i ♥ landet

Hello sweeties :) Har varit hemma ett tag faktiskt men brosan satt vid datan så under tiden har jag rökt vattenpipa med mamma, kollat på gossip och städat mitt rum! Som ni vet var jag ute på landet i helgen och det var så skönt! Solade och tog det bara lugnt. Jag har blivit kanske brun eller blivit brunare iallafall så det är ju nice :) Men ska steka lite till innan skolavslutningen som är om 10 dagar! Tiden har gått så himla fort! Men det är ju bara skönt .. Tror det var minst 30 grader idag ute på landet så jag har varit ute i solen hela dagen typ och härligt var det. Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan mysa i sängen. Idag kommer ju filmen shopgirl på teven som jag tänkte kolla på men själv har jag aldrig sett den, hoppas den är bra! Puss ♥

    

30 maj

Godmorgon solstrålar. Har varit vaken ett tag men legat i sängen :) Idag ska jag åka till landet iallafall för att fira min mamma och morfar. Vi åker nog vid tolv tror jag så snart måste jag börja fixa mig .. Ha en bra helg allihopa ♥

new favorite



long distance

utekväll med nördarna

Så dum som jag var tog jag på mig mina pumps när jag gick hem till Erika. Hade världens fotvärk så sötnosen tog med sig sina ballerina som extra skor. Vi mötte upp Aston och Fabian och gick till centrum. Vi köpte läsk och ny smak sedan gick vi ner till Johannesdal där vi satt vid berget och rökte vattenpipa tills Fabian var så smart så han välte ner hela skiten. Så vi gick upp till fritiset istället och satt där :) Senare kom Joyeta, Marko och Josefin dit och vi alla hade så kul. När killarna gick hem så spelade vi in sjuka videos hehe. Vi gick hem till Aston för att se hans storebror och dom var så JÄKLA lika!! Hans bror, Levis försökte få oss bort från hans rum men lyckades inte :) När vi gick ut igen så spelade killarna fotboll och jag and Erika satt och kollade på + åt chips. Det var så himla mycket mygg där så nu känns det att jag det kryper insekter längs min rygg! Gud så obehagligt .. Ska krypa ner i min säng och kolla på teve, är jättetrött också..
Men vi ses - Gonatt ♥




andra planer för dagen

Vi skulle tydligen åka ut till landet imorgon. Så jag ska då istället gå ut med Erika och några andra vänner :) Jag tror vi ska röka vattenpipa idag igen eftersom Erika ska köpa en egen. Ska fixa mig lite, städa rummet innan jag drar. Mamma har tjatat hela dagen om mitt rum, även om det inte är stökigt ( enligt mig iallafall! ).


right here



you be right here with me, i'll be right here with you ..

konsten att sova ut


det var så himla skönt att sova en stund innan erika kom hit och lämnade jackan som hon lånade för dagen :) kollade på teve och åt nudlar + chicken nuggets som var sååå gott men blev mätt på direkten typ. går runt i mina nya skor och trivs verkligen i dom hihi. jag struntar om det är kallt eller dåligt väder på avslutningen, jag ska ändå gå barbent! inga tights här inte. idag åker jag också till landet över helgen för att fira mamma och morfar som fyller år. det ska bli lite skönt faktiskt .. ska passa på att sola och plugga också. lite brun vill jag bli innan avslutningen :)


chilldays

  
hello! vaknade sex idag för att duscha, plugga och tare lugnt innan skolan bara. historia provet gick galant och när man var klar fick man gå. hade ingen idrott så vi fick HL-timme tills halv tolv. har bara chillat hela dagen, hade endast bara två lektioner! nyss hade jag matte och sedan slutade jag för dagen :) nu håller jag på att koka nudlar, yummie" 


  

skor och vattenpipor :)

tror ni att jag överlever i dom här skorna?

 

det blev skorna från belle ändå :) dom är säkert 10 cm:are och självklart är dom rosa! hihi. efter shoppingen åkte jag hem och köpte en ny smak till vattenpipan, nämligen svarta bär. självklart skulle det börja ösregna precis innan lilla jag skulle gå ut .. så paraplyet ( rätt stavat lr!? ) anyway det var jag, erika, fabian och aston som satt vid fritiset och rökte på :) det var lite pinsamt eftersom några lärare från skolan jobbade tydligen .. när det blev kallt så drog vi hem till erika och kollade på teve och pluggade lite på historian men fattar typ ingenting :p snart ska jag kolla på teve och mysa lite innan jag ska plugga igen :(
 
  


nu åker jag till skärholmen

med ekaterini :) ska titta efter skor till skolavslutningen! hittade ett par på belle, hoppas de är kvar ..
när jag kommer hem ska jag röka vattenpipa med erika & company ihih- cya ♥



a happy amanda in söderhamn :)

schyssta brillor?





vilka är finast? (:

28 maj

hejhej :) kollar in lite bloggar och äter mackor, yummie! idag höll jag på att försova mig igen! men som tur kom lillasyster in i rummet och väckte mig. idag har jag bara haft fyra lektioner, matte - svenska - engelska och spanska. slutade vid halv två då jag var klar med spanska provet - åh jag måste verkligen få godkänt! anyway skulle egentligen ha hemkunskap men vi slapp ..
tänkte plugga lite historia, har prov på det imorgon ..
senare ska jag och ekaterini åka till skärholmen och shoppa lite :)
hoppas det bara inte regnar- orkar inte bli blöt igen. förresten vart tog solen vägen?
den får fan stanna kvar ett tag nu.


