men ingen otur har hänt mig idag men men dagen är inte slut än .. 


we all love fridays

hejhej bloggen (: är på toppen- humör idag men vet inte varför. kanske för att provet gick jättebra hehe vakande 07.00 och fixade mig till halv och pluggade tills klockan blev 08.10 och gick till skolan. nu sitter jag här å bloggar + äter glass (:
ska väl fixa mig snart, ska följa med erika till skäris sen har vi dans men måste vänta tills martin kommer hem först och får pengar som måste lämnas in till dansen. alla mina vänner har något planerat under alla hjärtans dag men inte jag fan :/ vill gå på bio och kolla på " i taket lyser stjärnorna " men har inte pengar, so that sucks ..
men en glad nyhet är att snart äre spooooortlov (:(: då drar jag till norge och åker skidor hela dagarna. gud va härlig, längtar som fan. så kanske man träffar fina killar där? skulle också vara härligt haha.
kiss n hugs ♥ 

090212

hejhej bloggläsare (: såhär har min dag varit - hade elevensdag idag och hade valt matlagning, vi började 08.30
och vi fick göra lasagne. cassie fick vara min partner men den var inte så god för vi hade ingen köttfärs i .. efter det hade vi HL-timme och jag, sofia & joyeta åkte hem till årsta där sofia bor och åt  ben & jerry's och sjöng sing star hehe. vid kvart över tolv tog vi tvärbanan till lilje å byte till tbana å åkte hem till vårberg. vi hann tyvärr inte äta lunch men vi var ju mäta efter all glass (: våran lektion efter lunchen var spanska där vi gick igenom provet som är efter sportlovet blä :/ sen hade vi hemkunskap där vi fick lära oss om tvättning å sånt tråkigt men vi fick också bestämma var vi ville laga till nästa lektion. jag, sofia & joyeta är i samma grupp och vi ska laga indisk köttspett med nudlar+ grönsaker ( wook ) och med sås till. vi valde lite svårare mat att laga eftersom vi vill ha bättre betyg hähä (; vi slutade vid fyra och jag gick hem å åt mat och fixade mitt rum sen åkte jag till östermalmstorg och kollade på ekaterinis dans .. det var jättefina killar som dansar där men vi fick inte kolla på, så det var ju synd. vi åkte till aspudden å kollade om det fanns något roligt att göra där men icke, helt dött .. så vi åkte hem istället. men jag gick ner till mötes och träffade cassie där. vi chillade mest bara (: och nu - hemma och ska snart plugga historia eftersom vi har prov imorgon .. ( wish me luck )
gonatt på er / amanda

tjejkväll

helloooo again sweeties
fick med mig hem min tröja från syslöjden idag, men kmr knappt använda den .. såg erikas sexiga tunnika hehe (: jättefin gmn. hälsade på kusiner efter skolan. lex har blivit så himla tjock å söt hihi men edwin är lika blyg. har precis städat mitt rum men mycket är kvar att göra -.- gå ut med adele t.ex
tjejkväll idag och tror vi ska ha föreläsning
 ( vad det nu är ) så vi får väl se om det är kul lr inte ..
har inte så mkt mer å säga men vi ses ♥

give me

give me summer feelings ..


090211

hejsan min trogna läsare, har precis haft biologi prov å det gick sådär :/
men hoppas på mer än G ..
är hemma och äter nudlar som lunch,
de serverade laxbiffar till lunch idag usch så jag drog hem ist (:
blir bara ett snabbt inlägg för nästa lektion börjar snart,
tror jag har svenska eller engelska - något tråkigt iaf ..
bloggar efter skolaaan (:(: bye / amanda

