tillbaka igen

Tjenare alla glada :) nu är jag tillbaka igen .. kanske inte kommer uppgradera lika ofta, endast när jag känner för det och har något att skriva om. Min helg spenderades först med en utekväll med ett par vänner då vi åt på restuarangen i Östermalm som heter Mongalien Barbeque (ursäkta stavningen) haha. Vi hade jättetrevligt och maten var supergod :) på lördagen åkte jag hem till pappa och de firade mig med tårta och presenter.
Jag fick

- 1.750 kronor
- 5 dvd filmer
- SL kort
- kläder

Sedan när jag konfar mig (5 sep) så kommer jag få ännu mera, wiho :) jag kommer att bli rik hehe.
På söndagen gick jag och Hanna ut på kvällen och rökte vattenpipa och hade trevligt. Idag väcktes jag klockan sju och fixade mig inför skolan och pappa skjutsade hem mig ändå till Vårberg så jag slapp åka buss!
Första lektionen var mentorstid och började 8.55. Sedan har jag haft fysik, spanska, svenska men ingen idrott, tack gode gud! Efter skolan åkte jag och Sofia till skärholmen och shoppade lite snabbt innan vi skulle till kyrkan. Jag köpte en grå cardigan från Gina tricot och ett par jeans leggings från Cubus. Vi tog en snabb fika på Expresso House där jag självklart tog en Chai latte <3 och en kladdkaka med grädde på, den var så god! I kyrkan körde vi lekar, kollade på bilder från lägret (10 juni), åt mat och det blev tacos och sedan på slutet sjöng vi lite sånger och då kunde inte jag hålla mig för garv, så jäkla pinsamt ..
Nyss kom jag hem och tänkte bara slappa och kolla på teve hihi.
Vi hörs kanske imorgon sötisar! ciao ♥

  


bloggpaus

Japp, så får det bli! Orkar inte blogga just nu &
kommer att ha fullt upp nu när skolan börjar ..
Ni får ha det så bra! puss & kram <3

en snabbis

Hejsan igen! Jag och Erika var nere i skolan och var lite inne i mötesplatsen, inget speciellt .. hann att hälsa på Renée, mammas kusin från USA innan dom åkte, det var lite trevligt. Vi pratade om att jag kunde flytta dit och typ plugga på där! MIN DRÖM LIKSOM! Så jag ska fan pyssla med det där, fråga henne om saker å så. Vem vet, om några år kanske ni läser om mig i tidningarna hehe :) ska kolla på teve nu, puss & hej <3


fucking väder ..

Det blev inget sätrabad idag men istället hade vi lekar inomhus i olika klassrum med olika aktiviteter. Man hade frågesport, dragkamp, "så ska det låta", kropp mot kropp, ballongfight(?) och mycket mer. Det var väl ganska kul. Vi fick sluta efter lunchen då Erika och jag gick hem till henne i regnet hehe :) vi kollade på filmen Mio och smaskade i oss godsaker. Båda vi höll på somna när vi låg i hennes säng, vi är jättetrötta idag! Har nyss ätit mat och gått ut med hund och snart kommer mammas kusin och hennes kompisar typ från USA och hälsar på här :) har inte träffat henne på jättelänge .. senare ska väl jag & E ut igen <3


erika and i

26 augusti

Först och främst måste jag bara skriva, GRATTIS EKATERINI PÅ FÖDELSEDAGEN! http://ekaterinirena.blogg.se :)
Visst är det lite kul att hon fyller år dagen efter mig? hehe

Godmorgon förresten! Jag är jättetrött, orkar inte ens hålla ögonen öppna. Idag så kanske hela högstadiet ha typ som en liten "robinson-tävling" nere i sätrabadet i blandade grupper från sjuan uppåt. Men det är inte säkert ännu eftersom det regnar! Annars har vi väl vanliga lektioner istället -.- me don't like ..
Ska fixa mig lite nu och om jag har tid över så sover jag en stund, vi börjar vid nio idag :)



GRATTIS! <3

happy birthday :)

Idag vid fyra tiden gick jag hem till Erika för hon hade typ någon överraskning till mig hihi :) när jag kom dit så stod det en lapp på dörren, gå in ami. Så jag gjorde det och gick ut på hennes veranda och där satt sötnosarna Josefin & Erika som hade bakat brownie-muffins med jordnötsmör och hade tänt tomtebloss på! Så jäkla söta båda två, love u :)