21:15

home again. gick ut med hunden en snabbis och nu kollar jag på grey's :) jag och sofia var där nere en stund och lämnade in lappen om lägret som jag ska åka på i sommar! det ska bli kul hehe. ska plugga senare också - måste klara spanska provet fan ..
aja sovgott ♥


hund - sedan mötesplatsen

japp, nu är jag äntligen klar med alla bilder från urix, tog typ en timma innan jag blev klar .. nu ska jag bara ut med hunden snart sedan möter jag sofia och vi går ner till tjejkvällen - kommer säkert plugga där nere men vi hörs ikväll! ♥

bilderna från urix

här är några bilder från urix :) gud jag saknar det ..

                   

men nästa år kommer jag tillbaka, i promise!

17 maj

hejsan svejsan. hur mår ni? försov mig imorse, vaknade åtta så jag fixade mig snart och gick iväg till skolan. spanska provet gick sådär, men vi har imorgon på oss att fixa det :)
idag på lunchen gick jag, erika, joyeta, riz, aston och sofia till min gård och rökte vattenpippa hihi. eftersom vi hade HL-timme efter chillade vi bara där. snart är jag klar med mina jeans shorts på slöjden :)
snart ska vi äta mat och efter ska jag träffa sofia och sedan går vi ner till tjejkvällen ..

teater och plugg

teatern var lång men bra :) just nu kollar jag på desperata hemmafruar och efter måste jag råplugga - har spanska prov imorgon och biologi förhör! hoppas jag bara fattar någonting på spanskan, jag suger verkligen på det ämnet ..
aja godnatt ♥

orientering = inget för mig

usch. jag ramlade mitt i en backe och fick skit i hela håret och skrapa upp armarna :/ det var så jäkla varm så man fick dra upp tröjan hela tiden. sofia och joyeta sprang ifrån mig hela tiden.. nä, orientering är inget för mig! vi kom iallafall på fjärde plats och sedan fick man gå och äta i skolan, de serverade pasta som var jättegod :) har nys duschat och ska fixa mig, tänkte gå ut en snabbis på gården innan jag ska möta sofia. ikväll ska jag också på teater - josefin och några till från klassen ska uppträda så det ska bli kul hehe.
men vad ska jag ha på mig? kanske shorts?
aja men vi hörs ikväll sötnosar ♥

26 maj

godmorgon sunshines :)
är snart klar och redo att gå till skolan. idag har vi orientering i sätrabadet och vi ska mötas först uppe i vårbergsskolan nu vid tio. har egentligen ingen lust att gå dit men men ..
cyaaaaa ♥

det blev lite shopping

ska sammanfatta min dag :)

träffade erika och åkte till skärholmen, köpte vattenpippa och tunika
gick ner till ip och rökte där, tjafsade med några snorungar hehe :p
kom till vårbergsskolan och satt där en stund
drog ner till söderholm och träffade micke som vi rökte vattenpippa med igen och snackade :)
kom hem, gick ut med hunden och nu sitter jag och äter på en mcfeast - yummie!



en bild på: johanna, josefin, mig och miriam - gud tjejer, saknar er redan! hoppas vi ses i sommar ♥

åker till skärholmen

med erika efter hon slutat skolan :) tänkte kolla på vattenpipor, ska köpa en innan helgen. har nyss fixat mig, rummet och packat upp alla mina kläder ..
fan, jag skulle gå till skolan idag - det var ju fotbollsmatch mellan niorna och alla lärare i skolan!
yeh ska äta något innan jag drar ♥

veckans vill ha

  • nya pumps - till skolavslutningen, helst i färgen rosa!
  • jeans shorts
  • ny rakhyvel
  • vattenpipa


what what



låten som alltid sjöngs på urix HAHA

jag stannade hemma

idag vaknade jag sju på morgonen och kunde inte ens kliva upp ur sängen, så jag bad mamma sjukanmäla mig till skolan bara för att få sova ut. har ju bara sovit 15 timmar under dom hära dagarna, man gick och la sig vid två- tre på natten och väcktes sju på morgonen för frukost. men imorgon har jag sovmorgon till tio, men då har vi orientering :( gudars, jag kommer verkligen inte orka med något spring ..