oufit-for-today

 
vit tröja - bikbok
cardigan - gina tricot
jeans - kmr inte ihåg


090210

hejsan
slutade för en stund sedan och vi hade då svenska ..
haben & jag drev med victor och haben "spottade" på honom hehe. sen retade jag robin lite som är lättiriterad. anyway har fixat mitt rum lite men ska fixa mer sen (; har massor läxor å göra. matte, biologi & historia måste göras. på gympan idag hade vi basket å på slutet skulle alla få ett försök att sätta bollen i korgen å dom som inte klarade det fick gå åt sidan smen de som klarade det fick köra en omgång till. till slut vare bara jag och anton kvar men tyvärr vann han men som pris ska vi få varsin läsk haha (: lilla erika som är sjuk idag :( fick sitta ensam på spanskan då men som tur hade jag jossan & joyeta brevid mig hihi, krya på dig erika min spanskakompis <3 jag bara älskar min skola, den är så himla mysig hehe.
love / a

plugg

godmorgon på er (: sitter i biblan. vi har svenska å vi ska egentligen läsa men vem gör det ? ingen typ haha ..
vi har haft mentorstid, fysik idag men blir fler sen. är jättehungrig åt inget frukost, hinner aldrig men ska väl hem å fixa något senare i think .. aja måste läsa lite innan carina kommer (;
see ya later / amanda


innedag


har precis läst biologi, vi har förhör/ prov på onsdag. måste få mer än G iaf (: fick MVG på engelska förhöret förresten och är sååå stolt över mig själv haha.
har inte gjort något speciellt, kollat på teve för det mesta .. ska snart kolla på film å äta min choklad. finns inte så bra program på måndagar ju .. sofia smsa för en stund sen å berätta att hon köpte tre ben & jerry's idag, blev så avundsjuk ;/
aja puss & gonatt på er / amanda


until we bleed

kleerup - until we bleed

när jag lyssnar på låten vill jag kolla på filmen. det måste göras snart (:
men det är bra också ..


090209

hejhej bloggen (: idag på morgonen när jag vakande vägrade jag gå upp, kunde inte somna igår.. men när klockan blev halv åtta var jag tvungen -.- min första lektion var spanska å så jävla seg men vi gjorde inget speciellt. sen har jag haft engelska, matte, biologi, svenska & bild. efter skolan följde jag med sofia till centrum och då köpte en frida tidning, tuggumipaket & en stor marabou tills ikväll (: måste göra biologiläxa idag men det får bli ikväll. såg ni på gossip girl igår förrsten? så himla bra.. men jenny & nate together? hur ska det funka haha. men hon har jävligt tur hon hehe. anyway måste snart fixa rummet, gå ut med hunden å sedan käk
kiss / a

outfit-for-today

 
kjol - gina tricot
linne - bikbok
cardigan - gina tricot
tights - bikbok

090208

godmorning sunshines (: ligger fortfarande i sängen å kollar på teve. snart ska ekaterini hem å fixa sig sen åker vi till hennes dans i östermalmstorg som börjar halv fyra. men nu ska vi äta frukost sen ska jag nog duscha ..
ikväll blir det läxor & gossip girl hihi (:(: ha en bra dag / amanda


fest

heeeej på er (: kom nyss hem med ekaterini som ska sova här hihi. vid tre tiden gick jag hem till sofia och vi snackade å sånt sen gick vi till ica å köpte godis .. en halvtimme efter gick jag hem för ekaterini skulle komma å vi fixade oss. vid sju tiden var vi centrum och väntade på tåget som var försenat men kom till fridhemsplan halv åtta ungefär och träffade hennes kompisar där som hade dricka (: men det var alkohol test, men som tur var kom vi alla in ändå hehe. jag träffade jättemånga där som jag kände från vårberg, skärholmen & sätra. men det var mest skitungar först men senare dansade vi för fullt. två killar dansade bakom oss hela kvällen så det var kul hähä men det ville gå mer än så men det sa vi stopp för och nu är vi hemma och äter wook yummie (: vi ska snart kolla på film så gonatt på er / amanda