Vi snackade och hade jättetrevligt tills klockan blev sex då jag var tvungen att gå hem å käka, Josefin gick också samtidigt. När jag kom hem var maten klar och allt var jättegott och efter så kom mormor&morfar upp och grattade mig. Så jag fikade och bytte om snabbt och sedan mötte Erika igen på skolgården. Vi gjorde inget speciellt, snackade lite bara men nu på kvällen blev vi lite flummiga och gjorde videos när vi sjöng på engelska att när vi blir stora ska vi bli kineser, haha. Vi trodde såklart att ingen såg oss men det gjorde tydligen två killar! Vi såg inte vilka det var så vi spionerade på dom typ i skogen och lekte osynliga haha :) ja, så lydde min födelsedag 2009. Nu ska jag skicka videos och bilder till Erika, sedan sminka av mig och krypa ner i sängen och slicka på min klubba som jag fick av lillasyster hihi. Shit det är blommor överallt i mitt rum, i can't see anything! Tack för kommentarerna sötnosar! Ha det bäst <3


  

då är man byxmyndig ;)

JAG FYLLER ÅR!

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRANDE ÅR! GRATTIS TILL MIG SJÄLV!
haha ja, om ni fattar så fyller jag då 15 år idag hehe :) har inte fått någonting ännu men jag ska få det ikväll istället, undra vad det kan vara?

Idag möttes 9A & 9B, gud det känns så konstigt att skriva det .. iaf, så gick vi på stadsvandring från Karlaplan till Djurgården typ. Det var väl mysigt med jäkligt varmt! Jag trodde att det skulle bli kallt så jag tog en stickad tröja på mig ..
Innan vi åkte hem fick man vara i lag och göra en tävling om fotoutställningen :)
Jag Joyeta Sofia Josefin tog några bilder










♪ run this town



Jay Z ft Rihanna ft Kayne West

9AN

Tja igen, kom nyss hem från Sofia. Vi gick dit efter lunch idag :) På morgonen samlades alla på skolgården och sjöng och fick glassar, yeye. Efter gick vi in till klassrummet å snackade om gymnasieval och fick lite grejer. Sedan gick vi upp till Vårbergsskolan och städade typ .. inte det roligaste precis. Måste köpa matsäck tills imorgon, vi ska på stadsvandring haha! <3

to cool for school

Godmorgon partynissar! Är jättepigg även om jag inte alls kunde somna igår. Har nyss ätit frukost och borstat tänderna, har ingen bråska denna morgon :) vi ska typ först möttas på skolgården och sjunga & få glass sedan går vi väl in i klassrummen med mentorer och får böcker, pennor m.m. Ska bli kul att träffa Louise & Meckan, mina lärare! Men ha en bra dag i skolan sötisar, puss <3



me & erika

23 augusti

Ursch, imorgon börjar skolan igen! Det här sommarlovet har gått så jäkla fort. Någon som håller med mig?
Idag vid fem typ gick jag ut med Erika och vi satt på skolgården hela kvällen. För någon timma sedan gick vi hem till mig och gjorde varm choklad med grädde & kollade på samma film som igår, 100 girls. Nu ska jag noppa ögonbrynen, sminka av mig och hoppa ner i sängen. Imorgon går jag upp vid halv åtta, har lite sovmorgon för vi börjar nio :)
Gonatt och lycka till i skolan! <3

:(

Min morgon är förstörd :( för det första; jag skulle gå upp vid åtta så jag kunde vända på dygnet. För det andra; jag satt på min balkong, tog en cigg och drack varm choklad med grädde och så råkade jag välta ut allting på hela mig och balkongen .. så nu är jag inte glad precis. Måste fan duscha, är övertäckt av choklad. ÅÅÅh. Fuck.
Skriver senare när jag är på bättre humör <3

Mysdag med Erika

Kladdkakan smakade bara socker! Så den åt vi inte mycket av .. men istället kollade vi på film och myste :) vi såg filmen 100 girls och den var sådär. Efter gick vi ut en sväng och träffade John & Almir nere vid skolan, men dom gick hem tio minuter efter så vi var helt ensamma tills några personer kom och förstörde vårat lilla "party" men äckliga insekter, usch.
Det är världens liv här på min gård, fester överallt så man hör musik ändå dit Erika bor ;S
Vi hörs imorgon, puss <3

Kvällens bilder








gossip



Tja igen! Erika och jag gick upp till centrum tidigare idag och handlade grädde till kladdkakan som vi ska baka senare och massor utav skvaller/mode tidningar som vi håller på att läsa :)
Det här blev ett kort och onödigt inlägg hehe.