tänker bara ta det lugnt på förmiddagen, vila upp mig efter allt spring, dansade och annat kul :)
det var en jäkla tur att jag hann komma med på resan för jag skulle egentligen inte följa med. ska kolla på teve nu och sedan packa upp mina saker och fixa mitt stökiga rum hehe ♥


I'M BACK :)

HEEEEEEEEEEEJ MINA SÖTA LÄSARE!
jag vet att ni har saknat mig, men jag har också saknar er! den här resan beskrivs bara av några ord - bästa ever!
hade så jäkla kul, jag tror jag aldrig har skrattat så här mycket under en helg hehe :)
har säkert över 100 bilder och några videos på mig och tjejerna. har träffat jättemånga sköna personer och fått nya vänner :) okej nu ska jag sammanställa allt som jag har gjort under den hära helgen ihih.

torsdag: vi möttes då alla i skärholmen, åkte till t-centralen och tog en buss mot söderhamn. när vi kom dit fick vi gå 3 km med världens tungaste packning och solen stekte som i helvete. när vi kom dit checkade vi in oss och fick tröjor, småsaker och världens bästa grej - man fick gratis ben & jerry's!!
efter att vi lämnade packningen gick jag och josefin ner till stad och kollade in läget. vi gick runt och kollade och hittade ett tivoli! vi spelade minigolf, åt glass och sedan på kvällen tog vi bara det lungt.
juste, alla från urix gick en parad runt hela staden med musik och andra roliga grejer :)

fredag: vaknade vid sju, åt frukost, fixade oss och gick iväg till workshops där man fick göra olika grejer t.ex som att snacka om blinda, göra olika lekar och annat skit. vid halv tolv fick man lunch och efter så skulle  man egentligen gå igen på workshops men jag och jossan sket i det och gick en sväng i stan istället. på kvällen gick vi ner till tivolit och åkte en jätteroligt karusell och då träffade vi sötnosarna johanna och miriam :) så vi åkte tillsammans med dom och sedan bestämde vi oss för att helt enkelt vara med varandra ihih. vi gick iväg till en "rock-fest" i kulturens hus där olika rockband spelade och vi stod längst fram och dansade ihjäl oss. sedan drog vi till parken där det var folkfest och ett dansband sjöng och gamlingar dansade, så då kom vi in där dansade skiten ur dom hehe. vid tolvslaget gick vi tillbaks till skolan och chillade vi cafeterian.

lördag: vaknade.. frukost.. fixade oss osv. sedan var vi tvugna att gå på workshops igen -.- men efter lunch så skippade vi den och tog det bara lungt på rummet.. vid halv fem gick på en föreläsning om transor och lite andra grejer som var riktigt kul att höra på :) sedan blev det mat och sedan fixade vi oss till discot som skulle vara på kvällen. vi fixade oss och träffade tjejerna och gick ut en sväng på stan och åkte karusellen igen! på discot dansade vi tills fötterna värkte och tills den slutade vid ett.

söndag: vaknade, åt frukost och packade. chillade ute på skolgården med tjejerna innan de åkte och flörtade med sötaste killarna - rutis & grön-byxan hihi. världens sorligaste ögonblick när vi skulle säga hejdå till johanna & miriam men vi hoppas på att vi träffas snart igen! jag, jossan och resten av gruppen gick till kulturens hus och sedan fortsatte vi gå den långa vägen på 3 km till bussstationen.. när vi kom fram hade vi cirka en timma på oss så vi gick till mcdonalds för att köpa glass.. och det tog en timme att få den också.
på hemresan sov vi mest och lyssande på musik, det var så himla skönt!

det första när jag kom hem var att gå på toaletten och sedan lägga sig på min säng som jag har saknat!
fyfansen, imorgon är det skola igen och har fan två prov den här veckan, usch då :(

bilder lägger jag in imorgon, har ingen ork just nu - har världens axelvärk och är jäkligt trött .. ♥

urix idag :)



godmorgon bloggen!
idag åker jag med olika mötesplatser till urix, en slags ungdomsfestival :)

vi ska vara där från idag till söndag. har precis duschat och ska börja klä på mig, är lite stressad eftersom jag har inte packat ännu! men det ska nog ordna sig. vid tio möts alla utanför t-banan i skärholmen, sedan tar vi nog buss dit ..
men ha en bra helg ni kära läsare ♥


-

stress - stress - stress, vad fan ska jag ha för kläder med mig ?!