090207

godmorgon sovit gott? idag vakande jag vid nio ungefär och låg i sängen tills elva då jag hoppade in i duschen (:
har precis klätt på mig men måste fixa mig snart. vet inte vad jag ska hitta på idag men ikväll blir det fest i fridhemplan med ekaterini, linnéa & hennes kompis ..
men vet inte vad jag ska ha på mig :/
love / a

dans & shopping

hejhej igen (: har precis kommit hem från dans & shopping. dansen idag var helt okej, men inte det bästa precis..
efter dansen mötte jag ekaterini i skäris och jag köpte min kjol hehe sedan vi till donken och åt mat. vi gick runt lite där men gjorde inget speciellt.. köpte müsli-choklad-kaka som jag ska äta senare (: måste duscha snart, vi körde hård uppvärming idag. ska väl bara kolla på filmer å äta gott ikväll (;
gonatt på er / a


den gråa köpte jag (:(:
199:- på gina tricot

before i go


i det här dansar jag i idag (:
innan jag går ska jag fixa ihop något å äta och fixa lite i mitt rum. jag ska möta erika & c.o i centrum 17.00 men dansen börjar 17.30 i skäris. ha en bra dag. love / a

weekends

I <3 WEEKENDS

hejhej alla bloggläsare, äntligen helg (: hela veckan har gått jättefort eller vad tycker ni ? själv kom jag nyss hem från skolan.. usch har gått runt med blöta uggs hela jävla dagen. det kändes som jag hade en sjö där inne. sista lektionen som vi hade ( svenska ) satt jag å bara väntade att lektionen skulle ta slut så jag fick gå hem å byta om och nu är jag hemma och torr igen (: ikväll blir det dans igen och jag tar med mig några från klassen som kanske börjar så det ska bli kul. efter ska jag nog köpa kjolen från gina tricot som jag älskar hihi.. måste fan städa mitt rum- dammsuga, bädda sängen & fixa min klädhög. höll nästan på att glömma - jag fick mitt bankomat kort idag (:(: den är såfin så jag måste köpa en fin plånbok att lägga den i hähä. lilla kristina, klassens tönt men det lilla extra i klassen ska byta till 8a för hon trivs tydligen inte i våran..
- amanda: yes äntligen fredag. give me five kristina (:
- kristina: jag gillar inte helger ..
- amanda: va? varför ?
- kristina: för jag har aldrig något att göra


shopping

hejhej igen, kom hem nyss från skäris. jag ville bara säga att jag hittade en jättefin kjol på gina tricot som jag la undan tills imorgon.. nu ska jag göra läxan å sedan kolla på tv tänkte jag (:
love / a

dagens outfit

såhär ser jag ut idag (:
 

090205

hejhejhej hur mår ni idag ? jo själv mår jag jättebra faktiskt (: kom nyss hem från hemkunskapen som var bäst, vi fick nämligen baka kanelbullar yummie (: min skoldag har sett ut såhär; vaknade 07.30 because vi hade sovmorgon till 08.30 och vi skulle egentligen ha svenska men eftersom niorna skulle ha ett stort prov hade vi "fritt arbete" med thomas och då jobbade jag först med spanska-läxan & sedan lite matte. efter hade vi engelska och kollade på tråkigaste filmen ever.. sen har allt varit vanligt å så men en sak som också var bäst idag var att vi fick hamburgare å klyft potatis idag till lunch hehe (:(: har precis fixat mitt rum å sånt men om 20 min ska jag träffa sofia å vi ska åka till skäris så måste fixa mig lite hihi. love / a

"den där amanda"

5 saker ni inte visste om mig (:(:

- jag gillar ben & jerry's glass mest
- jag gillar att ha på mig glasögon, speciellt joyetas
- jag läser alltid metros & citys serier
- jag gillar att vara i zinken, vet inte varför
- jag gillar "punkstilen" de har liksom sin egna stil, men det skulle aldrig passa på mig

outfit


såhär ser jag ut ikväll (:(:
nu - ut med hunden & sedan hem till cassie å äta kladdkaka
cyaaaaaaaa / ami

låten (:(:

den här låten är så himla mysig (:


090204

shosho (: kom nyss hem från slöjden å har gjort klart min sexiga fotbollströja ( som blev skitful haha ) men ska ha den hemma som sovtröja bara hehe. idag har det varit en vanligt seg- skoldag. började dagen med fysik, matte, spanska, biologi, svenska & nyss slöjd ..
jag å erika tänker skapa en blogg tillsammans å blogga på, så kanske inte kommer använda den här så mycket.
vi vill se hur långt vi kan komma med den, men den blir nog bra :):) ni får gärna besöka den när den är färdig fixad hähä.
blir ingen ..
men snart måste jag fixa rum, äta mat och ikväll drar jag till mötes med cassie eftersom det är tjejkväll.
ha en bra dag / amanda


header

vad tycker ni om min nya header? designad av erika (:

090203

hejhej igen kom nyss hem .. vet inte om jag följer med till mariatorget, hon svara inte på sms. hittar inte min skåpnyckel igen och har massor av läxor tills imorgon men kunde inte ta hem några böcker :/ ska byta om till mjukis - kmr strax ..

i'am back. idag ska snälla rara å söta erika göra en header till mig hihi (: den ska typ vara tre bilder på mig å stå mitt blogg namn å sådära vettni (;
slapp gympan idag, hann inte å hämta kläder efter skäris så fick sitta å kolla på istället, det var skönt faktiskt att inte vara med. de andra fick göra kickboxningar å sånt bara ..
nu måste jag byta data, ska skicka bilder till erika
xoxo / ami

lunchrast

helloooooooo (: har lunchrast, idag fick vi pastagratäng till lunch - jättegott . idag efter fysiken åkte jag, sofia, joyeta & aram till skäris. vi gick runt å frågade ungdomar om tv och sånt. när vi var klara gick vi till ica å köpte ben & jerry's som vanligt tog jag vanilj, kan inte svika hehe (: snart har jag spanska och måste plugga på glosorna ..
kanske åker å solar med ekaterini efter skolan i mariatorget.
cyaaaaa

tråktråk

hejhej (:

har skitråkigt å gör inget speciellt .. ska snart plugga spanska glosor till imorgon. försöker öppna mobilen men den har fuckat up sig, den vägrar så jag tog min gamla som tydligen funkar igen äntligen hihi
imorgon har vi HL-timme på svenskan, då ska jag,sofia&joyeta åka till skäris å intervjua folk ( svenska uppgift ) och köpa ben & jerry's, gå runt å ha kul hehe. måste fixa nya header snart måste fråga erika hur hon gör sina (:
skulle vilja ha en blogg med någon annan alltså att man är två som har en blogg, delar liksom. ibland vet man inte vad man ska skriva om å sädär .. då äre bra om den andra bloggar ist.
see ya cuties ♥ 

blogg

 
Här är Michelle's nya blogg - www.justenjoyit.blogg.se

plugg

Hejsan bloggar från skolan (: har precis ätit lunch. Jag å Sofia kollar in hemsidor hehe. Idag har jag haft - spanska, matte, engelska & biologi och nu efter lunch svenska sen bild. Har inte så mycket tid kvar ..
kolla in den här roliga hem sidan ; www.makemebabies.com
Ses / amanda

thinking of you

my new favorite

sovdags

Sådär nu är matteläxan avklarad. Idag har jag inte gjort så mycket, varit hemma och städat rummet, kollat på tv och nu på kvällen var jag hos Hanna och kollade på film. Vi gjorde milkshake som var så himla good (: Snart ska jag krypa ner i sängen å läsa en bok från skolan, Spelar roll heter den och såhär långt verkar den vara bra .. 
Gonaaaaaatt / amanda

sundays

Godmorgon alla läsare. Har precis duschat, en ny och fräsch Amanda här hehe (: Igår kollade jag på Zack and Miri make a porno som var jättebra, vet inte ens om den har kommit ut på bio ännu .. Idag har jag massor att göra. 
Måste prova skidkläder, göra alla läxor och lite till. Har inte så mycket att säga men ha en skön söndag iaf. 
Hugs / amanda

RSS 2.0