(bild lånad av Erika's blogg)


♪ sexy bitch remix

 

Akon ft David Guettta

död

I'm so tired. But i'm up. Idag sov jag faktiskt till kvart i tolv! Ett framsteg hihi. Fast, jag vaknade vid sju imorse och kunde inte somna om i typ en timme för att jag drömde (eller trodde) att det fanns spindlar i mina kuddar :/ haha
Idag ska Erika och jag baka :) hon ville göra kladdkaka, yummie. Ska snart göra frulle, är jättehungrig!
Jag skriver senare, puss & kram




Det här köpte jag igår

Jeansleggings 250 :-
Ballerina skor 69 :-
Puder 49.50 :-

shopping

Det blev en del shopping idag! Fick jeansleggings, skor & puder med mig hem :) skulle egentligen köpa en mjukisdress men dom var slut, men som tur är så kommer dom in nästa vecka! Vi gick runt i stan i 3 timmar och innan vi skulle åka hem köpte vi varsin Chai latte <3
På tunnelbanan hem satt tre irriterande killar och snackade skit om Wayne's Coffee. De sa typ "aa jag hörde att dom sätter in råttsvansar i deras kaffe för att göra skummet fluffigare. Jag och Erika tyckte inte att det var kul ..
När jag kom hem åt jag mat och bytte om, sedan mötte jag henne på skolgården.
Jag kom nyss hem från mötesplatsen, vi var där hela kvällen. Josefin kom också dit och joina oss :)
Sitter och mumsar i mig choklad som blev över ifrån igår hehe. Bilder från shopping lägger jag ut imorgon!
Puss & kram ♥

åker till stan

Med Erika en snabbis, ska köpa en grej :)


Bilderna från igår :)

 
   
 
 
   
 
  
 
  
  

Det kommer mer bilder ..

21 augusti

Godmorgon bloggen, allt väl? Ni kanske tror att jag vaknade nyss men icke, väcktes såklart idag igen vid sju men lyckades somna om till halv elva! Mirakel. Och så är det dom där gubbarna som står utanför mitt fönster och håller på att klippa gräset eller vad dom nu gör .. iaf, det låter som in i h*lvete. Har ätit frukost och tagit en morgoncigg. Ska först lägga in alla bilderna från igår och sedan hoppa in i duschen. Det här kommer att ta ett tag ..

PARTYPARTY :)

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Wihu vilken mysigt & trevlig kväll vi hade! Fan vad jag älskar er tjejer =)
Vi hade så himla kul. Vi tog massa utav kort, grillade marschmellows(?) + choklad, lyssnade på musik och hade helt enkelt jättekul. Vi blev också raggade av några killar i en båt haha och dom ville att vi skulle simma ut till dom men vi sa helt enkelt nej :)

Jag och Erika stannade kvar en stund på skolgården och Josefin gick hem. Bilder lägger jag upp imorgon för annars kommer det ta heeeeeeela natten. Juste, vi träffade några lärare också som hade fest på skolan, lite kul faktiskt.

Nu ska jag hoppa ner i säng och mysa framför teven, sov så gott sötisar! <3

♪ one time


shopping inför ikväll

Tjabba igen! Vi har nu handlat klart och alla gick hem till sig för att fixa sig. Vi har handlat sååå mycket gott :)
- Marschmellows (?)
- Engångsgrill
- Choklad-kakor
- En hel platta med energi drycker + cider
- Cigg
- Chips

Snacka om att vi kommer att få en lyckan kväll, eller hur?
Vi alla ska mötas på skolgården vid sex och sedan går vi ner mot Johannesdal och tillbringar kvällen där nere. Idag åkte min älskling Sofia igen till Turkiet men bara i 4 dagar ..
Ha en skön kväll allesammans! Kyss & kram <3

20 augusti

Godmorgon torsdag. Ligger i vardagsrummet och käkar frukost. Idag fick man inte heller sova ut, har typ vaknat minst 5 ggr sedan sju imorse .. men just nu är jag ensam hemma iaf. Idag grillar vi tjejer, Jag Josefin Erika och har det mysigt nere i Johannesdal :) Jag och Erika åker till Hornstull och handlar där medans Josefin åker till stan för sminkning. Haha hon låter ju som värsta divan hehe ;) ska börja göra mig iordning snart och sedan möta upp Erika men det blir inte förs vid ett eller två. <3

kyla. usch.