yeeees :)

wihiiii, jag får följa med mötesplatsen till urix imorgon!! eftersom en har hoppat av så får jag ersätta den personen, bästa ju :) anyway på mötesplatsen vare några sköna typer där som jag var med och hade jättekul. ingen är hemma och jag ska börja packa inför resan imorgon! vi kanske hörs imorgon om jag har tid att skriva men annars får ni ha en jäkla bra helg allihopa! puussss ♥

i feel like a mum


jag har hämtat lillasyster, gått ut med hunden, bäddat & städat + att jag håller på att laga mat just nu, känner mig som en riktigt mamma fan. martin, mamma och amelia åker bort till några vänner så jag lagar mat för mig och brosan - det blir pyttepanna :) vid sex drar jag ner till mötesplatsen, undrar vad vi ska hitta på idag? skönt att skippa skola i några dagar, har varit så himla stressad med prov, läxor ..
men snart är det ju sommarlov!
i just can't wait :)


sista dagen

hello! idag var det sista dagen i skolan för veckan, vi har nämligen lov :) dagen har varit helt okej och för någon timme var det riktigt soligt och fint väder men såklart varade det inte länge ..
kom nyss hem och suger på en glass - mormor, rebecka och kusiner är också här :)

film nu - sedan plugg

lagade mat åt hela familjen idag nämligen köttbullar och pasta :) kollar på teve och läser sofia mode. tänkte kolla på en film, fast and furious 2. senare blir det desperata hemmafruar och biologi - bye ♥

a bad day

yes - så har hela dagen varit .. dålig. vaknade sju och tog en dusch, fixade mig och gick till vbg-skolan för att ha fysik. sedan hade vi svenska, efter idrott och den var rolig men lite jobbig också. på lunchen åt vi potatisbullar med bacon och sylt. gick hem en snabbis för att meckan ( min mentor ) hade tjatat efter min handlingsplan och jag blev så jäkla stressad och irriterad så jag gick hem och hämtade den. sista lektion hade vi so och då var det prog på riksdag och regering men det gick okej. hade inte pluggat så mycket heller mest på G-delen. usch, en annat grej som jag också blir irriterad på är ju vädret! hallå det är maj och man måste fan gå ut med jacka (?) snart är det ju skolavslutning och sedan sommarlov, man ska inte kunna behöva gå runt med jacka eller annat varmt på sommaren.
anyway ska ta något att äta nu, är fortfarande hungrig ..


min låt



I want you to know
With everything
I won't let this go
These words are my heart and soul
I'll hold on to this moment
You know
As I bleed my heart out to show
And I won't let go

kom nyss hem från

sofia och vi hade jättetrevligt! vi gick till ica en snabbis för att köpa gurka och yorgurt :) svängde in på "gandhi affären" och kollade på vattenpippor. när vi kom hem till sofia var vi inne på datan och lyssande på eurovision låtar, min favorit är aysel och arash - always :) vi pluggade so och gjorde våran egna ansiktsmask, gjord av jäst och citronsaft. tyckte så jäkla synd om sofia när hon tog på krämen eftersom det svider som in i helvete första gången men kunde inte sluta garva åt dregelbiten hehe. kollade in lite gamla låtar på youtube som ger en riktigt sommarkänsla, hade verkligen lust att gå på en klubb och dansa hela natten lång.. men det är bara måndag - början av veckan och det blir inget partaj här inte!

nu ska jag kolla på "ballar av stål" och sedan plugga lite innan jag somnar :)
gonatt sötisar ♥

vilka sköningar








så jäkla roliga!

18 maj

vilket ruttet väder, jag blir så sur! det har fan regnat hela dagen så man blev ju jätteblöt -.-
har haft spanska - engelska - svenska - matte - bild och biologi. inget speciellt har hänt idag utom på lunchen fick jag och sofia höra våra tjejer sjunga :) det var trevligt hehe. sitter och tuggar på några mackor, är jättehungrig!
ikväll drar jag hem till min lilla dregelbit sofia :) vi ska göra egna ansiktsmasker och kanske lite annat ihih ♥


godmorgon

vaknade för tjugo min sedan, håller på att fixa mig just nu. jag har spanska första lektionen och vi har förhör på glosor som jag har glömt att träna på.. om jag har lite tid över så kanske jag hinner att plugga lite :)

cyaaaaaaaa ♥


gick ut en sväng med

erika som jag mötte vid vårgården klockan åtta. vi gick till vbg-skolan och chillade där en stund tills jag blev sugen på glass och mötte john med almir. vi snackade lite och dom väntade tills vi kom tillbaka med min glass :) vi gjorde inget speciell sådär.. nu ska jag tvätta av mig mitt smink, byta rent i sängen och sedan kolla på teve. men vi hörs imorgon sweeties ♥

sol sol sol

på förmiddagen låg jag på balkisen och solade för fullt. det var jättevarmt och skönt :) efter gick jag ut på gården där alla satt och tog det lugnt bara. just nu kollar jag på "americas best dance crew". bara två timmar kvar ...

best part



en scen från filmen som jag och sofia tyckte var så jäkla kul :)

äntligen söndag :)

godmorgon bloggen :)
imorse kom en liten fis in till mitt rum och sov brevid mig, nämligen min lillasyster. kunde inte somna om och jag som hade den perfekta drömmen. soligt och varmt ute, precis vad jag har längtat efter. ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning. har inget planerat idag men vi får väl se vad som händer ♥

bio-bilder






bio med småsystrarna

vi kollade på monsters vs. aliens som var faktiskt bra :) vi såg den med 3D och fick jättesöta glasögon hihi. just nu sitter jag och myser för mig själv i soffan och kollar på en jättebra film på kanal 3. snart ska jag ropa upp amelia som är ute på gården och leker med dom andra barnen. mamma och martin är på fest så jag har varit barnvakt åt henne ♥



coola glasögon va?