Shit va kallt det var ute ikväll. Hade båda halsduk & höst/vår jacka. Jag och Erika möttes på skolgården och fixade inför imorgon, sedan kom sötnosarna Josefin & Joyeta som blev skjutsade på några klasskompisars moppar hehe. Vi gick in till mötesplatsen som har öppnat igen och snackade minnen från sjuan, dagis och allt möjligt. Kom hem från en stund sedan, vi kände liksom att det var för kallt ute ..

Jag har nyss skickat in ett bidrag till FRIDA om en tävling och jag hoppas att jag vinner! =)

17.10

Jag är äntligen fixad. Hehe tog hela dagen på mig :) men det var bara därför att jag krusade håret och städa i mitt rum. Skulle egentligen träffa Ekaterini idag som jag inte har träffat på över 1 månad men ska träffa Erika ikväll också och ska göra lite grejer innan så vi hann inte träffas. Men vi kanske kan gå ut ihelgen?
Hoppas mamma och dom kommer hem snart så jag får i mig mat!

Min stackars hund, Adele fick ett anfall idag. Skit läskigt. Han har ju fått det flera gånger tidigare med idag vare mycket mera allvarligare ..


19 augusti

Jäkla familj man har då. Dom väcker en först vid 06.00 och sedan vid 07.15. Låt mig sova! Min lillasyster och min mamma ska alltid hålla på att bråka/tjafsa på morgonen, aargh. Fick iallafall morgonen för mig själv.

Är nyduschad och nyrakad :) man måste ju vara lite fin inför imorgon hihi. Nyfikna? Det får ni veta imorgon!
Så vad händer idag då? Jag har ingen aning faktiskt .. alla har ju börjat i skolan förutom våran skola typ.
Men på måndag börjar vi igen .. om jag ska vara ärlig saknar jag min skola. INTE lektionerna, men utan rasterna :)



Har ni börjat i skolan ännu?

♪ två favoriter


Darin - What if


Darin - Run away



i love you


no lifer's

Nu är jag hemma igen från ovädret. Jag mötte upp Erika och Josefin i centrum där vi lämnade tillbaks en film. Efter det gick vi ner till Söderholm och chillade där :) vi hade tråkigt så vi ringde till "Heta linjen" och drev med folk, det är så jäkla kul! Vi hörs imorgon gullungar <3


förlåt för dålig uppgradering ..

Hejsan sötisar. Har inte haft tid & skriva idag + igår. Men igår gick jag iallafall ut med Erika och vi träffade John på skolgården där vi var under hela kvällen :) jag sov också över hos henne och vi hade jättemysigt. Vi kollade på Saw 2 och åt jättegoda popcorn hihi. Idag vid tolv kom John över och kollade på Saw 3 med oss. Sedan har vi bara tagit det lugnt och kollat på Eva & Adam. Kom nyss hem och är nyduschad, ska snart ut med Erika och Josefin! Puss


back home

Nu är jag hemma i Vårberg. Fan vilket ruttet väder det blev nu då. Innan var det ju sol å sånt och då hade jag shorts på mig. Ska kolla på teve nu och göra ingenting ..

17 augusti

Idag blev det ingen bra start på morgonen .. mina favorit serie Wildfire har slutat gått :/ 
Usch nu är jag på dåligt humör och har bloggtorka. Ska hoppa in i duschen nu iallafall sedan åker jag hem till Vårberg igen. ciao 



en skräckis ..

Det får bli filmen "The mist" som jag redan en gång sett. Det är en skräckis så nu ska jag hoppa ner i sängen, hålla hårt om täcket och mysa :) hehe filmen är faktiskt inte såå läskig .. 

tröttis

Jag har varit trött under hela helgen. Det är något fel på mig .. fast det är ju ingen nyhet? Idag var jag ju med Hanna och vi har gjort lite saker. Vi ringde till "heta linjen" och snackade med killar och lekte kåta kvinnor haha. Sedan har vi hoppat studsmatta med Natalie, sminkar varandra och varit i skogen hehe. Jag äter jättelite nu förtiden, det ända jag har ätit idag är middag. Men jag är inte hungrig och glömmer bort att äta .. men å andra sidan så är ju det en bra sak, right? 
Ska kolla på film nu men först kolla in hemsidor & bloggar ciao bella


Jag just nu (:



oops

Tack sötnosar för att ni rättar mig! peace. <3

NU: fika :)

Och snart kommer Hanna upp hit och då ska vi väl gå ut och hitta på något :) Jag och Erika sitter å chattar på msn och vi kom på att vi inte har några killkompisar! Eller vi känner ju killar men vi umgås inte med dom .. 
Några som vill bli våra nya buddies? hehe 

♪ fire burning


hiss/diss

AMANDA DISSAR

- Folk som ljuger och leker något dom inte är på bloggen. T.ex som Kissie eller Dessie. Båda ljuger så jäkla mycket bara för att på läsare. 

- Fjortisar 09. Jag fattar inte att det fortfarande tjejer som går runt som fjortisar. Det är ju såååå 2007. 

- Playahead.se har jag lagt av med för ett halvår sedan. Det är inget kul längre. Just nu är det bloggen och facebook som gäller!

- Platina blond. Jag tycker det inte är fint längre.. om man ska vara blond tycker jag att det ska se naturligt ut. 

- Skolan. Liksom vem gör inte det haha? Men seriöst. Är jättenervös inför nian. Det blir ju nationella, gymnasie-val och mycket mer ..

AMANDA HISSAR 

- Höst/Vinter. Jag längtar dit faktiskt även om jag älskar sommaren också. Men jag saknar att ha på mig min jacka och åka skidor! 

- Kavaj vill jag ha till hösten. Det är jättesnyggt tycker jag och det passar till så mycket, klänningar - jeans och mycket annat. Jag har redan sett några jag vill ha. 

- Youtubers, folk som bjuder på sig själva! Jag älskar att kolla på roliga videor på youtube och oftast är personerna riktigt söta :) just nu har jag en favorit som heter Charlie <3 

- Mysdressar är en favorit hos mig men tyvärr har jag aldrig hittat någon :( men när jag får pengar igen så ska jag hitta en!

- Uggs ska jag också ha i vinter igen. Dom är sköna och söta + billiga. Annars tänkte jag hitta ett par fina stövlar. 


16 augusti

Jag är just nu helt PANK. Men som tur är kommer pengarna den 20:e. Jag och Erika tänkte åka till grönan den här veckan men vi vill ha med en gäng att åka med. Sen är det ju också min födelsedag som vi måste fira! Kanske det blir grillning, vattenpipa & hink? 

Jag vaknade nyss av min lillebror & hans kompis som sov över här. Man får ju aldrig sova ut! Inte här och inte hos mamma -.- ska äta frukost snart och sedan fixa mig. 

Igår gick jag hem till Hanna och vi kollade på säsong 2 av "How i met your mother". Jag älskar den serien. 
Vi kanske går ut idag också, vi har inget bestämt iallafall .. 


Kolla in bilden jag hittade. Den är ju jättegammal. Jag och Hanna. 

alone

I'm here. Vilket fint väder idag! Fast det varade inte länge .. 
Kom hit för en stund sen och har kollat på teve å käkat vinddruvor. Vi har ju ett eget plantage här :) 
Ska ladda ner musik till ipoden och kanske kolla på film efter. 


15 augusti

10 dagar tills jag fyller år! Jag blir då 15. Håller på att fixa mig, har precis duschat. Ska packa snart också. Som sagt sov jag ensam hemma igår, det var skönt men ändå lite läskigt hehe. Skriver senareb hos papi ciao


i love my girl's

Fan vilken rolig dag. Kom nyss hem från stan. Det var jag - Erika - Joyeta och Sofia. Innan Joyeta kom tog vi en fikapaus på ett cafée och alla tog varsin latte. Själv tog jag chai latte som är så himla god. Både jag och Erika hade högklackade skor på oss så vi gick å vinglade lite här å där hehe. Mina fötter är inte vana känner jag. Men när det började hagla och spöregna bytte vi om till vanliga skor. Vi gick runt där i Ung 08 och kollade på när en vän till oss uppträde med sin dansgrupp :)
Resten av kvällen sprang vi runt och drev med människor. Jag och Sofia var också med i en musik video men vi stod längst bak så vi syntes inte nog :p

Har glömt att äta mat idag! Min mage kurrar som fan. Men vill inte äta nu heller, det blir så sent. Jag äter inget efter sex har jag bestämt :)

Nu ska jag bara slappa och kollade på filmer. Har FF hemma så imorgon får jag äntligen sova ut!
Sovgott sötisar <3



chai latte <3



sofia min älskling



vi är inte så vita i verkligheten!