i survived the night


vilken kväll .. men kul var den :)
jag mötte upp ekaterini på tunnelbanan och vi åkte till slussen där vi tog en buss till hennes kompis, vira som hade spriten. vi hämtade upp allt och sedan gick vi till hennes skola som låg bara fem minuter bort. efter en stund kom linnéa och hedvig och vi chillade där bara. vid åtta åkte vi till kungsträdgården där en rix fm konsär var. vi var där cirka en timme sedan åkte jag och ekaterini till hornstull där vi gick till tanto. det var jättemycket folk och vi träffade hennes kompisar som vi var med. det hände jättemycket men iallafall polisen kom och vårat sista sprit, daniel och jocke kom, vi var ute till två, och sedan åkte vi hem till en kompis och sov där. vid tio idag väckte ekaterini mig och vi började göra oss iordning. halv elva var vi i slussen och satt inne på donken och åt frukost :) eftersom klockan bara var elva så bestämde vi oss för att ta djurgårdsfärjan hehe. så vi kom dit och chillade där. vid ett kom jag hem och hoppade direkt in i duschen. senare ska sofia med hennes lillasyster och jag med min gå på bio i heron city, vi hade tänkt och kolla på monsters vs. aliens. ska börja fixa mig snart ♥



tanto ikväll med krök

Martin kom hem med McDonalds så nu är jag jättemätt. Ikväll drar jag och ekaterini, kanske jocke och danne till tanto i hornstull :) vi ska kröka och ha kul bara. Tänkte ta med mig vodka flaskan som jag har haft i evigheter - den måste drickas upp! ska fixa mig lite innan vi drar, ekaterini skulle hem först och fixa lite saker.. vi har inte riktigt bestämt oss än vart vi ska sova men vi kommer nog på någonting * 


haha en drivbild från i vintras :)

15 maj

hello
jäkla fint väder idag, så himla skönt! har legat på rasterna och stek i solen under dagen. fick veta att jag fick G+ på matte provet och VG på mitt HKK project :) det börjar gå riktigt bra för mig i skolan nu så det känns jätteskönt att veta att man inte har något IG iallafall. men nu måste jag bara klara spanska proven..
kom nyss hem, äter glass och små-städar i mitt rum :) ikväll händer det grejer, ni får sen veta vad.. ♥


lazerdome :)



lazerdome var skitkul, jag kom på tionde plats av sexton :) först mötes alla vi i centrum sedan åkte vi till hornstull och bytte till en buss mot fridhemsplan. synd att vi bara körde i 20 min.. men jag kommer åka dit mera. tänkte ta något att äta, har sprungit runt som en galning. man blev verkligen insatt i spelet - man spela för liv eller död haha ♥

14 maj

Jag skippade svenskan iallafall, men hann till engelskan :) fifasen vilken tråkigt skoldag! min snorjärsa var borta oxå .. hoppas hon kommer imorgon ihih. Hade matteprov idag som gick pretty good. kommer nog eller hoppas nog att thomas höjer mig till VG :) det är vad han har sagt. Snart ska vi äta mat och sedan blir det LAZERDOME med mötesplatsen!! har längtat galet mycket efter det. Det ska bli så kul ihih =) vi alla ska mötas halv sex uppe i centrum - wish me a good time ♥


försov mig

godmorgon solstrålar! har försovit mig .. skulle egentligen börja halv nio och då ha svenska men min väckarklocka vägrade ringa! nästa lektion är engelska som börjar tio i - have to go ♥

filmkväll

så idag efter maten mötte jag upp ekaterini vid centrum och sedan gick ner till mötesplatsen. på skolgården träffade vi några vänner :) vid sju tog jag och ekaterini bussen upp mot centrum och hyrde en film - my girlfriend's ex som var jättebra! vid nio slutade den och då följde jag med ekaterini till centrum. nu ska jag kolla på teve, gonatt ♥


grattis robert ♥



denna underbara kille fyller idag 23 år! önskar honom ett stort grattis och puss från lilla mig hihi :)

gör din egna ansiktsmask!


har du problem med finnar eller pormaskar? då ska du testa den här enkla masken.
blanda vanligt jäst med citronsaft till en gröt. smeta på och låt den sitta i en halvtimme.
tvätta av med varmt vatten. skölj allra sist med kallt vatten.

kolla dig i spegeln - du är fräsch som en nyponros!

13 maj

hejsan svejsan bloggen.
skönt att  komma hem från skolan. sista lektionen hade vi slöjd som var så jäkla tråkigt. en glad nyhet är iallafall att jag fick godkänt på fysik provet! :) då slipper man få IG i slutbetyg ♥

"take care day"



hej igen sötnosar :) idag har jag haft en så kallad "take care day" som menas med att jag vårdar min utseende och gör det lite "finare". jag har färgat ögonbryn och ögonfransar samt noppat dom. duschat och rakat benen.. snart ska jag göra min egna ansiktsmask som jag tänkte ha på mig under desperet housewife :) slänger in lite glass också så det blir riktigt lyxigt hihi. senare måste jag plugga en snabbis sedan blir det bed-time hehe. puss & kram ♥

sweet


från regn till sol

shohej godisbitar :) lite strange dag idag - från ösregn till härlig sol och värme! på morgonen hade jag fysik prov och det gick ganska bra.. sedan har jag haft svenska - idrott - spanska - so. efter skolan följde jag med erika till skärholmen för att hon skulle köpa silver schampoo. jag kollade efter rosa pumps som jag vill ha till skolavslutningen :) snart ska vi äta mat ♥

11 maj

idag åkte jag och sofia till skärholmen på eftermiddagen och tittade runt i olika affärer. sofia köpte lite småsaker och sedan åkte vi hem till vårberg. innan vi gick hem till henne svängde in på ica och shoppade lite mat :) vi lagade kyckling med ris hos henne - jättegott hihi. efter den goda maten hade vi en liten "spa-behandling" med ansiktsmask och andra trevligheter :) jag läste lite tidningar, åt godis och sedan kollade vi på teve. när jag kom hem gick jag ut med hunden en snabbis och nu sitter jag här och pratar med lilla erika på skype - skitkul ( noot.. ) haha driver pullan ;)
snart ska jag plugga och kolla på ballar av stål hehe :) men aja vi ses sötnosar ♥


hittade bara ena byxdressen på hemsidan men såhär ser den ena ut iallafall som pappa skulle köpa till mig idag :)
vad tycker ni ?

I've got MVG

heeeejsan bloggen.
jag fick MVG på engelska provet yeye :) idag vaknade jag vid sex tiden och fixade mig osv. vid sju skjutsade pappa mig till stan där jag tog bussen till fittja och sedan byte mot tunnelbanan som jag åkte till vårberg med. vi hade spanska första lektion sedan har jag haft matte - engelska - svenska - biologi, vi skulle egentligen ha bild nu klockan två till halv fyra men den blev inställd :) snart ska jag möta sofia i vårgården sedan åker vi till skärholmen ♥

från shopping till gossip

heeeej bloggen :) jag är på strålande humör! efter att hanna kom hem sminkade jag mig och hämtade pengar för vi skulle nämligen följa med hennes mamma till stan. när vi kom dit gick vi till åhléns och då hittade jag två jättesöta byxdressar :) tyvärr hade jag bara pengar till en men jag ringde min kära pappa och klurade ut att han ska köpa den andra till mig imorgon för jag lade undan den hihi. den ena är i jeans - skitsnygg och den andra är lite sommrig som jag tänkte ha på skolavslutningen eller tvärt om. när vi kom hem igen släppte hennes mamma oss vid ica där vi köpte varsin ben & jerry's - bohemian raspberry min favorit! vi gick hem och jag åt mat sedan gick vi hem till adam och hoppade på deras studsmatta haha :) vi hade några timmar kvar så vi åkte ner till stallet och bara chillade vid motorvägen. vid kvart i sju gick vi hem till hanna och tog genast fram glassen ( som vi hade längtat efter.. ) och kollade på gossip girl - lika bra avsnitt som vanligt hihi. snart ska vi ut igen bara för att snacka lite - det ska bli mysigt hehe ♥ 


kollat på fotboll ..

.. när "halvkusin" spelade mot enhörna :) de vann iallafall, hon gjorde flera mål. nu är alla hemma hos oss och vi ska väl fika eller något liknande. hoppas hanna kommer hem snart , vill gå till ica å köpa ben & jerry's hihi :) passar perfekt till gossip girl! ♥



godmorgon sverige

hejhej :) åt nyss frukost och ska snart hoppa in i duschen. idag äre söndag yeye :) idag kommer jag bara vara hemma och chilla. ska plugga lite oxå om jag orkar.. skulle egentligen vara med hanna men hon ska på till kyrkan för att någon som hon känner har dött.. inge fint väder här inte. det är regn och ingen sol alls -.- menmen ska duscha nu ♥

natti natti

hej :) kom nyss hem, har varit hos hanna och kolla på american pie - the wedding som var jättebra hehe. antingen ska jag kolla på yes man eller så hoppar jag ner i sängen - börjar bli trött .. gonatt på er ♥

20:49




22:25 American pie: The wedding
 kanal 3

någon som ska kolla på filmen ? har inte sett den så varför inte :)

dresscode : saturday



vad tycker ni om mina orange tigths ?
hiss eller diss ?

gaah..

dumma dator - kan inte lägga ut outfitennnnn .. 