14 augusti

Skit. Om 10 dagar börjar jag i skolan igen :( har verkligen inte lust ..
För första gången på sommarlovet typ har jag kunnat sova ända tills klockan 11.00. It's a miracle.
Idag skulle jag egentligen åka hem till pappa men eftersom jag har bestämt med vänner att åka till Ung 08 så åker jag dit imorgon istället. Det är jag - Sofia - Joyeta - Erika och så kanske Josefin kommer. Vi får inte tag på Joyeta just nu men jag och Sofia ska mötas kl. 16.00 utanför spärrarna i T-centralen.

Jag ska ha högklackat idag! De är svarta och skitsnygga :)
Tänkte lägga ut "dagens outfit" idag för att jag har inte gjort det på ett par månader?
Ska börja fixa mig sedan kolla på film och slappa innan jag åker dit.
KISSES


wayne's coffee

Varken jag eller Erika pallade åka in till Ung 08 idag så istället åkte vi in till Slussen och kollade runt där. Vi tog en liten paus i Wayne's Coffee där jag tog en smoothie som inte var god -.- men vi hade tur som hann komma in innan det började regna. Erika köpte ett par skor och sedan åkte vi hem igen och satte oss på skolgården en stund. Förresten, när vi var påväg inte till stan och satt på tuben började det snöa! Det var när vi åkte förbi Örnsberg då jag såg små vita saker falla ner från himlen. Men det varade bara i några minuter. Världen är inte sig lik längre ..

Nyss åt jag kebab-pizza och är propp mätt. Ska börja rensa garderoben och slänga det jag inte vill ha.
Lite senare kanske vi går ut igen om vi pallar.



va snygg man blev då ..



erika smuttar på sin chai latte

13 augusti

I'm up.

Äntligen har solen kommit fram så man slipper dom grå molnen. Idag blir det mera Ung 08 för mig del. Åker dit med Erika, Josefin & Joyeta. Vi ska kolla på när en kompis till oss uppträder där med sin dansgrupp :)
Men jag stannar där nog inte så länge som igår, kanske bara i 2 timmar eller något. Man tröttnar efter 1 dag på Ung 08, det är ju bara samma saker och människor. Ska duscha nu och sedan fixa mig. Have a great day!



om man ändå kunde spola tillbaka tiden ..

inget å göra

Jag har blivit sämre på att blogga har jag märkt. Kollade nyss igenom mina arkiv från i vintras och då var jag mycket mera aktivare och det var mycket roligare att läsa de jag hade skrivit än till skillnad från idag. Har nyss kollat på en random film som jag laddade ner för ett tag sedan. Är rastlös och är inte trött .. vad ska man hitta på då? Det finns inget på teven heller, bajs. Åh jag vill ha glass! Men jag måste börja sluta små-äta, speciellt på kvällarna.

KILL ME, PLEASE? ..




♪ ice ice baby



Vanilla ice - Ice ice baby

Ung 08

Ung 08 i år var inte så kul. Vi gick mest runt där och kollade in söta pojkar :) vi träffade Sofia & hennes vän Johan där en snabbis. Joyeta & Josefin kom lite senare som vi hängde med. Resan hem blev jag jättetrött. Nu ska jag äta mat och sedan kolla på teve .. yeye


12 augusti

Godmorgon söta läsare.

Kollar på favoriten, Wildfire. Efter det hoppar jag in i duschen och sedan fixar mig inför Ung 08 med Erika. Hoppas att det  inte regnar bara pussar

 



11 augusti

Hellooooooo my blog.

Idag har jag spenderat min dag med Sofia :) vid ett tiden var jag fixad & klar och åkte till henne i Årsta. Vi åt olika Ben&Jerry's glasser när jag kom dit och myste på balkongen, men vädret var inte så vidare. Vi sjöng singstar i kanske 2 timmar? eller mer. Min röst kommer vara sååå hes imorgon. Jag åt mat där också, det var kocken Sofia som lagade den. Hon är så duktig. Vi skulle egentligen gå på en gudstjänst men det gick inga på tisdagar..
Nu ska jag fixa lite smått här hemma, måla nytt på naglarna - städa gaderoben och sedan kolla på film hade jag tänkt!
Vi ses imorgon ♥


en trevlig dag (:

Nu är jag hemma igen. Idag har jag hunnit med mycket - jag har .. badat, åkt buss, blivit stalkad, bytt om på en allmän väg, rökt vattenpipa, tänt en brasa, blivit skrämd, hittat en död padda, städat mitt rum, skämt ut mig och mycket mer! Haha den här dagen har varit jävligt bra med andra ord :) det var Erika, Josefin & jag som har varit med varandra idag. Min nya grej är "nyttig-hets-godis" som är båda nyttigt och jättegott! Det måste jag börja köpa mera. Tyvärr har vi inte tagit några kort :/ menmen nu ska jag kolla på teve å ta det lugnt. Imorgon ska jag och älskling träffas kram&kyss

♪ don't you know



Isasha - Don't you know

10 augusti

Godmorgon bloggen.

Idag börjar ung 08 :) men ska inte dit idag .. för jag & Erika har lite planer för dagen. Vi tänkte först gå å sola i Hornstull, sedan åka till Mälarhöjdens bad och chilla där. Men jag vet inte hur vädret är så det kanske blir lite ändringar på det. Igår så var jag vi ute vid skolan och snackade skit hehe. Kom typ hem vid tio då jag kollade på filmen "it's a boy|girl thing. Har sett den många gånger förut och den är alltid lika bra!
Tiden börjar rinna, vi ska träffas vid ett så jag måste skynda mig lite. Får inte missa Wildfire som börjar 11.00 pussar

9 augusti

Tjabba tjena igen. Kom nyss hem från landet, gud så skönt. Så vad har hänt sen i fredags? Jo vi fick storbesök av släckten, badat, skjutit med luftpistoler och sen kommer jag inte på så mycket mer jag har gjort. Har inte så mycket mer att skriva men nu ska jag ut med Erika babes, ciaao


Hot hot hot

Rubriken säger allt! Det är jättevarmt nu, men jag klagar inte :) idag åkte vi iväg till hedlandet som ligger i Mariefred. Köpte bara ett nagellack i svart. Snart hoppar jag i poolen men först ska jag fixa lite saker.. kiss'n hugs <3

On the beach

Hola! Jag ligger på beachen med mamma, lillasyster och Jennie. Har precis doppat mig och det var ganska skönt. Idag kommer moster med kusiner hit :) det blir också hallon-plockning. Det blev lite igår också faktiskt. Morfar lagar saft och sylt av det. Nä.. nu måste jag ner igen och svalka av mig Ciao

Mobilbloggar

Hej igen sötisar! Kunde inte ta med laptopen eftersom vi inte har mobilt bredband -.- men jag bloggar istället ifrån mammas nya lur. Det är så orättvis att alla i familjen har dom nyaste och flashigaste mobilerna och själv går man runt med en gammal nokia. Vi firade Linus för ett tag sedan. Nu ska jag ta en cider och gå och kollar när kärringarna spelar poker hehe.. ibland brukar jag också joina ;) skriver imorgon bye

♪ hungry eyes



Anders Fernette - Hungry eyes

5 augusti

Godmorgon.

Idag åker jag ut till landet med mamma och Amelia. Linus fyller 15 år så vi ska fira honom där. Ska ta en dusch nu, raka benen och sedan fixa mig inför landet. Förresten, har jag berättat att vi ska köpa ett eget landställe där? Just nu så delar vi landställe med mormor & morfar men nu ska vi köpa ett eget brevid :)
Jag kommer nog inte att kunna skriva så länge jag är där ute, men om jag får så ska jag försöka ta med laptopen ut. pussar



En jättegammal bild från i vintras. Det är Cassie, Carro, jag & Matilda :)

kanal 3

först

Paris Hilton's my new BFF
Stäng
20:00 - 21:00

efter

Kate & Leopold
Stäng
21:00 - 23:15


i <3 film

En av mina intressen är att gå på bio eller att kolla på filmer. I love it. Har nyss kökat mat och för en stund sen var jag med Sofia. Vi gick till Vårberg tippen och chillade där. Halva vägen upp höll jag på att dö, fick typ ta 10 pauser innan vi nådde toppen. När vi skulle gå ner igen mötte vi på en snubbe som åkte typ en liknande skate-board ner för backen i världens fart.. lite creepy. Varje gång han åkte förbi oss i backen dog jag av garv hehe. Klockan nio ska jag kolla på en film som kommer på teve :)



♪ robo tech



Hyper Crush - Robo Tech

8 saker ..

ni kanske inte visste om mig..

1. Jag är kortast i klassen

2. Jag har varit brunett en gång i tiden
3. Jag är rädd för liknade myggor fast mycket större

4. Jag knäcker min rygg varje dag+ fingrar

5. Jag älskar att prata, men när jag ställer mig framför klassen blir jag nervös

6. Jag hatar öl & vin

7. Jag har svårt för att bestämma mig, och gör alltid allt i sista minuten
8. Jag är blyg när jag träffar nya människor


4 augusti

Hejsan hoppsan.