-

gråt aldrig för någon som aldrig skulle gråta för dig .. 

leigthon meester = artist?


 leighton meester, känd som blair från gossip girl har gjort denna låt med bandet cobra starship :) 
vad tycker ni om låten ? 

bra/dålig? 

Mformusic

love love love 



boys ..

oavsett om du ligger ensam med honom i sängen , 
så är det nästan alltid någon som har legat på samma plats som du tidigare . 
& det kommer nästan alltid vara någon efter . Och oavsett vad han säger , 
så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till hon som låg där förut . 
Han kommer alltid att säga att du är vackrast och att du är den enda , 
och för tillfället ljuger han inte . Men för stunden , så vill man inte ha ett löfte . 
Han kommer alltid att säga det du vill höra , sant eller inte . 
Men man faller för det oavsett . Glöm inte att han spelar ett spel , 
spela med om du vill men satsa aldrig, för det kommer han aldrig att göra .



med lillebror

hej igen! pappa och christel har åkt så det är bara jag och oliver hemma :) vi lyssnar högt på musik och han dansar runt omkring. har precis bäddat sängen och klätt på mig - tänkte köra lite singstar hihi ♥

9 maj

godmorgon bloggen. 
som jag trodde så väckte oliver mig igen haha men den här gången vid nio. fick sova ut lite iallafall! kollar in lite bloggar och äter godis hihi :) solen är framme här hos oss i enhörna, hoppas den stannar kvar. ska hoppa in i duschen sen och äta frukost sedan fixa mig ♥

chillkväll

vem såg på panic room på svt1 nyss? jo det gjorde lilla jag minsann :) åt lite godis och bara tog det lugnt. en sådan kväll behövde jag.. ska snart tvätta av mig sminket och sedan hoppa ner i sängen - är verkligen trött. hoppas man bara får sova ut tills imorgon, annars kommer lillebrosan och väcker mig vid sju- åtta tiden och det vill jag helst slippa hehe - gonatt på er ♥

så jäkla vackert .. 


dresscode : friday



haha joyeta!


sorry joyeta att jag lägger ut den här, men den är så skön hihi :) 
/ ljudet är lite efter .. 

friday/hos papi :)


hejsan svejsan alla bloggläsare :) imorse började jag  tjugo över nio och hade historia. sedan hade vi idrott och vi dansade jawe haha. efter det hade vi matte och lunch efter. på lunchen låg jag och tjejerna på scenen och stekte i solen. innan hade vi fått 50 kr av joyetas pappa så haben åkte till centrum och när hon kom tillbaka hade hon glass, godis & läsk med sig :) så vi låg där hela rasten och mumsade i oss alla godheter. sista lektionen var svenska - inget speciellt. när jag kom hem storstädade jag mitt rum + packade sedan vid tre åkte jag till fittja och tog bussen till södertälje. nu är jag hemma och försöker få loss min jackas dragkedja, den vägrar gå upp! det börjar bli ganska varmt nu.. 
köpte lite godis ( lite&lite :P ) i stan som jag ska äta ikväll hihi. gudars, lillebrosan har blivit så stor! snart börjar sötnosen i skolan fan :) ska ladda ner lite låtar till ipoden och kolla in andras bloggar ♥

090705

hejsan.
idag vaknade jag vid kvart  i åtta och hoppade in i duschen. vi hade elevensval och började nio uppe i vårbergsskolan, vi skulle laga en förrätt och efterrätt :) min grupp - jag, sofia & joyeta fick göra tortillas med ost som förrätt och chokladmoss som efterrätt.. alla grupper gjorde olika efterrätter och den godaste var nog glass i ugn :) vid halv tolv fick vi sluta och eftersom vi redan var mätta drog jag och några tjejer ner till johannesdal och chillade där. när vi gick in hade vi spanska - usch och sista lektionen var HKK. vi fick göra vegentariska hamburgare som blev sådär.. jag hade gjort fel hehe, hade tagit 2 dl ost i färsen iställetför 2 tsk :p så man kan säga att det blev cheeseburgare istället haha. just nu har man en irriterande syster i rummet och får ingen space. anyway ska kanske vara med ekan today som vanligt när hon har dans.. men har ingen lust att åka ända till öster - får väl se.. ♥


en bild från johannesdal :)


hemma

resan hem gick fort & bra. lyssande på ipoden och åt min glass som sofia gav mig innan jag gick :) har nyss varit ute med hunden och kollar nu på grey's. köpte lite tidningar uppe på ica som jag läser efter programmet! ses imorgon - pussar ♥

hos min älskling ♥

hej alla mina vänner :) dagen börjde med fysik i vårbergsskolan och det var jättetråkigt -.- sedan har jag haft matte, spanska, biologi ( hade prov i biologin! ) och slöjd. efter sista lektionen åkte jag och sofia till liljeholmen och bytte till tvärbanan och kom slutligen hem till sofia som bor i årsta :) vi har skapat skype till henne och chattat med aston haha vi spelade massor av olika spel :P vi har oxå ätit mat, handlat och kollat olika bloggar. just nu städar hon och vi lyssnar på musik :) vid åtta åker jag hem till vårberg, vi hörs när jag kommer hem igen ♥


min och sofias låt ..


musik



den har fastnat i huvudet ..