Hur mår ni då? Har precis duschat, skulle egentligen raka benen med har ingen ork för det idag så det får bli imorgon istället. Idag kommer min älskling hem.. nämligen Sofia! Vi ska ut lite senare idag, måste först städa och fixa mitt rum. Vädret är ju super så vi kanske håller oss ute, ingen pallar ju att sitta inne i det här fina vädret, right? puss



jag diggar verkligen Hyper Crush :)


♪ she wolf



Shakira - She wolf

20.24

KILL ME. Det är så jäkla varmt här. Kom nyss hem från min kära moster :) Jag var barnvakt åt Amelia och så gick vi hem till Rebecka. Fan jag måste byta om till något lättare, svettas ihjäl här! Snart tänkte jag kolla på en ny film som jag laddat hem. Det blev ganska många filmer, runt 7-10 st. Men vi hörs imorgon bye

 

ser någon vem/vad som är på bilden? hihi



pictures from 2/8









1. Jag Erika Josefin
2. Hyper Crush (en av dom)
3. Lady Gaga
4. Linnea

godmorgon måndag

Godmorgon bloggen.

Jag har varit vaken nu ett tag. Kollade nyss på favorit-morgon-serien som heter Wildfire. Det är samma rutin varje morgon, vaknar vid halv elva, lagar frukost, kollar på våra bästa år och sedan vid elva kollar jag på Wildfire :) Har ni också så? Liksom morgon rutiner eller andra rutiner? Jag har oftast morgon rutiner.. när det är skola och det är morgon gör jag alltid samma saker t.ex först gör jag frukost vid sju, ligger i sängen och äter + kollar på teve tills klockan blir halv åtta, sedan borstar jag tänder & sminkar mig och efter det klär jag på mig och går till skolan. Lite patetiskt faktiskt hehe. Inatt hade jag jättesvårt för att sova, hade världens benvärk så att bena skakade. Man får typ som kramp. Men idag känner jag ingenting :)
Tänkte nu kolla på en film och sedan börja fixa mig å sådant. Kyssar <3

♪ sex and drugs



Hyper Crush - Sex and drugs

Den här gruppen uppträde innan Lady Gaga kom & jag älskar nu låten!

girl's night

Två ord som beskriver dagen.. Galet bra! Konserten var jättebra och hon sjöng fantastiskt bra live. Bättre än jag förväntat mig. Först så mötte jag Linnea i slussen och vi gick runt där lite tills klockan blev sex då vi åkte till Grönan. Det var redan jättemycket folk där och vi träffade på sötnosarna Erika & Josefin där som stod längst fram. Vi höll ihop hela kvällen och nu är jag döv i ena örat, har ont i nacken och bena. Lilla jag fick ju stå på tå hela tiden hehe.. men annars var allt super! Innan vi åkte hem stannade vi kvar i slussen och tog bilder och hade kul :) Nu ska jag kolla på första Harry Potter filmen som jag älskar hihi, sovgott kära vänner! Bilder kommer imorgon <3

LGaga



Ikväll blir det Gaga med Linnéa :) Vi har ingen bestämd tid när vi ska träffas men vi ska fixa oss först. Har småstädat lite här hemma och det skiner hihi. Jag är så duktig. Jag vet inte vad jag ska ha på mig, hjälp. Tights blir det iallafall.. det kan bli varmt men jag har inte rakat benen. Några fler som ska dit? Hoppas vi träffas där sötisar, bye <3




2 augusti

Tjabba tjena. Kollade nyss klart på en film som hette "mall cop". Nu blire en snabb dusch och sedan måste jag fixa här hemma innan mamma kommer hem..

sleepy

Vi har haft den jättemysigt, rökt vattenpipa och kollat på filmer :) Hon gick nyss hem så jag ska nu hoppa i säng .. eller så kollar jag på en till film hehe. Men sovgott sötisar <3

♪ froze



Chris Brown - Froze

myspys

Degat hela dagen har man gjort, ätit eller kollat på teve. Men det kan vara skönt ibland. Har också färgat + noppat ögonbryna och laddat hem massa utav filmer :) Lite senare kommer Erika över hit och vi ska mysa lite med vattenpipa och godis hihi.  Det kanske blir lite film också :)



Snart kommer den ...

1 augusti

Gud tiden går så fort.. det är redan augusti och snart är det höst. Själv kom jag nyss ut ur duschen och kollar på teve. Har inget speciellt å skriva men skriver när jag har något på hjärtat ..
<3

RSS 2.0