090505

gud vilket tråkigt väder, man blir så seg.. skolan var sådär, har varit trött hela dagen. är inte på blogg-humör precis som ni kanske märker. är jättetrött, hungrig och orkar inte göra någonting. snart ska jag äta mat ♥

21:48

hej igen alla coolingar :):) kom hem för en stund sen, har varit med cassie. vi gjorde inge speciellt - pkte till sätra och trffade några killkompisar. pratar på skype med erika just nu, ska snart kolla på ballar av stål hihi :)
sovgött ♥


4 maj

heeeeeeelöö bloggen :) dagen har varit seg - jävligt seg.. första lektion spanska sedan matte, engelska, biologi, svenska och bild. eftersom dumma jag missade gossip girl igår ( förstår inte hur jag kunde det! ) så gjorde jag en fuling och sade till min lärare att jag skulle till tandläkaren klockan kvart över tre och behövde gå hem tio i så jag skulle hinna, allt för att kolla på repriset av gossip girl hihi :) så när jag kom hem fixade jag popcorn och dricka och njöt haha. nyss hämtade jag hunden från mormor och måste verkligen fixa mitt rum - katastrof! ikväll drar jag ut med cassie! ♥



almost forgot my darlings ..


Följ min blogg med bloglovin

a gooood saturday

hello again :):) idag efter min skööna dusch så fixade jag mig och gick ut på gården där cassies lillesyrra ida hade kalas. var där i typ 1 timme sen åkte jag till östermalstorg och mötte upp ekaterini vid hennes dans :) hon bytte om snabbt sedan åkte vi till t-centralen och gicck runt å kollade efter matställen. vi åt iallafall på steakhouse bar och vi åt pizza, skitdyrt vare men det var gott iallafall hehe :) sedan åkte vi till liljeholmen där jag köpte ben & jerry's som jag och ekaterini skulle dela på. vi gick ner till fruktparken och satt vid vattnet - jättemysigt och två killar började prata med oss haha skitsköna typer aso hähä. nu sitter jag hemma och pratar på skype med alla coólingar - so much fun boys and girls
ciaaaaaaaaaao ♥

i'm back home :)

hejsan :) nu är jag äntligen hemma igen från landet. det har varit sådär där borta men inte tråkigt iallafall. jag har spelat bingo med kärringarna hehe, hyrt många filmer, svullat med godis och tagit det lugnt. måste fan gå upp till centrum och löpa comviq, har inte kunnat smsa på över en vecka nu och det är väldigt irriterande! ska kolla om någon vill ut  men måste först duscha och fixa mig :) vi hörs ikväll! ♥

gårdagens outfit


1 maj

godmorgon bloggen. har varit uppe ett tag - har leget i mammas rum med amelia och kollat på nils karlsson pysslung på teven haha :) idag ska jag åka ut till landet vid två tiden ungefär. måste städa lite innan vi åker och duscha + fixa mig.
kommer inte nog kunna blogga på hela helgen - om inte martin tar med sig sin laptop ( hoppas! ). ska väl sola och försöka att bli mera brunare ihelgen, det är ju så fint väder!
 
              
 

bästa ever hihi

shooooooo bre :) kom nyss hem från en rolig & livlig kväll. hur var eran dag då? min var super! först så gick vi ut och åt mat med några vänner vid sex. vi grillade, jättegott sedan vid halv åtta gick jag snabbt hem sedan mötte jag erika, joyeta & josefin på skolgården. när vi kom dit hade de inte ännu tänt på men jättemycket folk var där. vi gick runt å träffade personer, kollade på brasan, tog kort och hade trevligt. vi gick ner till johannes och satt på bergen, chill och drack cider och tog massa sjuka videor och bilder haha :) några muppar satt längst upp på berget som vi drev med hehe. efter det gick vi upp igen till brasan och träffade några kompisar som vi var med. vid tio tiden gick joyeta hem och vi andra gick ner till johannes igen där hanna & hennes kompis badade! det skitkallt i vattnet, fattar inte hur de kunde hoppa i! när de badat klart gick vi ytterligare upp igen till brasan och typ alla gick förutom jag och erika + linus var med en stund. vi var lite med jocke och danne + några andra. vi följde med dom till gården sedan gick jag och erika runt å luffade bara. vid kvart  tolv lämnade jag henne vid bussholmsplatsen där hennes pappa hämtade henne. nu ligger jag i sängen och äter godis - mums :) ska kolla på teve och tare lugnt. imorgon lägger jag upp alla bilder! sov så gott - puss ♥

RSS 2.0